ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ 1ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ , ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

2/14/2015 08:39:00 μ.μ.


Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ
 
Λίγο πριν από τη σέντρα

Με το πρόγραμμα της 18ης στροφή του συνεχίζεται το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής κατηγορίας, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο τόσο στην κορυφή της βαθμολογίας, όσο βέβαια και για την αποφυγή του υποβιβασμού. Λίγες ώρες πριν από το σφύριγμα της έναρξης, τα τελευταία νέα των ομάδων έχουν ως εξής:

Άρης: «Παίζεται» μόνο ο παρτενέρ του Σανιά στα χαφ

Μόνο μία θέση «παίζεται» στην αρχική ενδεκάδα του Άρη για το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου, αυτή του παρτενέρ του Σίντι Σανιά στη μεσαία γραμμή.
Ο Σενεγαλέζος φαντάζει ως ο μόνος σίγουρος για μία από τις δύο αυτές θέσεις, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν στην σημερινή προπόνηση, όταν και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις.
Κι αυτό γιατί ο Ντομπρασίνοβιτς θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή τον Καλογέρη, που επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας χθες. Εφόσον κριθεί ότι ο έμπειρος μέσος είναι αγωνιστικά έτοιμος, τότε αυτός θα αγωνιστεί δίπλα στον Σανιά.
Με βασική προϋπόθεση αυτή την εξέλιξη εκτός ενδεκάδας μένει ο Νάκας, του οποίου τη θέση στο δεξί  άκρο της επίθεσης θα πάρει ο Σουνάς, που όλη την εβδομάδα δοκιμαζόταν στο πλευρό του Σανιά στα χαφ.
Από εκεί και πέρα για τις υπόλοιπες θέσεις ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς έχει πάρει τις αποφάσεις του, επιλέγοντας για το τέρμα τον Φυσέκη και την άμυνα τους Φερνάντες, Σαμαράς, Γεωργιάδης και Γκίνο.Επίσης, θέση βασικού διατηρεί για μία ακίμα αγωνιστική ο Παπαδόπουλος.

Πανσερραϊκός: Η ομάδα το καθήκον της με Φιλώτα… αλλά και ο κόσμος το δικό του

Ο Πανσερραϊκός μετά το τρίποντο στην Αρναία την περασμένη Κυριακή επιστρέφει στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών για να αντιμετωπίσει την Θύελλα Φιλώτα και ξεκάθαρος στόχος είναι να δοθεί συνέχεια στο σερί θετικών αποτελεσμάτων με ακόμη μία νίκη. Οι «κόκκινοι» έχουν δώσει δικαίωμα μόνο στον Άρη και στον Ορφέα Ελευθερούπολης να πανηγυρίσουν βαθμό στην έδρα τους και δεν έχουν διάθεση για άλλα δώρα, ούτε εκτός, αλλά πόσο μάλλον ούτε και εντός.
Ο Κώστας Βασιλακάκης δεν αντιμετώπιζε προβλήματα καθ” όλη την διάρκεια της εβδομάδας, πέρα των τραυματιών Τάντιτς και Καρακούτη που λείπουν εδώ και καιρό, ενώ άφησε τελικά εκτός αποστολής τον Περπερίδης για να είναι 100% έτοιμος με την Αλεξανδρούπολη και τους Πολυχρονίδη, Κασμερίδη και Μπαντάκ. Στην 20αδα είναι οι: Ανδρούτσος, Παλιούρας, Δ.Τριανταφύλλου, Γαλακτερός, Καψάλης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Τσουκαλάς, Ρούτσης, Κ.Τριανταφύλλου, Ολίσε, Τσιμίκας, Παπαστεργίου, Μπονέρης, Ραχίμ, Ασλανίδης, Μουτεσίδης, Ναουμτσέφσκι. Γαϊδαρτζής, Γκόγκας.

Καμπανιακός – Ηρακλής Αμπελοκήπων: Πριν την σέντρα

Την Κυριακή 15/02/2015 διεξάγεται η 18η αγωνιστική της γ΄ Εθνικής και στην Χαλάστρα ο Καμπανιακός υποδέχεται τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στης 15:00.
Και οι δυο αντίπαλοι έχουν τους ίδιους στόχους και είναι κοντά στην βαθμολογία με αξιοπρόσεκτη πορεία στην φετινή διοργάνωση.
Με νέο προπονητή στον πάγκο του ο Ηρακλής τον Κωνσταντίνο Πολυχρονίδη έχει δυο συνεχόμενες νίκες,πέρασε νικηφόρα μέσα από την Αλεξανδρούπολη με 1-4 και πήρε τρίποντο στο εντός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής  κερδίζοντας με 1-0 τον  Ορφέα Ελευθερούπολης. Τελευταία ήττα για τους μπλε των Αμπελοκήπων στης  14/12/2014 σε εντός έδρας παιχνίδι με την Καστοριά.
Ο καλός καιρός που προβλέπει η ΕΜΥ για την Κυριακή (σχεδόν αίθριος με 9 βαθμούς και 1 μποφόρ ΒΔ ανέμους) την ώρα του αγώνα είναι ένα επί πλέον κίνητρο για την παρουσία πολλών φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν αυτή την αναμέτρηση.
Μετά το πέρας του τελευταίου διοικητικού συμβουλίου μεταξύ άλλων αποφασίστηκε και κάτι που αφορά τους φίλους του Καμπανιακού.
Αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι της ομάδος με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων όλοι οι φίλαθλοι του Καμπανιακού θα μπορούν να προμηθεύονται  τα εισιτήρια των αγώνων  καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδος από τα μέλη της διοίκησης στην τιμή των 5 euro.
Προσοχή όσοι φίλαθλοι προσέρχονται κατά την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων  η τιμή εισιτηρίου είναι 10 euro.
Καλό θα είναι να παίρνεται τα εισιτήρια σας πριν την ημέρα διεξαγωγής του εκάστοτε αγώνα.

