ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

2/14/2015 08:35:00 μ.μ.
Την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Α' κατηγορίας έχασε ο Φοίνικας Πολίχνης, που δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί το στραβοπάτημα του Ιωνικού στο Δρυμο, καθώς έμεινε στο 2-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση στον Άγιο Παύλο.

Το σκορ της συνάντησης άνοιξε στο 25' για λογαριασμό των φιλοξενουμένων ο Βαλκάνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Καμενίδης, ενώ τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Τσίτσελο, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος κάνοντας το 1-1. Στο 60' ο Καμενίδης έδωσε το προβάδισμα στο Φοίνικα, ενώ στο 80' ο Τσίτσελος με ωραία ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Στο 35' ο Κεραυνός Αγίου Παύλου είχε δοκάρι με τον Πασχαλίδη.

Σκόρερ: Βαλκάνης (25' πεν.), Τσίτσελος (28' πεν.), Καμενίδης (60'), Τσίτσελος (80').

Διαιτητής: Τσιαουσίδης (Παν. Παπαδόπουλος, Ιωακειμίδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χατζηαποστόλου, Κοσμίδης (87' Στεργίου), Ορλόφ, Παυλίδης, Μεταξάς, Γ. Ζαφείρογλου, Τρότσος, Καραναστάσης, Καμπεράι, Τσίτσελος, Πασχαλίδης (54' Τσακάλης).
ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Κετσερίδης, ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ, ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, Βαλκάνης, Δεδούσης, Μανδαρής (30' Αρμάντο Στέπια), Κλαούντιο Πότσι (80' Δάρατζης), Καμενίδης, Χατζησάββας (60' Χαραλαμπίδης), Τσιόκας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top