ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

1/08/2015 10:26:00 μ.μ.



Σπουδαία παιχνίδια αναμένονται αυτή την αγωνιστική στα γήπεδα της Αθήνας,όπου θα έχουμε φούλ δράση πλέον,αφού ξαναρχίζει και η Γ'κατηγορία.Αξίζει να σημειώσουμε πως στην Α'κατηγορία αρχίζει ο β'γύρος.
Ας τα δούμε αναλυτικά…
             Α'κατηγορία(16η αγ.)
             1ος όμιλος
Με πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα αρχίζει το β'γύρο το πρωτοπόρο Ηράκλειο. Η ομάδα του Κ.Ψυρόπουλου που έρχεται από ένα σερί 11 αγώνων χωρίς ήττα,θα παίξει με την Αγ.Ελεούσα που με τον Αλ.Παπαδάκη στον πάγκο παραμένει αήττητη σε 6 αγώνες.
Το Χαϊδάρι έχει θεωρητικά εύκολο έργο υποδεχόμενο το Παλ.Φάληρο,ενώ πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με το Καματερό δίνει ο Φωστήρας Ηλιούπολης. Το Χαλάνδρι θα παίξει εκτός έδρας με τον ουραγό Εθν.Αστέρα,ενώ πολύ ενδιαφέρον ματς θα γίνει στα Λιόσια μεταξύ του τοπικού Ολυμπιακού και του Πανερυθραϊκού.

Δυνατό ματς στο Ελληνικό όπου τα Σούρμενα θα υποδεχτούν τον ΑΟ Περιστερίου, ενώ η Ηλιούπολη υποδέχεται τον Αγ.Δημήτριο σε ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες. Τέλος,σε ένα αγώνα με μεγάλη βαθμολογική σημασία,ο Ηφαιστος Περιστερίου θα υποδεχτεί τον Θρίαμβο Αθηνών.

          2ος όμιλος
Σπουδαίο παιχνίδι θα γίνει στο Περιστέρι, οπου ο πολύ δυνατός Αγ.Ιερόθεος θα υποδεχτεί το πρωτοπόρο και αήττητο Αιγάλεω, με τις δυο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από παλιά.Ο άλλος πρωτοπόρος ΓΣ Αργυρούπολης υποδέχεται τον ΠΑΟ Ρουφ,ενώ η Αγ.Παρασκευή που ακολουθεί έχει δύσκολο ματς στο Βύρωνα με τη Δόξα.
Ο Χολαργός θα υποδεχτεί την Ελπίδα Αγ.Αναργύρων, ενώ η Θύελλα Αγ.Δημητρίου που επιστρέφει στη φυσική της έδρα θα υποδεχτεί τον Χαραυγιακό. Η Διάνα θα πάρει ξεκούραστα τους 3 βαθμούς αφού παίζει με τον Ακάδημο που αποχώρησε,και σε σημαντικά για την μάχη της παραμονής παιχνίδια, οι Αγ.Ανάργυροι θα υποδεχτούν τον Ιάσονα και η Πεύκη τον Κολωνό.
          Β'κατηγορία(14η αγ.)
          1ος όμιλος
Η εκ των πρωτοπόρων Ειρήνη Πετρούπολης έχει πολύ δύσκολη έξοδο αφού θα παίξει στο Γαλάτσι με την Κορωνίδα,ενώ ο άλλος πρωτοπόρος Άφοβος υποδέχεται τον Φοίνικα Περιστερίου.Ο Αγ.Θωμάς θα υποδεχτεί το Κουκάκι,ο Αθηναϊκός την ΑΕ Γλυφάδας και τα Ιλίσσια 2004 θα παίξουν εκτός έδρας με τον Πήγασο Πατησίων.

Ο ΓΣ Καισαριανής αντιμετωπίζει το Καλαμάκι,στο Περιστεριώτικο ντέρμπι ο Ηρακλής παίζει με τη Χρυσούπολη,ενώ ο ουραγός Ατλας Κυψέλης υποδέχεται τον Κένταυρο Βριλησσίων.

