ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΟΛΑΤΑΧΩΣ ΣΤΗΝ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑ

2/16/2015 12:21:00 μ.μ.
Την ξέφρενη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Β' Κατηγορίας συνεχίζει το Πέρα, που πήρε ακόμα μία νίκη και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, "φουλάρωντας" ακόμη περισσότερο για την άνοδο στην Α' Κατηγορία.

Αυτή τη φορά, έκανε νικηφόρο πέρασμα από το γήπεδο του Αγίου Παύλου, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 της ΑΕ Καλλιθέας/Παν. Φανερωμένη. Μία νίκη που ήρθε με ανατροπή, καθώς οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν περίπου στο 20' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι Αλμπανίδη, αλλά η ομάδα του Θωμά Ράπαντα στη συνέχεια έκανε... επίδειξη ισχύος και με δύο γκολ του Χιονίδη, στο 40' και 75' αντίστοιχα, κατέκτησε το πολύτιμο τρίποντο.

Διαιτησία: Α. Γεωργιάδης (Βελούδης, Νταρής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: (Μ. Πασχόπουλος) Παπαδόπουλος, Νούσιας, Χαλκίδης, Αλεξιάδης, Τσουρούκης, Αλμπανίδης, Κουσατάλογλου (80' Κιπτί Οσμάν), Γιαννακουδάκης (85' Βασιλείου), Παρασκευόπουλος, Μαγδάκης (65' Μπεγλίδης), Στερνιώτης. 
ΑΣ ΠΕΡΑ: (Θ. Ράπαντας) Φοιρός, Καρακατσάνης, Παντελεμίδης, Τιτόπουλος, Πίτσος, Αστειόπουλος, Μαστροδήμος, Στόικος, Κωνσταντινίδης (89' Ριτζούλης), Χιονίδης, Τεστέμπασης (74' Νικολαΐδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top