ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ : ΝΕΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ PLAY OFF ΕΔΩΣΕ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΥΡΙΚΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΟΤΑΜΙΑΣ ΜΕ 1-0 ,

1/17/2015 09:11:00 μ.μ.

Μυρίκη-Ποταμιά 1-0

«Φωτιά» στην υπόθεση 4αδα έβαλε η Μυρίκη, η οποία πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και ήταν καλύτερη από την Ποταμιά, επικρατώντας με 1-0.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και άρχισε στις 15:00. Ήταν στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας και παρακολουθήθηκε από αρκετό κόσμο. Οι δυο ομάδες πλέον ισοβαθμούν και διεκδικούν μαζί με τα Άγραφα την 3η και την 4η θέση, που οδηγούν στην διαδικασία των play off.
Η Μυρίκη ήταν ανώτερη σε όλο το 90λεπτο και πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη της, κάνοντας εντυπωσιακό ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο. Είχε την υπεροχή και πιεστική διάθεση από το ξεκίνημα του αγώνα. Τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα βρήκε ο Κώστας Σταμούλης στο 57ο λεπτό. Οι «κόκκινοι» του Σπύρου Κολόκα έφτασαν τους 15 πόντους, έχοντας συγκεντρώσει 9 βαθμούς στα 3 τελευταία ματς.
Η Ποταμιά δεν είχε καλή παρουσία και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την μεγάλη νίκη της επί του ΑΠΟΚ. Παρουσιάστηκε με πολυπρόσωπη άμυνα, έχοντας πρωταρχικό στόχο την ισοπαλία και να «χτυπήσει» από αντεπιθέσεις. Η πρώτη της ευκαιρία έγινε στο 85΄, όταν ο Λάμπρος Φλωράκης σημάδεψε το αντίπαλο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία για την ισοφάριση. Η ομάδα του Δημήτρη Τσιγαρίδα παρέμεινε στους 15 βαθμούς και γνώρισε την ήττα μετά από αρκετό καιρό.
Την επόμενη (12η) αγωνιστική, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Φεβρουαρίου η Μυρίκη θα παίξει με τον ΑΠΟΚ ως τυπικά φιλοξενούμενη και η Ποταμιά ως γηπεδούχος κόντρα στον Αίολο.
Συνθέσεις Ομάδων
Μυρίκη (Σπύρος Κολόκας): Φακίτσας, Ζαχαράκης, Κρασιάς, Γενιτσαρόπουλος Κ., Καλύβας, Κοτρώνης, Ζαραβέλης(53΄ Ζαλοκώστας), Παχής(92΄ Ιωάννου), Γκορόγιας(72΄ Ζήκας), Σταμούλης, Λέρης

Ποταμιά (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Μεριγκούνης, Μπίκας(44΄ Ζαγκότσης), Κατσίφας(69΄ Γιαννόπουλος), Πατρώνης, Μαντζιούτας Κ., Κορέντζελος, Πολυμερόπουλος, Λιάγκος, Κοσμάς(46΄ Φλωράκης), Σαπούνης, Γιαννακόπουλος

Διαιτητής: Λεωνίδας Σταύρου(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Γιώργος Σκάρλας(ΣΔΠ Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Παναγιώτης Παπασταθόπουλος(ΣΔΠ Φθιώτιδας)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top