ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ : ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΙΑΣ Η ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ , ΠΕΡΑΣΕ ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΟΥΣΑ

1/31/2015 08:38:00 μ.μ.
Τρεις ακόμη βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Δόξα Κρανούλας που επικράτησε της Ελεούσας με 0-1. Έτσι η ομάδα του Ανέστη Ζώη βρίσκεται ακόμη στο κυνήγι της πρώτης θέσης και έτσι θα περιμένει ακόμη ένα στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Α.Ο.Β.
Το ματς δεν είχε ιδιαίτερο τέμπο καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παιχτεί αξιόλογο ποδόσφαιρο. Παρ΄ όλα αυτά η Κρανούλα δημιούργησε νωρίς δύο καλές φάσεις καθώς στο 12΄ ο Νάσιος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τάτσης εκτέλεσε κόρνερ και ο Νάσιος με σουτ έστειλε και πάλι τη μπάλα στο οριζόντιο.
Στην επανάληψη η Κρανούλα και πάλι κατείχε τα ηνία του αγώνα αλλά η Ελεούσα δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες στο 55΄ με τον Αδάμου να περνάει και τον Αρχοντάκη, να σουτάρει αλλά η μπάλα να κολλάει και με τον τερματοφύλακα της Κρανούλας και πάλι να προλαβαίνει ενώ στο 65΄ ο Αδάμου βγήκε πλάγια της μικρής περιοχής έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
Στο 67΄ η Θύελλα έμεινε με δέκα παίκτες εξ΄ αιτίας της αποβολής του Πασχάλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο. Τελικά το γκολ ήρθε στο 83΄ όταν ο Τάτσης «γέμισε» στην περιοχή ο Μανούρης πρόλαβε τον Γεωλδάση στην έξοδο και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το τελικό 0-1.
Διαιτησία: Τάτσης (Διαμάντης-Κόλλιας).
ΕΛΕΟΥΣΑ: Γεωλδάσης Γ., Οικονόμου (72΄ Χρυσικόπουλος), Τασιούλας, Παππάς, Ναυρόζογλου, Πασχάλης, Γεωλδάσης Π., Μπλέτσας, Αδάμου (65΄ Μαμακής), Νούγιας (84΄ Σοκορέλης), Βελτσίστας
ΚΡΑΝΟΥΛΑ: Αρχοντάκης, Πολυχρονιάδης (82΄ Χατζής), Τσόκρης Λ. (62΄ Τζιμογιάννης), Παππάς, Νασούλης, Τάτσης, Νούσης, Νάσιος, Μανούρης, Τσουμάνης, Τσόκρης Γ. (25΄ λτρ. Πάττας). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top