ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ : ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

1/20/2015 09:54:00 μ.μ.




Νέος προπονητής στο Μακροχώρι, ο πέμπτοςμετά από 14 αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα. Έπειτα από τους Γιάννη Κερλίδη, Μιχάλη Αλεξιάδη, Απόστολο Παππά και Νίκο Μαβίδη, ο «ασπρόμαυρος» σύλλογος προσέλαβε τον Χρήστο Φράγκο (φωτ.), κάτοχος διπλώματος UEFA Pro και με θητεία μεταξύ άλλων σε Νίκη Πολυγύρου, Οδυσσέα Αναγέννηση Σερρών, Ηρακλή (2011) και Απόλλων Καλαμαριάς.
δείτε παρακάτω ένα βίντεο από προπόνηση του νέου τεχνικού της ομάδας :
Εκτός των άλλων, από την ομάδα του νομού  έχουν αποχωρήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Στην Επισκοπή Ρεθύμνου θα αγωνίζεται το επόμενο εξάμηνο ο Δημήτρης Βούλγαρης, όπου θα συναντήσει τους επίσης Ημαθιώτες Γιώργο Νικόλτση και Μπάμπη Πετράκο, στον Αλμωπό Αριδαία με προπονητή τον Λεωνίδα Μπίλη μετακόμισε ο Γρηγόρης Ηλιάδης ενώ ο Κλεάνθης Ιωαννίδης επιστρέφει στην Κοζάνη αυτή τη φορά για να φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα της ΑΕΚ, που αγωνίζεται στην Α1 Ερασιτεχνική του γειτονικού νομού.
Παρελθόν αποτελούν οι Χρήστος Τζέπης και Χρήστος Ζωγράφος, με τον πρώτο να εντάσσεται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και τον δεύτερο να αναζητά τον νέο σταθμό της καριέρας του, με τον ίδιο να επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Γ Εθνική. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με σύλλογο που αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο της κατηγορίας.
Στην Αλεξάνδρεια και συγκεκριμένα στην ιστορική ΑΕΑ αγωνίζεται ήδη ο Γιώργος Αναστάσηςενώ εκτός νομού μετακομίζουν οι Χρήστος Αράπης (Α1 Ερασιτεχνική Ηρακλείου), Άγγελος Κούκλης (επιστρέφει στην Κεφαλλονιά), Ευγένιος Καραχαλίδης (στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών) ενώ σε αναζήτηση ομάδας βρίσκονται οι Δούκας ΛεφίδηςΓιάννης Τσιντσάρης καιΠάρης Προκοπιάδης.

Οι…παραμένοντες και οι μεταγραφές

Στην ομάδα παραμένουν οι Γιώργος Κύρου, Χρήστος Σερασκέρης, Ανδρέας Ζαχαριουδάκης, Νίκος Πατσιαβούρας, Μάριος Αργυρόπουλος, Γιάννης Μπλούκας, Κώστας Κωτσόπουλος, Κώστας Τάνης, Γιώργος Αλεξανδρής και Αλέξανδρος Παπαλαζαρίδης ενώ ήρθαν με μεταγραφή οι Αλέξανδρος Αθανασιάδης (08/08/1995, αμυντικός) από Λευκάδια, Οκόνβου Βιτάλις (1992, μέσος) από Ελπίδα Ασπροπύργου Αττικής, Σουλεϊμάν Ουατάρα (21 ετών, αμυντικός) ως ελεύθερος, Γκάμπριελ Ενκάμκα (29/12/1991, αμυντικός) από Schiltigheim.
Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις των διοικούντων, η ενίσχυση θα συνεχιστεί ώστε η ομάδα να παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία, κάτι το οποίο φαντάζει μεν πολύ δύσκολο (η διαφορά από την 11η προνομιούχο θέση είναι αυτή τη στιγμή στους 15 βαθμούς) ωστόσο θα εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες για να αποφευχθεί ο υποβιβασμός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top