ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

2/28/2015 07:34:00 μ.μ.
Σε ρυθμούς ρελαντί και χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Φοίνικας Πολίχνης έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον πλάγιο μπακ Δαμιανίδη πήρε μια πολύ σημαντική νίκη που τον έφερε στην κορυφή έστω και προσωρινά.
Η ομάδα του Διονύση Χασιώτη αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με 0-1 από το εύστοχο πέναλτι του Τανάσκου, τελικά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το παιχνίδι. Αρχικά, οι «ερυθρόλευκοι» κάναν το 1-1 με τον Χατζησάββα στο πρώτο μέρος και με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου γύρισαν το παιχνίδι με τον Καμενίδη.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο Μελιτέας στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και η βαθμολογική του θέση δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση, την πραγματική αξία της ομάδας. Από την άλλη, ο Φοίνικας θα μπορούσε προς το τέλος του παιχνιδιού να είχε πετύχει ακόμα ένα γκολ σε δύο κλασσικές ευκαιρίες, ωστόσο τα «χάλασε» στη τελική προσπάθεια.
Τέλος, με αυτό το «τρίποντο» οι Πολιχνιώτες πήραν ξανά… κεφάλι στη μάχη του τίτλου με τον Ιωνικό, περιμένοντα το αυριανό παιχνίδι των «ασπρόμαυρων» μέσα στο Μεσαίο.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ – ΜΕΛΙΤΕΑΣ 2-1
Σκόρερς: Χατζησάββας 26΄, Καμενίδης 53΄/ Τανάσκος 3΄ (πεν.)
Διαιτησία: Σαουλίδης (Τυριακίδης – Σιανίδης)
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Χασιώτης): Κετσερίδης, Δαμιανίδης, Χαραλαμπίδης, Βαλκάνης, Σαρηγιαννίδης, Δεδούσης, Καμενίδης, Χατζησάββας, Κλόντι, Αρμάντο, Μανδαρής
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Δάρατζης, Ατματζίδης και Παναγιωτίδης
ΜΕΛΙΤΕΑΣ: Μήνου, Κεχαγιάς, Λάκης, Τσέλος, Τανάσκος, Κατσαράς, Χατζηβασιλειάδης, Αρπακιάς,Βακόλας, Χαραλαμπίδης, Κουτράς
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ζώνας και Κοσμίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top