ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

Γ' ΕΘΝΙΚΗ : ΜΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΜΑΝΔΡΕΣ

1/11/2015 05:02:00 μ.μ.



ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Ρόππας, Ιατρού, Καμπάσης, Φερέντος, Κρητικός, Σιγάλας, Μανασίδης, Ακούτσι, Μπεγλετσής, Ζαχαράτος, Αμπντουραχμάνι.
Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/football/item/5831-mandraikos-kalamata
ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Πάππος, Μαρτίνος, Τριάντος, Χριστοφιλέας, Ρούσης, Τσάτσος, Νιφορόπουλος, Λουμπαρδέας, Σαλαπάτας, Σκάρος και Καλαντζής.




Στο 19' πλέον χωρίς καμιά καλή φάση ακόμη στο ματς με εξαίρεση σουτ του Ακούτσι στο 15 έξω από την οριζόντια δοκό του Πάππου. 

Είμαστε πλέον στο 31' και πάντα στο 0-0 στη Μάνδρα. 
Στο 33' 0-0 με τους γηπεδούχους να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί σήμερα για παραμονή και να πιέζουν εδώ και 5 λεπτά την Καλαμάτα. 

Στο 44’, λόμπα τσάτσου από μακριά , έδιωξαν όμως οι αμυντικοί του Μανδρϊκού. 

ΤΕΛΟΣ πρώτου ημιχρόνου στη Μάνδρα. 0-0 Μανδραϊκός και Μαύρη Θύελλα. Οι γηπεδούχου είχαν ελαφρώς την υπεροχή στις κινήσεις και στις μικροευκαιρίες, δείχνοντας  ότι θ' αποτελέσουν αν μη τι άλλο σκληρά καρύδια και στην επανάληψη για τους φιλοξενούμενους που δεν ξέφυγαν καθ' όλο το πρώτο μέρος από την μετριότητα.
.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Στο 51' σουτ Ακούτσι για τους γηπεδούχους έδιωξε ο Πάππος. 
Στο 56' ευκαιρία με τον Μαρτίνο η Καλαμάτα. Σουτ από κοντά άουτ. 
Στο 59' και το 0-0 παραμένει....

Στο 69' πλασέ του Ζαχαράτου η μπάλα στους αμυντικούς της Καλαμάτας. 
ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ 0-1 για τη Μαύρη Θύελλα στο 72 με... αυτογκόλ του Καμπάση σε φάουλ του Αργυρόπουλου, καθώς η μπάλα βγήκε πάνω του!!!
Σοκ για τους γηπεδούχους και ανέβασμα πια της ψυχολογίας για τους φιλοξενούμενους που βλέπουν αναπάντεχα σε αυτό το κρίσιμο σημείο του αγώνα να προηγούνται στο σκορ...   
Στο 88' και το 0-1 υπέρ της Μαύρης Θύελλας παραμένει.

Παίζουμε τις καθυστερήσεις στην Μάνδρα και το 0-1 παραμένει για τη Μαύρη Θύελλα! 


ΤΕΛΟΣ  του αγώνα στη Μάνδρα 0-1 η Μαύρη Θύελλα τον Μανδραϊκό, ένα ματς που πήγανε προς το… εφιαλτικό για τους φιλοξενούμενους 0-0 όμως ένα αυτογκόλ έμελε τελικά να κρίνει την νίκη.  Η Καλαμάτα δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της, πήρε όμως την νίκη έστω και έτσι, όμως οι γηπεδούχοι με την ήττα τους αυτή δείχνουν πλέον καταδικασμένοι σε υποβιβασμό…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top