ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015
4 σχόλια

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : ΣΥΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ , ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ , ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΣ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

1/17/2015 09:07:00 μ.μ.



Δυσκολευτήκαμε πολύ να επιλέξουμε τίτλο για το ρεπορτάζ της σημερινής αναμέτρησης ανάμεσα στον ΑΣ Ειρηνούπολης και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής.
Από την άλλη, θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε καν στα αίσχη που διαδραματίστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι, που διακόπηκε στο ημίχρονο και ολοκληρώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νάουσας για τα περαιτέρω. Τοποθετούμε όμως το απόλυτο μαύρο ως εικόνα για να περιγράψει τα συναισθήματα μας…
Η εικόνα της αναμέτρησης ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτήν της κερκίδας. Κι αυτό γιατί οι δύο ομάδες απέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο για ποιο λόγο βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ένα πραγματικά θεαματικό ματς, με πολλές ευκαιρίες και δύο γκολ από πλευράς γηπεδούχων, με τον νεοαποκτηθέντα Καραγιάννη και τον Έξαρχο.
Με το σφύριγμα της λήξης όμως, η κατάσταση στην κερκίδα ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με πέτρες, καδρόνια και λοιπά αντικείμενα να εκτοξεύονται προς κάθε κατεύθυνση ενώ αντεγκλήσεις υπήρξαν και μεταξύ παραγόντων των δύο ομάδων και φιλάθλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ImathiaSportsNews, που πηγάζουν από το φύλλο αγώνος της αναμέτρησης (οι μαρτυρίες είναι απίστευτα συγκεχυμένες και καλό είναι οι ομάδες να εκδώσουν ανακοίνωση αναφέροντας τις θέσεις τους), ο ρέφερι κ. Μαλούτας σημείωσε για τη σύρραξη στην κερκίδα, τις πέτρες και τα καδρόνια αλλά το πιο εξωφρενικό (και ανήκουστο συνάμα) πυροβολισμούς(!) που σύμφωνα με μαρτυρίες προήλθαν από καραμπίνα! Απίστευτα πράγματα, εν έτει 2015 ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στην κερκίδα υπήρχαν και μικρά παιδιά που δυστυχώς έγιναν μάρτυρες αυτών των συμβάντων.
Φίλαθλοι μας κατήγγειλαν πως δέχτηκαν επίθεση τα αυτοκίνητα τους που ήταν παρκαρισμένα πέριξ του γηπέδου ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που έφυγαν άρον άρον από το γήπεδο προλαβαίνοντας τα χειρότερα.
Με το πέρας του 15λεπτου της ανάπαυλας, οι παίκτες του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με επικεφαλής τον αρχηγό Γιώργο Μπουκλά τόνισαν στον ρέφερι πως δεν θα συνεχίσουν στην αναμέτρηση και αποχωρούν φοβούμενοι (όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνος) για τη σωματική τους ακεραιότητα. Έτσι ο κ. Μαλούτας έκλεισε το φύλλο αγώνος ως όφειλε και η συνέχεια θα δοθεί στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας αλλά και (εκ των πραγμάτων αφού υπήρξε παρέμβαση της αστυνομίας, η οποία κατέφθασε με 4 περιπολικά) στις δικαστικές αίθουσες.

4 σχόλια:

  1. Χ.Α να ξεβρωμισει ο τόπος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περιμένουμε τις αποφάσεις της ΕΠΣ , τέτοια γεγονότα προσβάλουν το ποδόσφαιρο και το εκτεθουν ας ελπίσουμε οτι θα ειναι το τελευταίο

      Διαγραφή
    2. πρεπει να αποβληθουν απο το πρωταθλημα γιατι οπου και να πανε το παιζουνε τσαμπουκα και δημιουργουν προβληματα..ομως εδω δεν περνανε αυτα την ακουσανε για τα καλα και τωρα αφου ξεκινησαν φασαρια και τις μασανε τις φαπες τους και 2 γκολακια και ξυλο βγαζουν ανακοινωσεις οτι τους προσβαλανε επειδι τους ειπαν γυφτους..το γνωστο κλαψομουνικο στιλ τον πουλο ρε

      Διαγραφή
    3. Για αυτο υπάρχουν τα αρμόδια όργανα πάντως κατι τέτοια πάνε το ποδόσφαιρο πίσω , μακάρι να λέιψουν και οι βρισιές και τα έκτροπα.

      Διαγραφή

Top