ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ Η ΜΑΡΚΟ , 0-0 ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

3/02/2015 05:25:00 μ.μ.
Πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ
Α΄Κατ.-26η Αγων.
Για μια ακόμη φορά η ΜΑΡΚΟ δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την έδρα της και η αξιόμαχη Λαυρεωτική, πήρε το 0-0. Το αποτέλεσμα αυτό κρατάει την ΜΑΡΚΟ, πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού κι ασφαλώς η συνέχεια αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη.
Το ματς ήταν ανοιχτό κι όποιος θα έβαζε γκολ θα κέρδιζε. Και οι δύο ομάδες είχαν σπουδαίες τριπλέτες στον άξονα τους. Η ΜΑΡΚΟ με Καλλή, Γαλάνη και Μουσαράι. Η Λαυρεωτική με Χάλαρη, Γιαχάεβ και Κοντογιάννη.
Το μικρό γήπεδο των Καλυβίων προσφέρθηκε ώστε να παιχτεί πλευρικό ποδόσφαιρο.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 15΄ δυνατό σουτ του Γιαχάεβ, απελπιστικά άουτ. Στο 24΄ σουτ του Χάλαρη, ψηλά άουτ. Στο 26΄ σουτ του Μουσαράι, λίγο άουτ. Στο 41΄ γλυκό σουτ του Γαλάνη, μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Λάμπρος.
Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 51΄ σουτ μέσα από την περιοχή ο Παπαδόπουλος, σε κόρνερ ο Γερογιάννης. Στο 60΄ δυνατό σουτ του νεαρού Καλαβρού από σαράντα μέτρα, μισό μέτρο από το κάθετο αριστερό δοκάρι του Λάμπρου. Στο 65΄ χτύπημα φάουλ του Παπαδόπουλου, μπλόκαρε με εκτίναξη ο Γερογιάννης. Στο 66΄ παράλληλη σέντρα του Παπαδόπουλου στην εστία του Γερογιάννη, δεν πρόλαβε ο Κοντογιάννης παρόλο την προβολή που επιχείρησε. Στο 68΄ λόμπα του Σιδέρη, ελάχιστα άουτ από το το οριζόντιο δοκάρι του Λάμπρου. Στο 75΄ η φάση του αγώνα. Σέντρα του Μακρή στην πλάτη της άμυνας της ΜΑΡΚΟ, έβγαλε τον Παπαδόπουλο τετ α τετ με τον Γερογιάννη. Το πλασέ του όμως κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα. Στο 89΄ κόρνερ του Ασλάνι, ο Χάλαρης πήρε την κεφαλιά, λίγο άουτ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μανιώτης (καλός), Χριστόπουλος, Βάλλας (σωστοί οι βοηθοί).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μήτρου.
ΙΑΤΡΟΣ: Κόλλιας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΜΑΡΚΟ (Καραβίδας)
Γερογιάννης, Πατσαούρας (46΄ Σταμπέλος), Σιδέρης, Τσεβερίκωφ, Ξεφτεράκης, Καλλής, Γαλάνης, Δημητρίου, Καλαβρός, Μουσαράι, Ζαφειρόπουλος (68΄ Μπάστας).
ΠΑΓΚΟΣ: Σινάνι, Κούτσας, Τσέγκας, Κυρίτσης, Ανδρέου.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Δεληγιάννης)
Λάμπρος, Παπακωνσταντίνου (80΄ Μιχαλόπουλος), Σέμπρος (46΄ Ασλάνι), Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Μακρής, Γιαχάεβ (70΄ Τζώρας), Παπαδόπουλος, Κοντογιάννης, Τσιριγώτης.
ΠΑΓΚΟΣ: Λάππας, Παρλακίδης, Χασιώτης, Μιχαηλίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top