ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ : ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

2/16/2015 06:17:00 μ.μ.
ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ-ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 1-3

Σε περίπατο μετέτρεψε το γειτονικό ντέρμπυ στο Μαυροβούνι η Νίκη Καλής που επικράτησε με σκορ 3-1 της τοπικής Δόξας και ξέφυγε από της επικίνδυνης θέσεις της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ήταν καλό, οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρΥθμό τους από την αρχή και έφτασαν σχετικά εύκολα στην νίκη αφού οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν κάτω του μετρίου δείχνοντας ότι βρίσκονται σε κάμψη. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Γιάννης Αγγελάκης (30΄) Κώστας Κουτσάκης (35΄) Γιώργος Νικολαίδης (50΄) ενώ των ηττημένων σκόρερ ήταν ο Γιώργος Κοκόζογλου (70΄). Χαμένο πέναλτι Γιώργος Κοκόζογλου (82΄) Δόξα Μαυροβουνίου. Διαιτητής Βαμβακάς Φ. (Σίπκας Σ. – Περδικάς Α.) 

ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - Μ.Α. ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ 4-2 

Επανήλθε στις νίκες η Δόξα Π. Μυλότοπου που επικράτησε με σκορ 4-2 του Μ.Α. Εσωβάλτων και μείωσε την διαφορά από την πρώτη θέση. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τους γηπεδούχος καλύτερους κατά διαστήματα χωρίς όμως να αξιοποιούν τις φάσεις που δημιούργησαν και τους φιλοξενούμενους να είναι αξιόμαχοι και να δυσκολεύουν το έργο των μαυραετών που όμως έστω και με λίγο άγχος έφτασαν στην νίκη ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Κώστας Σιδέρης (11΄) Μίλεν Νικόλωφ (63΄) Κώστας Σταμανίκης (79΄) Αλέξης Θεοδωσιάδης (89΄)ενώ των ηττημένων οι Αλέξης Κικέ (61΄) Μάκης Γκίλης (82΄). Διαιτητής Γιάγκος (Δεμερτζής Χ.- Κουπαράνη) 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 1-1 

Απρόσμενη γκέλα έκανε ο Φίλιππος Σταυροδρομίου μέσα στην έδρα του παραχωρώντας ισοπαλία με σκορ 1-1 στον αξιόμαχο Άρη Παλαιφύτου. Το παιχνίδι ήταν μέτριο, οι γηπεδούχοι αν και διατήρησαν μια άκαρπη υπεροχή χωρίς όμως να φτάσουν στην νίκη, αφού οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν φιλότιμα και επιβραβεύτηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας. Σκόραραν για τους γηπεδούχους οι Κώστας Καλώσης (31΄) και για τους φιλοξενούμενους ο Παναγιώτης Χατζίδης (51΄). Διαιτητής Βαμβακάς Κ. (Παναγιωτίδης – Σιώνης Α.) 

Α.Σ ΠΡΟΜΑΧΟΙ- ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 2-0 

Σε ρυθμό ρελαντί οι Προμάχοι επικράτησε εύκολα του ΠΑΟ Κερασιάς με σκορ 2-0 και συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα οδεύοντας προς ολοταχώς για την άνοδο στην Α1. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από την αρχή, είχαν την υπεροχή και καθάρισαν νωρίς την υπόθεση νίκη αφού οι φιλοξενούμενοι παρά την φιλότιμη προσπάθεια που έκαναν δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν προβλήματα στους πρωτοπόρους. Σκόρερ των νικητών ήταν ο Γιώργος Σέλκος (19΄) Νίκος Νάνος (29΄). Διαιτητής Τριανταφυλλίδης (Μανωλάκης- Αρέστης) 

ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ-ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 0-1 

