ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΝΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ

2/16/2015 12:24:00 μ.μ.
Με το... δεξί μπήκε στο δεύτερο γύρο του φετινού πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Β' Κατηγορίας ο Αστέρας Ανάληψης, που έστω και δύσκολα επικράτησε με 1-0 της Αρέθουσας και συνεχίζει να οδηγεί την "κούρσα" του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιάννη Καρατζιώτη συνεχίζει να βρίσκεται στο +4 από τη δεύτερη στη βαθμολογία ΑΕ Κορώνειας, με τον Ξανθόπουλο να είναι ο "χρυσός" σκόρερ της χθεσινής αναμέτρησης. 

Ο Αστέρας είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών για να πετύχει κι άλλα γκολ, καθώς στο 84' ο Καπίας εκτέλεσε άστοχα πέναλτι στέλνοντας την μπάλα άουτ και στην ίδια φάση ο Πόνιος από την ομάδα της Αρέθουσας αποβλήθηκε. Τέλος, στο 87' ο Καραμεγδάνης είχε δοκάρι. 

Διαιτησία: Κουρουλής (Καμούρας, Τσίντσαρ).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Δαργινάκης, Ψωμιάδης (46' Λαμπριανίδης), Δολμάς, Καπίας, Καραμεγδάνης, Ταξίδης, Παπαϊωάννου, Ξανθόπουλος (56' Σλάρας), Λογοθέτης, Αδαμίδης, Μουρατίδης (61' Γενίκομσου).
ΑΡΕΘΟΥΣΑ: Ιωάννου, Αντωνιάδης, Σ. Χαλάτσης (80' Ορφανός), Πόνιος, Τσιμετζής (80' Στεφάνογλου), Βασιλάκης (46' Αραμπατζής), Φωτιάδης, Ν. Σαρακατσιάνος, Ε. Σαρακατσιάνος, Τσομπάνογλου, Σκουλίδης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top