ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ : ΝΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑΣ ΓΙΑ ΜΥΡΙΚΗ , 0-2 ΤΟN ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ

1/31/2015 08:28:00 μ.μ.

ΑΠΟΚ Βελούχι-Μυρίκη 0-2

Με δυο γκολ από στημένες φάσεις η Μυρίκη πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στον ΑΠΟΚ με 2-0 και εδραιώθηκε στην 4αδα των Play Off.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο(31/1) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και άρχισε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας Ευρυτανίας, έγινε κάτω από συνεχή βροχόπτωση μέσα σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο.
Ο ΑΠΟΚ του Λάκη Αναστασόπουλου γνώρισε την 2η συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα, χάνοντας σημαντικό έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα. Οι «κυανόλευκοι» είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως με δυσκολία δημιουργούσαν τελικές προσπάθειες. Βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο μέρος και αν και είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα δεν μπόρεσαν να γυρίσουν το παιχνίδι.
Η Μυρίκη του Σπύρου Κολόκα έπαιξε υποδειγματικά στην άμυνα, κλείνοντας όλους τους χώρους μπροστά από την εστία του Στάθη Φακίτσα και με δυο γκολ από εκτελέσεις φάουλ πήρε την «χρυσή» από βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής άποψης νίκη. Οι «κόκκινοι» διανύουν περίοδο φόρμας, αφού μετρούν μόνο νίκες στον δεύτερο γύρο της Α΄ ΕΠΣΕ. Η ομάδα προηγήθηκε με αυτογκόλ του Χάρη Κουτσουπιά και έμεινε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με 10 λόγω αποβολής του στόπερ Κώστα Γενιτσαρόπουλου. Στην επανάληψη διαχειρίστηκε σωστά το ματς και με γκολ από το κεφάλι του Κώστα Σταμούλη στο 73ο λεπτό «κλείδωσε» το τρίποντο.
Την επόμενη (13η) η Μυρίκη κερδίζει στα χαρτιά την Φραγκίστα με 3-0, ενώ ο ΑΠΟΚ θα παίξει την Κυριακή (8/2) με τον Αίολο. Το Βελούχι μετά την 2η συνεχόμενη ήττα του παρέμεινε στους 22 βαθμούς, όσους έχει και ο Αίολος, που έχει ματς λιγότερο, ενώ η Μυρίκη πέρασε στην 3η θέση, φτάνοντας τους 18 βαθμούς
Συνθέσεις Ομάδων

ΑΠΟΚ Βελούχι (Λάκης Αναστασόπουλος): Παπαβασιλείου, Ξαγάρας, Συγκελόπουλος, Κρασιάς Γ.(46΄ Τσιλιμέκης Δ.), Λιάγκας Π., Κόλλιας, Κρίντας(78΄ Ρεσίτης), Κουτσουπιάς, Φλωράκης(60΄ Σαϊτης), Γενιτσαρόπουλος Α., Καρβέλης

Μυρίκη (Σπύρος Κολόκας): Φακίτσας, Ζαχαράκης, Κρασιάς Ι., Γενιτσαρόπουλος Κ., Μαντέκας, Καλύβας(74΄ Ζήκας), Ζαραβέλης(46΄ Λιάγκας Κ.), Κοτρώνης, Παχής, Σταμούλης, Λέρης(85΄Ιωάννου)

Διαιτητής: Νίκος Παπακωνσταντίνου (ΣΔΠ Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Μάριος Κατσόγιαννος (ΣΔΠ Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Θόδωρος Οικονόμου (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top