ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 4-0 ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

2/28/2015 07:16:00 μ.μ.
Εντυπωσιακός στο 2ο ημίχρονο ο Νικολακάκης συνέτριψε 4-0 τη Βουλιαγμένη και διατηρήθηκε στην κορυφή.
Παραμένει έτσι το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο.Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν ούτε μια φορά,ενώ μόλις δέχτηκαν το 1ο γκολ κατέρρευσαν. Θα πρέπει να δώσουν μεγάλη μάχη στη συνέχεια για να μπορέσουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Στο 1ο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή,αλλά ήταν φλύαροι,έχοντας μόνο μία μεγάλη ευκαιρία στο 4' όταν ο Εγιουρούμ μόνος στην μικρή περιοχή σούταρε άουτ.

Με το ξεκίνημα του 2ου μέρους οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν όταν στο 47' όταν ο Δημάκης από αριστερά γύρισε στον Εγιουρούμ που με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.Από κει και μετά όλα έγιναν εύκολα για τον Νικολακάκη που στο 56' έφτασε στο 2ο γκολ όταν ο Μητσέας έκανε γέμισμα, ο Τσιρλής μπερδεύτηκε με τον γκολκήπερ Τσουνάκη και ο Εγιουρούμ με έξυπνη προβολή έκανε το 2-0,σημειώνοντας το 2ο προσωπικό του τέρμα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 70' ο Δημάκης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Καλογερόπουλος με ωραία κεφαλιά έκανε το 3-0.Στο 87' ο Καλογερόπουλος και πάλι,πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και αφού απέφυγε και τον γκολκήπερ,με εκπληκτικό πλασέ από την γραμμή του άουτ έκανε το τελικό 4-0,σημειώνοντας το ωραιότερο γκολ του αγώνα,που και για αυτόν ήταν το 2ο προσωπικό του.
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τους Γαλάνη,Μήταρη και Πανούτσο.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ:Παπαδόπουλος Χ.,Πανίδης,Νίκας(71'Δαμιανίδης),Παπαδόπουλος Ν.,Δημάκης,Μητσέας(61'Καλογερόπουλος) Καλέρης,Μουκάνης,Καβάσης(65'Σάββας),Πιτσούνης,Εγιουρούμ.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΈΝΗ: Τσουνάκης,Χαλαρής,Αντάρτης,Καραμέτος,Τσιρλής,Καρδαμίτσης,Χατζηνικολάου(46'Λιόλιος)
Μανταλώζης(80'Τσιβίκης),Μαρίου,Χριστόπουλος(72'Μπακάλης),Μάστορας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top