Λίγο πριν το φινάλε κρίθηκε η αναμέτρηση στην Παναγίτσα όπου ό Άρης Νησίου έφυγε νικητής με σκορ 1-0 επί της τοπικής Δάφνης. Το παιχνίδι ήταν δυνατό, είχες πολλές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου, εκεί όλα έδειχναν ότι θα τελειώσει ισόπαλο, οι φιλοξενούμενοι ακριβώς με την λήξη κέρδισαν πέναλτι και πήραν την νίκη παρά την φιλότιμη προσπάθεια των γηπεδούχων. Σκόρερ του αγώνα ο Γιάννης Δούμος (89΄πεν.). Διαιτητής Τρυψιάνης ( Ζανταρίδης – Σκουλής) 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ 3-3 

Παιχνίδι γκραν-γκινιόλ έγινε στο Γαρέφι όπου ο τοπικός Ηρακλής και ο Άρης Υδραίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3 και μοιράστηκαν τους βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν καλό και αποζημίωσε με το παραπάνω όσου βρέθηκαν στο γήπεδο, οι φιλοξενούμενοι ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, όμως οι γηπεδούχοι έβρισκαν τρόπους για να απαντούν και έτσι η αναμέτρηση τελείωσε ισόπαλη. Σκόραραν για τους γηπεδούχους οι Ματθαίος Μάρκου (18΄-30΄) Χρήστος Χρηστίδης (75΄) ενώ γα τους φιλοξενούμενος χατ-τρικ έκανε ο Βασίλης Μπελητάσιος (14΄-22΄-37΄). Χαμένο πέναλτι ο Περικλής Μάρκου (42΄) Ηρακλής Γαρεφίου. Διαιτητής Κορνισιορλής (Ζγούρος- Μίσκος) 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ- ΑΡΗΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ 3-0 

Νίκη ανάσα πήρε ο Φίλιππος Γιαννιτσών επικρατώντας σε σκορ 3-0 του Άρη Προφήτη Ηλία και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον του σαν κατηγορία. Το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας , οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ και στην συνέχεια αγωνίστηκαν προσεκτικά στην άμυνα και με αντεπίθεσης έψαξαν το δεύτερο τέρμα κάτι που πέτυχαν προς το τέλος την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν , ψάχνοντας την ισοφάριση κάτι που τελικά δεν πέτυχαν παρότι έκανα καλή εμφάνιση. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Νίκος Τοπάλης (14΄) Μάκης Καρυπιάδης (80΄) Δημήτρης Βλάχος (83΄). Διαιτητής Τετραγώνης ( Ζανταρίδης – Χατζηπέγιος) 

Α.Ε. ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ- Μ.Α. Ν. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 3-0 

Ανώτερη η Α.Ε. Καρυώτισσας ειδικά στο δεύτερο μέρος επικράτησε με σκορ 3-0 του Μ.Α. Ν. Μυλότοπου και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα με τους τρείς βαθμούς της νίκης. Το παιχνίδι ήταν μέτριο στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν έδειξαν πολλά πράγματα όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σκόραραν νωρίς και αυτό τους έδωσε άλλον αέρα για να φτάσουν δίκαια και καθαρά στην μεγάλη νίκη. Σκόραραν για τους νικητές οι Άρης Μιχαηλίδης (48΄-86΄) Σπύρος Γεωργιάδης (Μπόμπα) (80΄). Διαιτητής Τσαλγίνης ( Σίπκας Ι.- Αλμαλιώτης ) 

ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ- ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 0-0 

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση στην Αραβησσό όπου ο τοπικός ΠΑΟΚ και ο Άρης Αμπελειών έμειναν στο 0-0 σε ένα μέτριο παιχνίδι όπου υπήρχαν πολλά νεύρα. Το παιχνίδι ήταν μέτριο για όσο διάστημα παίχθηκε ποδόσφαιρο αφού κυριάρχησε η ένταση και τα πολλά νεύρα υπήρξαν διακοπές λόγω πολλών διαμαρτυριών και συμπλοκών. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς η ισοπαλία κρίνεται δίκαιη. Διαιτητής Ταγκαλίδης (Σίπκας Σ.- Σκουλής) 

ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ- Μ.Α. ΑΡΣΕΝΙΟΥ 0-1 

Αμφίρροπη αναμέτρηση έγινε στον Αξό όπου ο Μ.Α. Αρσενίου επικράτησε με σκορ 1-0 της τοπικής Νίκης και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν το γκολ και στην επανάληψη παρότι οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο τέρμα με αποτέλεσμα η νίκη να χαμογελάσει στην ομάδα του Κώστα Αλεξανδρίδη. Σκόρερ του αγώνα ήταν ο Μάκης Καρυπίδης (26΄). Διαιτητής Μιχαηλίδης (Δεμερτζής Ν.- Κουπαράνη) 

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ- ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ 1-1 

Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση στο Μελίσσι όπου η τοπική Δόξα και ο Άρης Αθύρων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν επιθετικά, κυνήγησαν την νίκη χωρίς όμως αποτέλεσμα με τους γηπεδούχος να μένουν πίσω στην μάχη των προνομιούχων θέσεων και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τον πολύτιμο βαθμό στην μάχη της παραμονής. Σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Σωτήρης Κοπάτσης (37΄) ενώ την φιλοξενούμενων Πέτρος Ευθυμιάδης (18΄). Διαιτητής Κουκούλης Σ. (Μήτρου- Χατζηπέγιος) 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ- ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 2-1 

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η αναμέτρηση στην Ίδα όπου ο τοπικός Μακεδονικός επικράτησε με σκορ 2-1 της Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να είναι ισάξιες στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, κατάφεραν να πάρουν αέρα δυο τερμάτων προς του φάσματος της ήττας, αφυπνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ. Σκόρερ των νικητών ο Βασίλης Γάτσος (53΄- 66΄πεν.) ενώ των ηττημένων ο Δημήτρης Ζαχαράκης (85΄). Διαιτητής Τριανταφυλλίδης (Κουκούλης Δ. - Σταμανίκη) 

Μ.Α. ΑΡΝΙΣΣΑΣ- ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ 3-2 

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στην Άρνισσα όπου ο τοπικός Μ.Α. επικράτησε με σκορ 3-2 της αξιόμαχης Νίκης Βορεινού. Το παιχνίδι άρεσε στους φιλάθλους, είχε μεγάλο ενδιαφέρον και ειδικά στην επανάληψη όπου υπήρξε πολύ θέαμα με ανατροπές στο σκορ και τελικούς νικητές τους γηπεδούχους και του φιλοξενούμενους να αφήνουν άριστες εντυπώσεις με την εικόνα που παρουσίασαν. Σκόρερ των γηπεδούχων ήταν οι Κυριάκος Μεταξάς (54΄) Μίμης Θεοδώρου (69΄) Γρηγόρης Μουζάκης (73΄) ενώ των φιλοξενούμενων ο Βαγγέλης Βλαδίκας ( 61΄-67΄). Διαιτητής Σιδηρόπουλος ( Μανωλάκης – Τσαλγίνη Χ.) 

Μ.Α. ΟΡΜΑΣ- ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ 2-0 

Με δυο τέρματα προς το φινάλε ο Μ.Α. Όρμας λύγισε την σθεναρή αντίσταση του Ευρωπού Φούστανης με σκορ 2-0 σε ένα μέτριο παιχνίδι. Το ματς είχε δύο όψεις, οι φιλοξενούμενοι σαφώς ανώτεροι στο πρώτο μέρος, είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν αξιοποίησαν στην επανάληψη. Υπήρχε ισορροπία χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και προς το τέλος οι γηπεδούχοι με την είσοδο του Μάριου Παντελίδη (Σάλπι) έφτασαν στην μεγάλη νίκη. Σκόρερ των νικητών ήταν ο Σάββας Ιωάννου (81΄-87΄). Διαιτητής Θεολόγου (Αθανασίου- Αλατζάς) 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ-ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ 0-0 

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στην Δωροθέα όπου η τοπική Αναγέννηση και η Ένωση Τσάκων έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στην μεγαλύτερη διάρκεια του, οι δύο ομάδες κυνήγησαν την νίκη, υπήρχαν εκατέρωθεν φάσεις, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν προς το τέλος χωρίς όμως αποτέλεσμα. Διαιτητής Τρυψιάνης (Βλαδίκας- Μίσκος)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top