ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΧΙΟΥ : ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Η ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΩΝΑ

2/24/2015 02:34:00 μ.μ.
Επανάληψη του περσινού τελικού είχαμε στο Δημοτικό στάδιο, με την Δάφνη να επικρατεί και πάλι του Ηρακλή, αυτή τη φορά με 1-0 και να κατακτά το 9ο κύπελλο της ιστορίας της (είναι η πολυνίκης του θεσμού) και 2ο συνεχόμενο.
Για να φτάσει μέχρι τον τελικό η ομάδα του Δαφνώνα χρειάστηκε να ξεπεράσει τα εμπόδια των Κυβέλη, Άτλα, Κανάρη και Βαρβασιακού, ενώ ο Ηρακλής αυτά των Λαίλαπα, Κλασσικού, Ποσειδώνα και Πύργου.
Στο κατάμεστο από κοσμο Δημοτικό στάδιο ο Ηρακλής, παρά τις ελλείψεις δύο βασικών του παικτών (Ζαμπετάκη Νίκου και Τσαγκάτου), μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε αρχικά με την κεφαλιά του Αφεντή στο 16΄ και στη συνέχεια με το σουτ του Σκανδάλη στο 24′, που πέρασαν άουτ. Πρώτη καλή στιγμή για τη Δάφνη στο παιχνίδι στο 34΄, με τον Σαββίδη να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Σταματελόπουλου. 
Σουτ του Πάλλα μέσα από την περιοχή στο 37΄, έφυγε άουτ, ενώ στο 39΄ έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Ηρακλή για χέρι του Σταματελόπουλου στην περιοχή. Τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου ήταν για τη Δάφνη στο 40΄, με τον Σεζένια να κάνει ωραία ενέργεια από αριστερά, να βγάζει τη σέντρα για τον Μουλάκη, που κάνει την προβολή, αλλά μπλοκάρει ο Σαββίδης.
Ανούσιο το ματς στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Πουλιό να απειλεί στο 63΄ με σουτ και τον Ζαντιώτη να μπλοκάρει σταθερά. Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως ήρθε το γκολ για τη Δάφνη, με τον Σκουρλή να κάνει την κάθετη για τον Μουλάκη, που βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή, μπαίνει στην περιοχή και με σουτ νικάει τον Σαββίδη. Στη συνέχεια ο Ηρακλής πίεσε για την ισοφάριση, με τον Πουλιό να έχει ένα καλό φάουλ στο 69΄ και τον Ζαντιώτη να διώχνει σε κόρνερ, όπως έκανε και σε σέντρα-σουτ του Ζαμπετάκη Α. στο 78΄. 
Μεγάλη ευκαιρία για τη Δάφνη να κλειδώσει τη νίκη στο 89΄, όταν ο Σκουρλής βγήκε μόνος του στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Σαββίδης. Στο 90΄ η Δάφνη έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Χρυσινάς για μαρκάρισμα. Το φάουλ εκτέλεσε ο Αφεντής, με τον Ζαντιώτη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στο 92΄ βαθιά μπαλιά του Ελευθερίου για τον Φεγγουδάκη, που σουτάρει από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.






http://www.sportschios.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top