ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΣΕ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ

2/15/2015 09:12:00 μ.μ.
Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταγγέλλει επίθεση στην αποστολή τη ομάδας του Αίαντα από τους φιλάθλους της Μεσήμβριας, εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Αίαντα Ευόσμου.
Πριν από λίγα λεπτά, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η ανακοίνωση των Ευοσμιτών, πετώντας μομφή για την φιλοξενία των ανθρώπων του ΑΟ Μεσήμβριας, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι το γήπεδο έμοιαζε περισσότερο με εμπόλεμη ζώνη.
Η ανακοίνωση του Αίαντα Ευόσμου
«Το ΔΣ του ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ δημοσιεύει την εξής ανακοίνωση: «Με θλίψη και οργή αναγκαζόμαστε εκ των πραγμάτων να προβούμε στην παρούσα ανακοίνωση, ωθούμενοι από την απαράδεκτη συμπεριφορά των Διοικούντων και φιλάθλων της ομάδας ΑΟ Μεσήμβριας, στην έδρα της οποίας είχαμε την «τύχη» να «φιλοξενηθούμε» στο πλαισιο της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Οφείλουμε να ενημερώσουμε, ότι τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες της ομάδας μας, έπεσαν θύματα βιαιότητας, προπηλακισμών και ύβρεων. Οι φίλαθλοι της Μεσήμβριας, μη αποδεχόμενοι την ήττα της ομάδας τους μετά το τέλος του αγώνα εισέβαλαν στο γήπεδο, επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές του ΑΙΑΝΤΑ, χτύπησαν με μανία και κυνήγησαν τους αθλητές μας, τον προπονητή και μέλη της Διοίκησης, αναγκάζοντας τον Πρόεδρο, να ζητήσει τη βοήθεια της Αστυνομίας, προκειμένου να διαφυλάξει τη σωματική ακεραιότητα όλων. Πρωταίτιος των επεισοδίων ήταν ο αρχηγός της Μεσήμβριας, Στουκογιάννης, ο οποίος όντας τραυματίας και εβρισκόμενος στην κερκίδα, έκρινε σκόπιμο με το σφύριγμα της λήξης να αποδείξει το αθλητικό του πνεύμα! Αφήνουμε τα συμπεράσματα στην κρίση των αναγνωστών, σημειώνοντας μόνον ότι εικόνες σαν τις χθεσινές, που θύμιζαν περισσότερο εμπόλεμη ζώνη, παρά αθλητικό παιχνίδι, είναι η καλύτερη εξήγηση για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Συγχαρητήρια στους Διοικούντες και τους φιλάθλους της Μεσήμβριας για την εξαιρετική φιλοξενία, την αθλητική τους παιδεία, το ήθος, το σεβασμό και την ευγενή άμιλλα! Το 1-3 τους δικαίωσε απόλυτα…»



Για ακόμη μία φορά, οι… γνωστοί άγνωστοι της Αστραπής «χτύπησαν», αλλά αυτή τη φορά σε γήπεδο που δεν αγωνιζόταν η ομάδα τους.
Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη της σημερινής αναμέτρησης Μέγας Αλέξανδρος Ελλήνων – Αναγέννηση Προχώματος στο γήπεδο της Ελπίδας Ευόσμου και κατά τη διάρκεια που οι δύο ομάδες έκαναν ζέσταμα, μερίδα ανθρώπων προερχόμενοι από oμάδα της Αστραπής έσκασαν… μύτη στο γήπεδο, κατευθύνθηκαν απειλητικά προς τον προπονητή της Αναγέννησης Γιώργο Κυριακού τον οποίον στη συνέχεια κάποιος από αυτούς τον έφτυσε στα μούτρα και απείλησαν τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης ότι αν κατεβούν να αγωνιστούν στο μεταξύ τους ματς τις επόμενες αγωνιστικές, θα γίνει… χαμός.

Πηγή: pamebala.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top