ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΑΙΟΛΙΚΟΣ : ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΓΟΥΤΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

1/30/2015 01:12:00 μ.μ.



cfoot2
Μετά από συνάντηση που είχε η διοίκηση του Αιολικού με τον Έλληνα τεχνικό αποφάσισε να λύσει κοινή συναινέση την συνεργασία τους!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο πλευρές χώρισαν, παρότι η ομάδα της Μυτιλήνης βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή! Πάντως, ο Βαγγέλης Γούτης θα βρεθεί κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής για να χαιρετήσει τους παίκτες και στη συνέχεια θα μαζέψει τα πράγματα του για να επιστρέψει στην Αθήνα.
Διαβάστε και το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η διοίκηση του Αιολικού, λίγα λεπτά μετά το διαζύγιο με τον έμπειρο τεχνικό: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας, με τον προπονητή της ομάδας κ. Βαγγέλη Γούτη. Το Δ.Σ. εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες για την συνεργασία και την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχίες στην προσωπική και προπονητική του πορεία. ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ".
Ωστόσο και σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com η διοίκηση του Αιολικού έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κώστα Παναγόπουλο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top