ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΠΑΝΣΕΡΑΪΚΟΣ , ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 0-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΑΙΑ

2/08/2015 06:59:00 μ.μ.


Πέρασε απ' την Αρναία κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα, ο Πανσερραϊκός (1-0) και διατηρήθηκε στην κορυφή του πρώτου ομίλου.

Όλα τα παιχνίδια του Πανσερραϊκού από την στιγμή που η ομάδα είναι στην κορυφή είναι τελικοί, για αυτό και κάθε νίκη, όπως και αν αυτή έρχεται, είναι σημαντική.
Το 1-0 των «λιονταριών» στην Αρναία μπορεί να μην είναι εξίσου εντυπωσιακό όπως το 6-0 επί των Γιαννιτσών, ωστόσο έχει την ίδια σημασία με την ομάδα να παίρνει τους τρεις βαθμούς και να διατηρείται στην κορυφή, πάντα στο +2 από την Καβάλα που κέρδισε με 2-0 στη Δράμα και για την ώρα στο +4 από τον Άρη που παίζει την Δευτέρα με τον Καμπανιακό.
Η αποστολή της ομάδας του Κώστα Βασιλακάκη στην Χαλκιδική αποδείχθηκε δύσκολη κόντρα στον αξιόμαχο Απόλλωνα ο οποίος και αντιστάθηκε σθεναρά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο μία στιγμή αδράνειας αρκούσε στον Σάκη Μουτεσίδη για να σκοράρει και να χαρίσει στην ομάδα του το νικηφόρο αποτέλεσμα.
 Οι «κόκκινοι» είχαν περισσότερους από 50 φίλους στο πλευρό τους που δεν σταμάτησαν στιγμή να φωνάζουν και στο τέλος απέδωσαν και το χειροκρότημα στους παίκτες που κάνουν το καθήκον τους το τελευταίο διάστημα.
Μάλιστα η αξία της νίκης στην Αρναία είναι σημαντική, καθώς πλέον ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια με Θύελλα Φιλώτα και Εθνικό Αλεξανδρούπολης που επιτρέπουν στην ομάδα να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της και να συνεχίσει να έχει τον πρώτο λόγο στην 1η θέση της βαθμολογίας.
Όσον αφορά τον αγώνα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανσερραϊκός για πρώτη φορά παρατάχθηκε έχοντας στην αρχική του ενδεκάδα τον Ολίσε που έδειξε κατά διαστήματα πως μπορεί να κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή, αν και θέλει χρόνο προσαρμογής ακόμη, ενώ βασικός χρησιμοποιήθηκε μετά από καιρό και ο Μουτεσίδης, αλλά και ο Καψάλης που πήρε την θέση του Βοσκόπουλου στο κέντρο της άμυνας.
Οι Σερραίοι είχαν την κατοχή της μπάλας σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δεν αντιμετώπιζαν αμυντικά προβλήματα, αλλά και επιθετικά δυσκολευόταν να βρούνε διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και είναι χαρακτηριστικό πως οι τελικές προσπάθειες, άξιες αναφοράς, ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Το γκολ του Μουτεσίδη λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ήρθε στο κατάλληλο σημείο, ειδάλλως τα πράγματα μπορεί να ζόριζαν στην συνέχεια, καθώς με τον ίδιο ρυθμό κύλησε και το δεύτερο μέρος.
Πηγή: Serressport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top