ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ

1/16/2015 12:34:00 μ.μ.
Στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο είναι γνωστή η επιτυχημένη δουλειά που γίνεται στον Απόλλωνα Χαλανδρίου με συνέπεια να έχει φτάσει πέρυσι να αγωνίζεται στην Α' ΕΠΣΑ για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Όμως, δεν τα κατάφερε να παραμείνει και μάλιστα κινδυνεύει και την τρέχουσα σεζόν με έναν δεύτερο υποβιβασμό, αφού βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ. Οι «κυανόλευκοι» έφτασαν να αγωνίζονται στην κορυφαία κατηγορία του αθηναϊκού ποδοσφαίρου στηριζόμενοι κυρίως στα παιδιά που προέρχονταν από τις ακαδημίες τους, όμως για να μπορεί μία ομάδα να πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία, πρέπει οι νεαροί ποδοσφαιριστές να πλαισιώνονται και από έμπειρους όσο και ποιοτικούς άσους. Αυτό αποφάσισαν να κάνουν, στον Απόλλωνα και προχώρησαν στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που αναμένεται να τους βοηθήσουν σημαντικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για τους Γιώργο Γαλανόπουλο και Δημήτρη Μπρούσαλη. Ο πρώτος επιστρέφει ενάμιση χρόνο μετά την αποχώρησή του από τον σύλλογο όπου και αγωνίστηκε για μία σεζόν στη Γ' Εθνική με την Τριγλία Ραφήνας, ενώ στο πρώτο μισό της τρέχουσας περιόδου ήταν στον Νικηφόρο. Ο 24χρονος άσος ήταν ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών της ιστορικής ανόδου στην Α' Αθηνών και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Απόλλωνα. Όσον αφορά τον δεύτερο είναι έμπειρος επιθετικός, που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Δόξας Βύρωνα, οι περισσότεροι ωστόσο τον έμαθαν από τη θητεία του στον Απόλλωνα Αθηνών και τη θυγατρική του, τον Απόλλωνα 2006. Πέρσι ήταν μέλος του Αγίου Δημητρίου, που κέρδισε την άνοδο στην Α' Αθηνών, ενώ στο πρώτο μισό της τρέχουσας περιόδου αγωνίστηκε στον Αστέρα Εξαρχείων, όπου και πριν από λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος.

Μάλιστα και οι δύο ποδοσφαιριστές μίλησαν στο επίσημο σάιτ του Απόλλωνα Χαλανδρίου, με τον Γιώργο Γαλανόπουλο να τονίζει τα εξής:

«Από τη στιγμή που έφυγα από την ομάδα δεν σταμάτησα να παρακολουθώ την πορεία της. Είναι η ομάδα που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ σε μεγαλύτερο επίπεδο και παράλληλα να ζήσω με τους συμπαίκτες-φίλους μου μεγάλες στιγμές με την άνοδο στην Α' κατηγορία.

Επιστρέφω στην ομάδα διότι πιστεύω στη διοίκηση, στους προπονητές και φυσικά στους συμπαίκτες μου. Δεν αξίζει να βρίσκεται η ομάδα σε αυτή τη θέση, έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους οι παίκτες και πιστεύω πολύ ότι όλο αυτό μπορεί να αλλάξει. Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ προκειμένου να ξεκολλήσει το συντομότερο η ομάδα και να κάνει πολύ καλύτερο β' γύρο. Με πολλή διάθεση και με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε, είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε».

Όσον αφορά τον Δημήτρη Μπρούσαλη εκείνος τόνισε με τη σειρά του: «Η οργάνωση του συλλόγου, οι εγκαταστάσεις και το οικογενειακό κλίμα, είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες που με οδήγησαν χωρίς δεύτερη σκέψη να έρθω στην ομάδα. Άλλωστε, ο Απόλλων Κάτω Χαλανδρίου μου ήταν πάντα συμπαθής, λόγω της μεγάλης αγάπης που έχω για τον Απόλλωνα Αθηνών. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Θέλω να κλείσω λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο του Αστέρα Εξαρχείων που είχα την τιμή να είμαι παίκτης του, στον υπέροχο κόσμο του, στους πρώην συμπαίκτες-φίλους μου και να ευχηθώ καλή πορεία στην ομάδα και γρήγορη ανάρρωση στον Θανάση, που το μυαλό όλων μας είναι δίπλα του στις δύσκολες στιγμές που περνάει».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΠΤΗΣ
Πηγή: pamebala.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top