ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΓΟΣ , 3-2 ΤΟΝ Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ , Ο ΠΑΑΝΑΞΙΑΚΟΣ Η ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

1/17/2015 09:13:00 μ.μ.



Τεράστια πρόκριση για την ομάδα του Ηλία Ξενικάκη στον τελικό του κυπέλλου Κυκλάδων για 2η φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Μετά από παιχνίδι «διαφήμιση» για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο, ο Πάγος πήρε τεράστια πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς επιβλήθηκε 3-2 του Α.Ο Μυκόνου στο γήπεδο της Άνω Σύρου. Καλύτερος στο πρώτο μέρος ο Πάγος, ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο η Μύκονος.

Στον τελικό η Συριανή ομάδα θα βρει αντιμέτωπο τον Πανναξιακό, που έκανε την έκπληξη και νίκησε τον Πανθηραϊκό στην διαδικασία των πέναλτι. 
*Άριστη η διαιτησία του διαιτητή κ. Ζαράνη όπως και των βοηθών Ρούσσου και Νομικού.

Το πρώτο μέρος ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα της Σύρου. Η ομάδα του Ηλία Ξενικάκη μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι θέλοντας από την αρχή να δείξει ποιος θα είναι το «αφεντικό» της αναμέτρησης. Με το «καλημέρα» είχαμε και γκολ, καθώς στο 4ο λεπτό ο Κάρολος Ρούσσος με ωραία ενέργεια και εκτέλεση έγραψε το 1-0. Στο 24ο λεπτό ο Πάγος βρέθηκε πού κοντά στο 2-0, με τον σκόρερ Ρούσσο να σουτάρει και τη μπάλα αφού πρώτα κόντραρε σε σώματα να καταλήγει λίγο πάνω από την εστία του Σαραντάκου.

Η υπεροχή του Πάγου καρποφόρησε για 2η φορά στο 37ο λεπτό, καθώς μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων ο Μάρκος Πρίντεζης «κρέμασε» τον Σαραντάκο δίνοντας προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα μας.
Στο Β ημίχρονο το παιχνίδι πήρε «φωτιά» με τις δυο ομάδες να προσφέρουν θέαμα και γκολ στο φίλαθλο κοινό που έδωσε δυναμικό παρών στο γήπεδο της Άνω Σύρου.

Η Μύκονος μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να μειώσει 2-1 με τον Ελ Μπαντι (50΄)ύστερα από σύγχυση στα καρέ του Πάγου.
Στο 59ο λεπτό το σουτ του Ξένου έδιωξε σωτήρια ο Σαραντάκος, ενώ 6 λεπτά αργότερα ο Κάρολος Ρούσσος με κοντινό πλασέ και μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Χούρου έγραψε το 3-1. Στο 80΄ ο Καρατζάς με καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 3-2. Η ομάδα της Μυκόνου πίεσε για την ισοφάριση, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο Πάγος πήρε τη νίκη 3-2 και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Κυκλάδων.
*Πριν από την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των δυο αδικοχαμένων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Δημητρίου Πρίντεζη (50χρ.) και Αντώνη Νικολακόπουλου (40χρ.) που «έφυγαν» πρόωρα και εντελώς ξαφνικά και άδικα από τη ζωή κατά τη διάρκεια αγώνων μίνι ποδοσφαίρου.
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΗΠ. ΑΝΩ ΣΥΡΟΥ: Α.Ο ΠΑΓΟΥ-Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ 3-2
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΖΑΡΑΝΗΣ Ι., ΡΟΥΣΣΟΣ Ι., ΝΟΜΙΚΟΣ Ν.

Οι αρχικές ενδεκάδες των 2 ομάδων
Α.Ο ΠΑΓΟΥ: Λοϊσιος, Σαμιωτάκης, Αργυρός, Ρούσσος Γ, Αναγνωστόπουλος, Ξένος, Ρούσσος Κ, Πάπιτσης, Πρίντεζης, Χούρος, Βάλβης.

Α.Ο ΜΥΚΟΝΟΥ: Σαραντάκος, Μιρτινας, Λάβδας, Αργυρίου, Μπαλής, Αμπαδίνης, Βαλαμούτης, Ρονάλντο, Τόσκα, Πανέτας, Βλαχόπουλος.

Κύπελλο Κυκλάδων
(4η φάση)
Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ - Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 0-0 (3-4 πέναλτι)
Α.Ο. ΠΑΓΟΥ - Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ 3-2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top