ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΥΝΤΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟΥ , 3-0 ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

2/08/2015 07:01:00 μ.μ.
Άνετη νίκη με σκορ 3-0 πήρε ο Οπούντιος Μαρτίνου απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας, που δεν του άφησε περιθώρια αμφισβήτησης.

Το φιλμ της αναμέτρησης
14’: Σέντρα του Πέππα από αριστερά κεφαλιά του Σπυριδάκη στα χέρια του Σιαράβα.
25’: Πέναλτυ σε ανατροπή του Κόκα από το Διαμαντόπουλο, σε μπάσιμο που επιχείρησε ο επιθετικός του Οπούντιου. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Καντού και 1-0.
28’: Φάουλ με τον Διαμαντόπουλο από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους, ο Φώτης όμως αν και ανενόχλητος δε θα πιάσει όπως ήθελε την κεφαλιά και η μπάλα θα περάσει άουτ.
37’: Πολύ ωραία Καντού και Κλωτσοτήρας άλλαξαν την μπάλα η τελική προσπάθεια όμως του Βραζιλιάνου ήταν ένα κακό σουτ που δε βρήκε στόχο.
39’: Ωραία κίνηση από τον Καντού που βρήκε χώρο να βγάλει επικίνδυνη σέντρα, προ του Πέππα όμως σωτήρια επενέβη ο Σιαράβας.
51’: Βαθιά μπαλιά του Πέππα με τον Καπό να πιάνει την κεφαλιά η μπάλα φάνηκε να βρίσκει και σε κάποιο χέρι αμυντικού, στρώθηκε όμως ιδανικά στον Κλωτσοτήρα που πλάσαρε επιτυχώς τον Σιαράβα, παρά την προσπάθεια του τελευταίου (η μπάλα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι από την επέμβαση του τερματοφύλακα) για το 2-0.
55’: Το Μαρτίνο θα ζητήσει πέναλτυ σε κράτημα εντός της περιοχής από τον Διαμαντόπουλο πάνω στον Καντού, ο διαιτητής όμως θα δείξει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
60’: Εύκολο λάθος στο κέντρο από τους παίκτες του Εθνικού, έδωσε το δικαίωμα στον Πέππα να κάνει την κούρσα και να στρώσει όμορφα την μπάλα στον Καπό που με εξίσου ωραίο σουτ νίκησε τον Σιαράβα, 3-0.
65’: Σουτ του Τσακανίκα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Τσίμα, ψηλά άουτ.
74’: Κόρνερ για το Μαρτίνο με τον Νικολόπουλο, πρώτη κεφαλιά από τον Τσέλλο απέκρουσε ο Σιαράβας που θα πει «όχι» και στην εξ’ επαφής προβολή του Καντού.
79’: Σουτ του Νικολόπουλου λίγο πάνω από τα δοκάρια.
Οπούντιος Μαρτίνου: Τσίμας, Κουτσούμπας, Μπαρκώσης, Σπυριδάκης, Τσέλλος, Βέλλιος, Κόκα, Πέππας, Καπός (64’ Νικολόπουλος), Κλωτσοτήρας (73’ Γκριτζάπης), Καντού (79’ Πατσαρούχας).
Εθνικός Φιλιππιάδας: Σιαράβας, Γιαννούλης, Διαμαντόπουλος, Δάρδας, Μαλάτος, Γατσέλος, Φώτης, Τσακανίκας, Μπενίσκος, Κολιός Γ. (85’ Παππάς), Τσαγκαλίδης (46’ Κολιός Π.)
Πηγή: Efthia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top