ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

1/31/2015 09:10:00 μ.μ.


Μέσω… Κρυονερίου πέρασε το «τρένο» του Εθνικού Ευόσμου για την κορυφή, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο την πρωτοπόρο Νίκη Ευκαρπίας.
Οι Ευοσμίτες εκμεταλλευόμενοι το δυναμικό ξεκίνημα στο παιχνίδι με τον Διγενή Κρυονερίου, κατάφεραν να πάρουν «αέρα» δύο τερμάτων πολύ γρήγορα, χάρη στα γκολ που σημείωσε ο Παπαδόπουλος και ο Χατζηιωσηφίδης. Αν και οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 44΄, μειώνοντας σε 1-2 με αυτογκόλ του Μαγγανάρη, το συγκρότημα του Σταύρου Αγουρζενίδη πήρε τελικά το πολύτιμο «τρίποντο», συνεχίζοντας αήττητο για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Στα αρνητικά βέβαια συγκαταλέγεται η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Βαγιανός, ο οποίος χάνει το ερχόμενο παιχνίδι με την Ακαδημία Ζάχου.
Πλέον, η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Εθνικού έχει φτάσει στο ζενίθ, αφού η ομάδα του Ευόσμου συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο όπως έκλεισε και την περασμένη χρονιά, κάτι που οφείλεται βέβαια στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια.

Η σύνθεση του Εθνικού Ευόσμου: Σειγεδινογλου, Αλεξης, Μαγγαναρης, Βαγιανος, Ψωμαδελης, Cipiku, Μυλωνας, Belba , Παπαδοπουλος, Ψωμιαδης, Χατζηιωσιφιδης.
Αγωνίστηκαν επίσης οι : Λιωνας. Μανωλης. Αθανασιαδης


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top