ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΗΡΟΔΟΤΟ ΚΑΙ ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ

1/11/2015 06:24:00 μ.μ.




Ισόπαλο έληξε το Κρητικό ντέρμπι στην Νέα Αλικαρνασσό ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον ΠΑΟΚρουσώνα, ένα αποτέλεσμα όπου σίγουρα «βολεύτηκε» περισσότερο ο ΠΑΟΚ καθώς ο Ηρόδοτος συνεχίζει να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Ηρόδοτος μπήκε δυναμικά στα πρώτα λεπτά έχοντας μία καλή ευκαιρία στο 5ο λεπτό με τον Γενιτσαρίδη να πιάνει μία κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 15′ ο Πουλάκης απάντησε στην ευκαιρία του Ηροδότου και ο μέσος του ΠΑΟΚ με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 20′ ο Ηρόδοτος είχε δοκάρι σε σουτ του Μωραΐτη. Στο 31′ ο Καϊμακαμούδης έπιασε ένα σουτ με τον Κόλλια να αποκρούει.
Στο 35′ ο Ηρόδοτος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καϊμακαμούδη από τον Ταβλαδωράκη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοιλιάρας ο οποίος ευστόχησε και έκανε το 1-0 για τον Ηρόδοτο. Στο 45′ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μία καλή φάση με τον Μωραΐτη όπου απέκρουσε ο Κόλλιας. Στο 57′ ο Μαυρομάτης έπιασε ένα σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει στον Γενιτσαρίδη και τον Παναγιωτίδη να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση. Στο 60′ ο Τριανταφύλλου εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα του Ηροδότου και βρέθηκε τετ α τετ και πλάσαρε κάνοντας το 1-1 για τον ΠΑΟΚρουσώνα. Στο 70′ ακυρώθηκε γκολ του Χατζηβασίλη ως οφσάιντ, ενώ στο 90′ ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλη χαμένη φάση για να πάρει τους βαθμούς της νίκης όταν ο Βαρούχας πάσαρε στον Γούλα, με τον δεύτερο να σουτάρει από την μικρή περιοχή και να στέλνει την μπάλα άουτ.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Παναγιωτίδης, Χατζηβασίλης, Προβιδάκης (65′ Κουσίδης), Χαλκιαδάκης, Σκουλάς (83′ Κούρτι), Ρουσσάκης (66′ Μεράι), Γενιτσαρίδης, Καϊμακαμούδης, Μωραΐτης, Κοιλιάρας.
ΠΑΟΚ: Κόλλιας, Φυσαράκης, Χαρίσης, Γκαλιτσιος, Ταβλαδωράκης, Γεωργαντζιας, Πουλάκης (46′ Βαρούχας), Μαυρομάτης, Τριανταφύλλου (90′ Γουλάς), Κρίτσας, Σκουτέλης (70′ Μπάτσι)
Πηγή: grandsport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top