ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ : ΑΥΡΙΟ Ο ΝΕΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ , ΑΣΠΣ ΔΑΒΡΙΣΚΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

2/24/2015 06:21:00 μ.μ.
EPSS TEL KYP 2015
Η κούπα του κυπέλλου αναζητεί τον κάτοχο της

Για 44η χρονιά το τρόπαιο του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Σερρών αναζητεί τον κάτοχο του. Ασπίς Δραβήσκου ή Απόλλων Παραλιμνίου; Η απάντηση θα δοθεί το απόγευμα της Τετάρτης στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού γηπέδου Σερρών με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την κατάκτηση μίας εκ των… κορυφών των ερασιτεχνικών διοργανώσεων.
Είναι σαφές πως στον αγώνα υπάρχει φαβορί όσο και αν στην θεωρία λέμε πως είναι ένας αγώνας, μία μάχη, 90 λεπτά, 11 αυτοί-11 και εμείς. Ο… πολύς Απόλλων Παραλιμνίου του μεγάλου μπάτζετ, που κρατάει πριν καν ξεκινήσει η σεζόν την ταμπέλα του φαβορί για να τα πάρει όλα και να φύγει αντιμετωπίζει μία ομάδα που δεν είχε στόχο ούτε να βρίσκεται στην κορυφή της Ανώτερης Κατηγορίας, ούτε να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου, ασχέτως αν τα κατάφερε πολύ καλά. Όπλο της ο ενθουσιασμός, η δίψα για διάκριση και το αγκάλιασμα της από όλη την περιοχή.
Στον περσινό τελικό του πρωταθλήματος ο Απόλλων Παραλιμνίου γεύτηκε την πίκρα του να χάνεις τα πάντα σε ένα ματς, έπαθε από την Α.Ε. Χρυσου και άπαντες στην ομάδα ελπίζουν να… έμαθε! Την ίδια ώρα στην Ασπίς λένε πως «τρώγοντας ανοίγει η όρεξη…» και δεν κρύβουν πως έχουν μία ελπίδα στην πρώτη τους εμφάνιση σε τελικό να κάνουν την έκπληξη. Δύσκολο ναι, ακατόρθωτο όχι!
Το δυσάρεστο είναι πως οι μετεωρολογικές προβλέψεις δείχνουν βροχή την ώρα του αγώνα, κάτι που σίγουρα θα επηρεάσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ωστόσο για τους φιλάθλους το σκέπαστρο αποτελεί προστασία και όλοι ελπίζουν σε κερκίδα και αγωνιστικό χώρο ο τελικός να εξελιχθεί σε αυτό που πραγματικά είναι. Σε γιορτή του Σερραϊκού ποδοσφαίρου…

Γριβέλης: «Και όπου μας βγάλει…»

Ο «Σαραβάκος» του Σερραϊκού ποδοσφαίρου, Δημήτρης Γριβέλης, προπονητής της Ασπίδας μίλησε για τον τελικό και τις προσδοκίες που υπάρχουν: «Για μας θα είναι ένα παιχνίδι γιορτή, δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Δεν είχαμε στόχο να φτάσουμε ως εδώ. Απλά ήρθε, το δεχθήκαμε και όπου μας βγάλει. Ξέρουμε ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε, είναι έμπειρη, σίγουρα καλύτερη, αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Σίγουρα έχουμε ένα μεγάλο κίνητρο. Τον καλύτερο του Νομού θέλουν να τον κερδίσουν όλοι, το βιώνουμε και εμείς σε επίπεδο πρωταθλήματος μας, αλλά δεν αγχωνόμαστε. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, τι μπορούμε να κάνουμε» είπε αρχικά και πρόσθεσε.
«Το 50% της ομάδας αποτελείται από παιδιά που βγήκαν από τις ακαδημίες, το άλο 50% είμαστε έμπειροι παίκτες με παραστάσεις και έχουμε και τρία παιδιά που ήταν στο Παραλίμνιο οπότε μπορούμε να ξέρουμε κάποια παραπάνω πράγματα για τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Βρισκόμενοι σε μία καλή ημέρα και με τον κόσμο στο πλευρό μας όλα είναι πιθανά» ήταν τα λόγια του.
-Αξίζει να σημειωθεί πως αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι.

Xρυσοστομίδης: «Σεβόμαστε τον όποιο αντίπαλο»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου, Μπάμπης Χρυσοστομίδης με τις δηλώσεις του έδωσε το δικό του στίγμα για τον τελικό, ενώ αναφέρθηκε και στην κόντρα με την ομάδα στην οποία αναδείχθηκε προπονητικά. «Ο τελικός είναι τελικός. Ας μην κρυβόμαστε, η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι εμφανής αλλά θα πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο όποιος κι αν είναι αυτός. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου για να κάνουμε κι εκεί μια εξιόλογη πορεία. Είναι η γιορτή του σερραϊκού ποδοσφαίρου και εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας που να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».
Όσο για το γεγονός ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος απέναντι στην πρώην ομάδα του:
«Σίγουρα τα συναισθήματα είναι περίεργα γιατί θα βρεθώ αντίπαλος απέναντι σε μια ομάδα που δούλεψα πέντε χρόνια και έζησα επιτυχίες με ανόδους. Διατηρώ άριστες σχέσεις με την ομάδα του Δραβίσκου όμως αυτή την στιγμή είμαι προπονητής του Παραλιμνίου και κοιτάζω το καλό της ομάδας μου».
-Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Απόλλωνα είναι δύο με τους Φιλιππίδη και Γιώργο Παπαδόπουλο να είναι τραυματίες.

Ανακοινώθηκαν αργά το μεσημέρι από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών οι διαιτητές του αυριανού 44ου Τελικού της ΕΠΣ Σερρών, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών στις 15:30. 
Η επιλογή δύσκολη ανάμεσα σε πολλούς ικανούς με την τελική τριάδα να προκρίνεται καθώς όλοι τους σχεδόν είναι πρωτοεμφανιζόμενοι σε τελικό Κυπέλλου.   
Την διαιτητική πλέον τετράδα αποτελούν ο Ανανίας Φωτιάδης, ο Χρήστος Κρυωνάς, ο Τάσος Ζιγκερίδης και 4ος ο Κώστας Σολάκης.
Ο Ανανίας Φωτιάδης έχει  σφυρίξει σε Τελικό, αλλά πρωταθλήματος το 2010, με βοηθούς τους Σάββα Ν., Πούλιο Ι. και 4ο τον Παλάζη Κυριάκο., ενώ το 2005 ήταν πρώτος βοηθός στον Τελικό του Κυπέλλου με διαιτητή τον Σάββα Ι. ενώ έτερος βοηθός ήταν ο Κουρτίδης Ν.
Ο Χρήστος Κρυωνάς από την πλευρά του έχει κι αυτός παρουσία στο περσινό τελικό ως 4ος αλλά σ’ αυτόν του Πρωταθλήματος(Δαουλτζής,  Κουρτίδης, Γκαϊταντζής).
Τέλος πρωτάρηδες, χωρίς καμία συμμετοχή σε άλλονν τελικό είναι τόσο ο Τάσος Ζιγκερίδης, όσο και ο 4ος Κώστας Σολάκης.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top