ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ

2/28/2015 10:52:00 μ.μ.
Ο λασπώδης, κακός, και ίσως ακατάλληλος για ποδόσφαιρο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Ν. Ραιδεστού επηρέασε τις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών στην σημερινή συνάντηση.
Και οι δυο ομάδες, Aστέρας Ραιδεσού και Ομόνοια Σίνδου, προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις για να φθάσουν στη νίκη, με το τελικό 1-1 ν’ αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα, αφού μπορεί να μην κέρδισε κανείς από τους δυο, αλλά τουλάχιστον δεν έχασε.
Ήταν ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι όποια ομάδα έφθανε πρώτη στο γκολ θα κέρδιζε κιόλας. Δεν εξελίχθηκε όμως έτσι. Ο Σπαχής σημάδευσε δυο φορές τα δοκάρια της Ραιδεστού, και στην φάση της δεύτερης προσπάθειάς του, ο Κανδύλας που δέχθηκε την μπάλα στην επαναφορά της από το δοκάρι, με ψύχραιμο σουτ κατάφερε να κάνει το 0-1.
Από εκεί κι ύστερα το παιχνίδι «άνοιξε», οι παίκτες του Αστέρα ρίσκαραν, βγήκαν μπροστά να ισοφαρίσουν, με αποτέλεσμα η Ομόνοια να βρει ελεύθερους χώρους, και με αντεπιθέσεις να απειλήσει για δεύτερο γκολ, με μεγαλύτερη ευκαιρία το σουτ του Κανδύλα (81’) που πέρασε άουτ πάνω από την εστία των γηπεδούχων. Κι αφού δεν κατάφερε να το πετύχει για να «κλειδώσει» τη νίκη, η μπάλα «τιμωρεί», κι αυτός που προσπαθεί κι επιμένει, έστω και στο τέλος, τα καταφέρνει.
Ο Αστέρας παίζοντας με πείσμα και θέληση, κατάφερε τελικά να «σώσει την παρτίδα», και ν’ αποφύγει την τρίτη συνεχόμενη ήττα, τρία λεπτά πριν τη λήξη, με τον Λεμονάκη να ισοφαρίζει σε 1-1, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή. Οι παίκτες της Ραιδεστού μετά το γκολ πίστεψαν στην ανατροπή, αλλά ο χρόνος που απέμενε δεν ήταν αρκετός …
Η Ομόνοια Σίνδου μετά την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία με το ίδιο σκορ (1-1), την επόμενη αγωνιστική (29η) υποδέχεται τον εκ των πρωτοπόρων Μακεδονικό, ενώ ο Αστέρας Ραιδεστού «ξεκουράζεται» κάνοντας το ρεπό του.

Διαιτησία: Κωνσταντινίδης, Χαδήμογλου – Αϊναλής
ΑΣΤΕΡΑΣ Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ : Μάρκοβιτς, Λόλας, Βαγιανίδης (58’ Νικολαΐδης), Δεληστεφανής, BROSHKA, Καρατζάς, Γουγουτσάς (74’ Κεραμιδάς), ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ, ΓΙΑΒΟΥΡΟΓΛΟΥ, Renaldo (59’ Μεγαλοοικονόμου), Φοινικόπουλος.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ : Δαλκίδης, Κωστικίδης, Ταταρίδης, Παναγιώτη Ε, ΚΑΣΙΤΕΡΙΔΗΣ, Παναγιώτη Α, ΣΠΑΧΗΣ (86’ Τσολάτης), Τυροβούζης, ΚΑΝΔΥΛΑΣ (81′ Καστανιώτης), Μακρής (74′ Τσιαβδάρης), Καρανδρέας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top