ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΘΑ ΚΡΘΕΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ,ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1-1

2/05/2015 11:59:00 π.μ.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 1-1

Ενδιαφέρον ματς διεξήχθη στην Ηλιούπολη όπου και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φωστήρας ισοφάρισε το Αιγάλεω σε 1-1 με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο και έτσι όλα είναι ανοιχτά για τον επαναληπτικό.

Έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων για τη φάση του πέναλτι στο 76'. Μάλιστα αποβλήθηκε ο προπονητής Παύλος Κυριακουλέας σε εκείνο το σημείο, ενώ το ματς διεκόπη για 5'. Περίπου 250 φίλαθλοι παρακολούθησαν το παιχνίδι με τους οπαδούς του «Σίτι» να δίνουν δυναμικά το «παρών»

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με την κορυφαία ευκαιρία όμως να ανήκει στους φιλοξενούμενους όπου στο 32' ο Τζανετάκος με κεφαλιά εξ επαφής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσιμπογιάννη. Στο δεύτερο ημίχρονο το Αιγάλεω μπήκε πιο καλά, παρόλα αυτά η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από τους γηπεδούχους με τον Σπυρόπουλο να μην μπορεί να νικήσει στο 67' τον Χατζάκη στο τετ α τετ. Στο 76' όμως ο Μπουγάτσιας κέρδισε πέναλτι από τον Φαρμάκη με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται εντονότατα με συνέπεια να διακοπεί το ματς για 5' και να αποβληθεί ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Παύλος Κυριακουλέας.

Ο αρχηγός των «κυανόλευκων», Τζανετάκος έστησε τελικά την μπάλα στην άσπρη βούλα στο 81' όπου και ευστόχησε για να δώσει έτσι το προβάδισμα στο «Σίτι». Μάλιστα οι παίκτες πανηγύρισαν αγκαλιά μαζί με τον προπονητή τους, Άγγελο Πυρένη. Οι Ηλιουπολίτες πάντως δεν τα παράτησαν και έχασαν τεράστια ευκαιρία για το 1-1 στο 90'+1', όπου ο Σπυρόπουλος έπιασε την κεφαλιά ανενόχλητος, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Τελικά η ισοφάριση ήρθε στο 90'+4' για τον Φωστήρα όπου και η «χρυσή» αλλαγή του Κυριακουλέα, Τάσος Δημάκης εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην περιοχή και με πλασέ από κοντά έγραψε το τελικό 1-1. Έτσι, όλα θα κριθούν στο «Στ. Μαυρθαλασσίτης» και στον επαναληπτικό της 25ης Φεβρουαρίου για το ποια ομάδα θα αγωνιστεί στον τελικό.

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Κουτσογιάννος-Γιαννόπουλος

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Τσιμπογιάννης, Φάρος, Ασωνίτης Ν., Ασωνίτης Β., Κυριαζής (46' Μαστρογιάννης), Μπαρδάκης, Καφαντάρης (22' Σάχου), Φαρμάκης, Βουλτσίδης (66' Δημάκης), Χαλιβελάκης, Σπυρόπουλος

ΑΙΓΑΛΕΩ: Χατζάκης, Τζωρτζάτος, Ταμπάκης, Παπουτσής, Μπιταξής, Παπαθανασίου, Κοντιζάς (Κωνσταντόπουλος Κ.), Σταύρου, Τσαρκάνι (71' Μπουγάτσιας), Τζανετάκος, Βουτυράς (85' Κωτσερίδης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top