ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ,ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 2-1

2/05/2015 12:01:00 μ.μ.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 2-1

Την ευκαιρία να πάρει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση έχασε το Ηράκλειο που αν και κέρδιζε με 2-0 μέχρι το 89', τελικά ο Παύλος Μπίτιλης έσωσε τον Χαραυγιακό σε ένα ακόμα ματς για φέτος μειώνοντας σε 2-1.

Έτσι όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της 25ης Φεβρουαρίου στην Ηλιούπολη για το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο στον τελικό της ΕΠΣΑ. Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς φάσεις, αλλά οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Το 1-0 έκανε στο 54' ο Καλιαμπάκας (με κεφαλιά μετά από σέντρα Τζανέτου), για να έρθει ο Τζανέτος με φάουλ στο 67' και να γράψει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν τα παράτησαν και πέτυχαν το γκολ που ήθελαν για να παραμείνει ανοιχτή η ρεβάνς στο 89' μετά το φάουλ «κεραυνό» του Μπίτιλη. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν 500 φίλαθλοι.

Διαιτητές: Αντωνίου (πολύ καλός), Γιαννουγλίδης - Μπαμπάς (πολύ καλοί)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Γιώρας, Μέρτκολα, Χατζής, Τριανταφύλλου, Τζανέτος (86' Μητροφάνης), Σπανός, Αλεξίου, Αναγνωστόπουλος (70' Σαμαράς), Καλιαμπάκας, Χίσο, Μαντζουράνης (73' Λαναράς)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Δωριάδης, Γουσούλης, Τουγουντζόγλου, Ντότσικας, Μπιρμπιλής, Κατσούλας, Ντακόβ (72' Καμζέλης), Στασινόπουλος (87' Κουλουρίδης), Γκίκα (62' Ζήσης), Μπίτιλης, Κατσαμπάνης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top