ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΝ .ΑΤΤΙΚΗΣ : ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΓΛΎΚΑ ΝΕΡΑ 2-0 ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

2/05/2015 12:06:00 μ.μ.
Με αρκετή ευκολία τα Γλυκά Νερά επεβλήθησαν 2-0 της Δόξας Κορωπίου, που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Γιάννη Μαγγίνα. Το γκολ (1-0) του Μουτζακά στο 4’ μόλις λεπτό, έδρασε καταλυτικά στην ψυχολογία των αντιπάλων παικτών. Οι γηπεδούχοι επέβαλαν το παιχνίδι τους και οι φιλοξενούμενοι με τις πολλές απουσίες, χρειάσθηκαν ένα ολόκληρο ημίχρονο για να συνέλθουν…
Στο β’ ημίχρονο και πάλι στο 4’ (δηλαδή στο 49’ λεπτό), ο Ρωμαντζάς έκανε πολύ καλή κίνηση και γύρισμα από πλάγια θέση στο κέντρο της άμυνας της Δόξας, όπου ο Νάνος, αμαρκάριστος, δεν δυσκολεύθηκε να σημειώσει το 2-0 και να ολοκληρώσει την επιβολή των Γλυκών Νερών.
Οι παίκτες της Δόξας προσπάθησαν να μειώσουν το σκορ αλλά δεν πέτυχαν τίποτα, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. «Η προσπάθεια για την σωτηρία της ομάδας αρχίζει την Κυριακή», μας είπε ο κ. Μαγγίνας, υπογραμμίζοντας τις απουσίες των Ανδρεάδη, Μιχαήλ, Θανόπουλου, Μπουτσικάρη, Μαραγκού και Αμπεντινάι, οι οποίοι λόγω τραυματισμών δεν κατάφεραν να αγωνισθούν στα Γλυκά Νερά.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Κυριακόπουλος, Ντόστης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Ρωμαντζάς (77’ Χρ. Αντωνόπουλος), Σότα, Κοντζιάς, Γιαννούλης, Βάρδας, Γάσπαρης, Μουτζακάς (65’ Βλάχος), Ντε Ντέους (75' Τσαουσάι), Νάνος.
ΔΟΞΑ Κ.: Παπαθεοδώρου, Καπουράνης, Λιούμης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Πλίτσης, Κοτζάι, Ντούνης (75’ Πετρογιώργος), Κάρο, Δαραμάρας, Ψαράκης, Μπονές (65’ Κουμπέγια).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top