          2ος όμιλος
Το ντέρμπι της ημέρας θα γίνει στη Λυκόβρυση, όπου η πρωτοπόρος τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Αττικό,ενώ τα Πετράλωνα που ακολουθούν υποδέχονται τον Κρόνο Αθηνών.Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου παίζει εκτός έδρας με την Αρμενική, ενώ η Αλσούπολη υποδέχεται τον Αστέρα Εξαρχείων.

Ο Κεραυνός Αγ.Βαρβάρας υποδέχεται τον ουραγό Φωστήρα Καισαριανής, τα Μελίσσια τον ΑΟΝ Αργυρούπολης, ο Αγιαξ Ταύρου την ΑΕ Περιστερίου, και σε ένα ματς με τεράστιο ενδιαφέρον για την <<ουρά>>,ο Γκυζιακός θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Χαλανδρίου.

          3ος όμιλος
Ντέρμπι πρωτοπόρων έχουμε στην Καισαριανή,όπου θα αναμετρηθούν Μικρασιατικός και Παπάγος που ισοβαθμούν στην κορυφή.Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο προερχόμενος από 7 συνεχόμενες νίκες Βοτανικός,που θα παίξει εκτός έδρας με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.
Η ουραγός Κηπούπολη θα υποδεχτεί την Τερψιθέα, ο Αρης Πετρούπολης την Ελευθερούπολη, και ο Ερμής Ηρακλείου τον Αίμο Πετρούπολης.
Ο Αστέρας Ζωγράφου θα υποδεχτεί τον Παράδεισο, η Λαύρα την Ανθούπολη και η Άμιλλα την Δάφνη Παλ.Φαλήρου.

          Γ'κατηγορία(12η αγ.)
          1ος όμιλος
Η πρωτοπόρος Πέρα Κλουμπ παίζει εκτός έδρας με την ΑΕ Ιλίου,ενώ ο Πανιώνιος Καισαριανής θα υποδεχτεί τον Κεραμεικό.Τα Βριλήσσια περιμένουν τον ΠΟΨ,και ο ΑΟ Ιλίου θα παίξει στην Κυψέλη με τον τοπικό Ολυμπιακό.
Τα Πατήσια υποδέχονται το ουραγό Δάσος Χαϊδαρίου, ο Διαγόρας τον Ηρακλή Πετρούπολης και η Δάφνη Αθηνών τον Κεραυνό Πετρούπολης.

          2ος όμιλος
Ο πρωτοπόρος και αήττητος Τριφυλλιακός έχει εύκολο έργο αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον ουραγό Αίαντα Αθηνών,ενώ οι Αμπελόκηποι υποδέχονται τον Αρίωνα. Στο Αιγαλεώτικο ντέρμπι ο Ορφέας υποδέχεται τον Κρόνο,και ο Νεοπεντελικός τον Γαλαξία Περιστερίου.
Η Αναγέννηση Πετρούπολης θα υποδεχτεί τον Αετό Καλλιθέας, ο Ιπποκράτης την ΑΕ Αιγάλεω,ενώ τα Ταταύλα έχουν ρεπό.

          3ος όμιλος
Ο πρωτοπόρος και αήττητος Άτταλος υποδέχεται τον Υμηττό, ενώ ο επίσης αήττητος Αρης Χολαργού στο ντέρμπι της ημέρας παίζει εκτός έδρας με τη Νέα Σμύρνη.Ο Αρης Βύρωνα παίζει στο Περιστέρι με τη Θύελλα,και ο Χαλκηδονικός υποδέχεται την Κηφισιά 2010.
Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αγώνες Ιεράπολη-Νίκη Αλίμου,Βύρωνας-ΑΟ Κωφών και Μαρούσι-Φοίνικας Καλλιθέας.

          4ος όμιλος
Το εκπληκτικό Γαλάτσι παίζει εκτός έδρας με τη Νέα Ζωή και φιλοδοξεί να πετύχει τη 12η νίκη σε ισάριθμα ματς.Η Κοψαχείλα υποδέχεται την ΑΕ Μεταμόρφωσης,ο Πανθησειακός τον Απόλλωνα 2006,και ο Προμηθέας την Αθηναΐδα.

Θα γίνουν επίσης οι αγώνες Πλάτωνας-Πράσινα Πουλιά,Παγκράτι-Τόλμη Περιστερίου και Απόλλωνας Περιστερίου-Λαρισαικός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top