ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΔΡΥΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

1/31/2015 09:12:00 μ.μ.



Εύκολο πέρασμα, όπως εξελίχθηκε, του ΑΣ Νεάπολης από το γήπεδο του Δρυμού, και υπό συνεχή βροχόπτωση καθ’ όλη την διάρκειά του παιχνιδιού, κόντρα στην τοπική Δόξα.
Το τελικό 0-6 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, ο οποίος δεν αντέχει σε κριτική για τους γηπεδούχους.
Οι παίκτες του Ασλανίδη κυριολεκτικά «χόρευαν στην βροχή» και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποια ομάδα θα ήταν η νικήτρια του παιχνιδιού. Όμορφοι συνδυασμοί, αυτοματισμοί, αλληλοκαλύψεις, και πάθος στις διεκδικήσεις έδιναν την εντύπωση πως όποτε ήθελαν μπορούσαν να σκοράρουν.
Σε αυτό συνέτειναν και τα αμυντικά λάθη των παικτών της Δόξας που έδωσαν «εύκολα» γκολ, αφού τα τρία  γκολ ήρθαν όταν παίκτες των φιλοξενούμενων κέρδισαν το «ριμπάουντ» σε αποκρούσεις του τερματοφύλακα και σκόραραν από κοντά, στο πέμπτο ο σκόρερ κέρδισε την κόντρα από τον εξερχόμενο τερματοφύλακα, και τέλος το έκτο σημειώθηκε με πέναλτι που κέρδισε σε ανατροπή του ο εκτελεστής του. Η «πολυφωνία» στο γκολ για τη Νεάπολη ήταν χαρακτηριστική, με συνολικά πέντε παίκτες να χρίζονται σκόρερς.
Αν και βρισκόμαστε μόλις στην τρίτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου, οι γηπεδούχοι μπαίνουν σε «περιπέτειες», αφού η βαθμολογική διαφορά από την ουρά της βαθμολογίας ψαλιδίστηκε, ενώ οι φιλοξενούμενοι με απόδοση σαν την σημερινή δείχνουν ότι θα κυνηγήσουν τις πρώτες θέσεις του ομίλου που οδηγούν στα play off. Την επόμενη αγωνιστική η Δόξα Δρυμού επισκέπτεται την Αστραπή Μεσαίου, ενώ ο ΑΣ Νεάπολης για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας, αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Τριανδρίας τον Μελιτέα.

ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ – ΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗ 0-6
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ : Κωνσταντινίδης Γ (Τσιότσιος Ν. – Γκέρτιος Τρ.)
ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ (Κοσμούδης): Διαμέλας, Μαστορόπουλος, Νέτσικας, Μητρακούδης, Μουμούρης, Κοσμούδης Τ, Εγγλέζος, Κούρτας (72’ Χρυσοστομίδης), Τσαπαρίδης, Κοσμούδης Π, Ευθυμιάδης.
ΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Ασλανίδης): Σωτηρίου, Παναγιωτάτος Γ (61’ Κόκκινος), Κρεμέζης (72’ Καραγκιόζης), Παναγιωτάτος Κ, Ταγκαλίδης, Πολυζωνίδης Α, Καλαϊτζίδης, Τριανταφυλλίδης, (70’ Nexha), Κλουκουτάρας, Τσιγγερλιώτης, Πολυζωνίδης Π.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top