Μάχη για την παραμονή στην Ελευθερούπολη

Σπουδαίο τοπικό ντέρμπι διεξάγεται αύριο (15/2) στην Ελευθερούπολη για την 18η
αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Ο Ορφέας υποδέχεται τον Άρη Ακροποτάμου στο πρώτο τοπικό ντέρμπι του 2ου γύρου και οι δύο ομάδες αναζητούν μόνο νίκη καθώς βρίσκονται κάτω από τη ζώνη
υποβιβασμού. Στην 3η αγωνιστική ο Άρης είχε πάρει τη νίκη με 2-1 σε ένα
πραγματικό ντέρμπι και αύριο είναι η ρεβάνς. Απουσιάζει για τον Ορφέα ο Βλ.
Σαβελίδης που αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς ενώ επιστρέφει ο Κεχαγιάς. Στο
στρατόπεδο του Ακροποτάμου έχουν απόντα τον Γ. Αποστολίδη.
Ο ΑΟ Καβάλας παίζει στο «Ανθή Καραγιάννη» με την Αναγέννηση Γιαννιτσών με
μοναδικό στόχο την κατάκτηση της νίκης ώστε να μείνει στις κορυφαίες θέσεις.
Απουσιάζει ο Ιορδανίδης ενώ επιστρέφει ο Μπρατσιάνι.
Το Βυζάντιο ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη για το παιχνίδι με τον τοπικό Εθνικό
και στόχο να πάρει κάτι καλό απ’ αυτό. Απόντες είναι ο Απ. Αποστόλου που είναι
τιμωρημένος και ο Γ. Ελευθεριάδης που είναι τραυματίας. Στον αντίποδα,
επιστρέφουν από τιμωρία οι Μαρκόπουλος, Ταχμαζίδης και Τριανταφυλλίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ: «Με τους Βούλγαρους στον Έβρο Σουφλίου»

Ενισχυμένος για πρώτη φορά με τρεις από τους τέσσερις Βουλγάρους που απέκτησε στο φινάλε των μεταγραφών θα παραταχθεί ο Απόλλων την Κυριακή στην Ορεστιάδα με τον Έβρο Σουφλίου.
Οι μπλε κάρτες των Κιρίλ Ντίντσεφ (στόπερ), Γκεόργκι Ριζόφ (μεσοαμυντικός) και Μπόρισλαβ Ντιμιτρόφ (επιθετικός) ήρθαν και δίνουν ώθηση στην ομάδα του Αντώνη Λεπιτσά, ενώ θα λείψει μόνο ο συμπατριώτης τους φορ, Τοντόρ Χριστόφ.
Από την ομάδα του Απόλλωνα θα λείψει ο τιμωρημένος Ηλίας Προβατίδης που συμπλήρωσε τις κίτρινες κάρτες, ενώ οι «arancio-nero» είναι πολύ αισιόδοξοι για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Έβρο και θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή, μετά την εντός έδρας απρόσμενη ήττα  από τον Πανσερραϊκό.

Κάθε Κυριακή ο Φιλώτας γράφει ιστορία

Βλέπει στα μάτια κάθε αντίπαλο φαίνεται στα αποτελέσματα και προς το παρόν είναι σε θέση ισχύος όσον αφορά την παραμονή όπως δήλωσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Θύελλας Φιλώτα (με δύο γκολ σε ισάριθμα τελευταία ματς), Χρήστος Ζαρογιάννης  Αύριο, με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, θα παίξει  με σαφώς λιγότερη πίεση από τον αντίπαλο, και θα προσπαθήσει να πάρει κάτι κι από κει. Αυτή η Θύελλα όλα τα μπορεί.

