ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ Ο ΟΦΑ , 1-0 ΤΗΝ ΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΡΙΣΣΟΣ

2/28/2015 11:06:00 μ.μ.
Πολύ μεγάλη νίκη από πλευράς βαθμολογικού ενδιαφέροντος πέτυχε ο ΟΦΑ ο οποίος επικράτησε με σκορ 1-0 της ΑΕ Ηρακλής Θέρισσος και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου παραμονής έχοντας πλέον 16 βαθμούς. 
Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με τις δυο ομάδες να έχουν αρκετές χαμένες φάσεις όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που τους έδωσε και τους βαθμούς.
Η ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις φάσεις που είχε με τους Μπακαλάκη, Ντινελάρι, Βιστάκη, Λουλακάκη και Φανουράκη και το πλήρωσε στο 78′ όταν ο Μάκης Τζανάκης με ένα πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή «έγραψε» το 1-0. Στο 70′ ο ΟΦΑ είχε δοκάρι σε πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Λουλάκη Ι.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΟΦΑ: Χρονάκης, Τερζίδης, Κυριαζής, Μαζιτζής, Σφακιανάκης, Λουλάκης Ι., Τζανάκης, Μαθιουδάκης, Δαγκωνάκης (65′ Φρόκου), Κοζυράκης (65′ Πυργής), Κεγκέρογλου (90′ Σωμαράκης).
ΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΡΙΣΣΟΣ: Χατζιδάκης, Κωστάκης, Μπιλτσάρι, Βιστάκης, Φασουλάκης, Νταουσιάνης, Σκούφος, Φανουράκης Η. (90′ Μπουμπουλάς), Μπακαλάκης (75′ Βιτσαξάκης), Ντινελάρι, Λουλακάκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top