ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

2/25/2015 08:36:00 μ.μ.
ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0-2

Μπορεί (στο πρωτάθλημα) να προερχόταν από την εντυπωσιακή ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Λαυρίου, ωστόσο ο Άγιος Στέφανος είναι δεδομένο πως με τον Αντώνη Καρπούζα στον πάγκο του έχει βρει... συνταγή επιτυχίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Τετάρτη (25/2), λοιπόν, πέρασαν νικηφόρα από τα Γλυκά Νερά επικρατώντας 0-2 του Α.Ο. Κορωπίου και έκαναν τεράστιο βήμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Εννοείται πως η ρεβάνς στον Άγιο Στέφανο έχει ξεκάθαρο φαβορί πλέον τον τοπικό Ολυμπιακό, ωστόσο ο Α.Ο.Κ του Γιώργου Παπαϊωάννου θα παλέψει τις πιθανότητες του όπως έκανε και στο σημερινό ματς. Άλλωστε, το παιχνίδι στην ουδέτερη έδρα των Γλυκών Νερών (ήταν τιμωρημένο το Κορωπί) ήταν ισορροπημένο κυρίως στην επανάληψη, ωστόσο ο Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου με τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχε κατάφερε να κάνει τη... δουλειά του. Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 22', όταν ο Μιχάλης έκανε λάθος εκτίμηση, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Βιδάλης από κοντά έκανε το 0-1 παίρνοντας το ριμπάουντ.

Δέκα λεπτά μετά ήρθε και δεύτερη... ζημιά για τον Α.Ο. Κορωπίου, όταν ο Πλάτανος έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Τσέλα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος το Κορωπί των πολλών απουσιών έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, πίεσε αλλά δεν το βρήκε ποτέ. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο 55' ο γκολκίπερ των (τυπικά) γηπεδούχων Μιχάλης υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα με αποτέλεσμα ο προπονητής του Γιώργος Παπαϊωάννου να τον κάνει αλλαγή, βάζοντας μάλιστα στο ματς ένα 17χρονο παιδί, τον Ανδριανό.

Διαιτητές: ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ Π., ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Σ.

(Παρατηρητής: ΔΕΔΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ)

ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ (Γιώργος Παπαϊωάννου): Μιχάλης (55' Ανδριανός), Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγκος, Μαρινάκης (75' Σπηλιώπουλος), Νούρια, Πλάτανος, Χαρίτος, Γιαχάεβ Βαλεντίνος, Μίρτσα (46' Αλεξίου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Αντώνης Καρπούζας): Χανδρινός, Μπαλωμένος, Σκόρδας, Μουρούτης, Βιδάλης, Αρκουμάνης, Τσέλα (67' Ιατρού), Κολώνης, Αρβανιτάκης (57' Ζυγούρης), Τσεβάς Κώστας (42' Ανδρεαδάκης), Τσεβάς Χρήστος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top