Πάνοπλη για το τρίποντο η Καστοριά

Χωρίς κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής η Καστοριά ολοκλήρωσε τη προετοιμασία της για το κυριακάτικο ματς μέσα από δίωρη προπόνηση που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Χιλιοδένδρου.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων στις δύο εστίες και στημένες φάσεις εκατέρωθεν, προτού οι παίκτες ολοκληρώσουν την εκγύμναση τους με οικογενειακό εκπαιδευτικό δίτερμα.
Το παρόν έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές με μοναδική εξαίρεση τους δύο στρατευμένους Μουρατίδη και Τούλιο που μακροχρόνια απουσιάζουν.
Με ενισχυμένη τη ψυχολογία και συσσωρευμένη θέληση για ένα
θετικό αποτέλεσμα οι «ερυθροκίτρινοι» θα αναζητήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τη πρώτη εντός έδρας σε νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος.
Προβλήματα καρτών, τραυματισμών και άλλων απουσιών δεν υπάρχουν με συνέπεια η ομάδα να πηγαίνει πάνοπλη ενόψει του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ιστορικές επαρχιακές ομάδες του Βορρά.
Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανανέωσε το ραντεβού για το μεσημέρι της Κυριακής, όπου και περιμένει την έμπρακτη βοήθεια των οπαδών σε ένα από τα κρισιμότερα ματς της φετινής περιόδου, η έκβαση του οποίου θα καθορίσει πολλά όσο αναφορά τη συνέχεια.

Ενός λεπτού σιγή στο «Φώτης Κοσμάς» πριν το Εθνικός – Βυζάντιο στη μνήμη Μαραγκόζη

Ενός λεπτού σιγή αιτήθηκε να κρατηθεί με την έναρξη της αναμέτρησης του Εθνικού με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Αιτία η απώλεια του Στέφανου Μαραγκόζη, ο οποίος έφυγε αθόρυβα από την ζωή στις αρχές Ιανουαρίου και είχε διατελέσει επί τρεις δεκαετίες μέλος του ΔΣ αλλά και έφορος ποδοσφαίρου της ομάδας.
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγες μέρες, αναφέρεται ότι «ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης οφείλει να ευχαριστήσει την οικογένειά του για την τεράστια προσφορά του στο Σύλλογο έστω και ετεροχρονισμένα. Ως ελάχιστο φόρο τιμής η Διοίκηση του Εθνικού θα μεριμνήσει για την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας που θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2015 απέναντι στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος».
Η ίδια ανακοίνωση, αναφέρει: «Σε αντιδιαστολή με την έντονη και δυναμική παρουσία και βοήθειά του στην ομάδα, έφυγε αθόρυβα από τη ζωή στις αρχές Ιανουαρίου ο εργολάβος Στέφανος Μαραγκόζης. Επί τρεις δεκαετίες διετέλεσε μέλος του ΔΣ του Εθνικού αλλά και Έφορος Ποδοσφαίρου. Ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα η οποία κυριολεκτικά αποτέλεσε την δεύτερη οικογένεια του, τόσο ουσιαστικά όσο και ηθικά».

Στις 18/2 το Άρης Ακροποτάμου-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου δεν είχε γίνει στις 8/2, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Ακροποτάμου. Μετά από επικοινωνία και με τις δύο ομάδες, η Επιτροπή Γ’ Εθνικής όρισε το παιχνίδι για την προσεχή Τετάρτη.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα (15/2, 15.00) έχει ως εξής:

Εθνικός Ν. Αγιονερίου – Άρης Θεσσαλονίκης
Διαιτητές: Τσετσίλας (ΕΠΣ Γρεβενών), Ιωαννίδης (ΕΠΣ Κοζάνης), Στεφούλης (ΕΠΣ
Γρεβενών)

Καμπανιακός – Ηρακλής Αμπελοκήπων
Διαιτητές: Ρούσης, Κόκκαλης, Τσιγγινές (ΕΠΣ Θεσσαλίας)

Α.Γ.Σ. Καστοριά – Δόξα Δράμας
Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος, Δημόπουλος (ΕΠΣ Φλώρινας), Κεσίσογλου (ΕΠΣ Πέλλας)

Ορφέας Ελευθερούπολης – Άρης Ακροποτάμου
Διαιτητές:  Μελιτζανίδης, Γιάντσης, Κελεσίδης (ΕΠΣ Ημαθίας)

Α.Ο. Καβάλα- Αναγέννηση Γιαννιτσών
Διαιτητές: Κουναλάκης (ΕΠΣ Ξάνθης), Δημητριάδης (ΕΠΣ Θράκης), Κουλά Χουσεϊν (ΕΠΣ Ξάνθης)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
Διαιτητές: Τρακαλιάνης, Καμπούρης, Κρυωνάς (ΕΠΣ Σερρών)

Έβρος Σουφλίου- Απόλλων Αρναίας
Διαιτητές: Παρχαρίδης, Ζιγκερίδης (ΕΠΣ Σερρών), Καμπερίδης (ΕΠΣ Καβάλας)

Πανσερραϊκός- Θύελλα Φιλώτα
Διαιτητές:  Δραγάτης, Μαλανδρής, Χριστάκογλου (ΕΠΣ Χαλκιδικής)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top