ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ : ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΩ ΒΡΟΝΤΟΥ , ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΒΡΥΣΗΣ

1/09/2015 07:39:00 μ.μ.



Μόνο "ήσυχα" δεν αισθάνονται οι Διοικούντες στην Άνω Βροντού με την κορυφή που κατέχει η ιστορική ομάδα του Ακιτικού χωριού, Θύελλα. Αντίθετα την ενισχύσουν ακόμη περισσότερο με στόχο να κόψουν πρώτοι το νήμα στο τέλος του Πρωταθλήματος και μετά από πολλά χρόνια να βρεθούν στα ψηλά του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.
Έτσι προχώρησαν στην ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής με την απόκτηση του πολύπειρου επιθετικού Ζαφειριάδη Χρυσοβαλάντη, οποίος έχει φάει με το κουταλάκι τα Σερραϊκά γήπεδα και όχι μόνο κι έχει φορτώσει με πολλά γκολ τα αντίπαλα καρέ. Μεγαλύτερή του στιγμή, η μεταγραφή του τον Ιούλιο του 2000, στην Βέροια, από την Αναγέννηση Νέου Πετριτσίου όπου αγωνίζονταν. Στην φετινή χρονιά πρόλαβε με την Ελπίδα Σκουτάρεως να πετύχει 4 γκολ, ενώ πέρσι με την ΑΕ Νιγρίτας σημείωσε 8 γκολ.
Ενίσχυση και στην μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας με την προσθήκη του Δημήτρη Μίλτσιου που φέτος αγωνίζονταν στον Αστέρα Πεπονιάς, ενώ τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίσθηκε στον Ατρόμητο Βαλτοτοπίου και Πανσερραϊκό Τούμπας.
 

Τον άσο από το μανίκι έβγαλαν στον Απόλλωνα Παραλιμνίου, καθώς σήμερα απέσπασαν το πολυπόθητο ναι από τον έμπειρο πορτιέρο με θητεία σε ομάδες της Football League(Πανσερραϊκός, Εθνικός Γαζώρου(φωτο) και Φωκικός), αλλά και Super League(Πανσερραϊκός). 
Ο 28χρονος(01-05-1986) πορτιέρο,καλείται με την εμπειρία του και τις παραστάσεις του να βάλει και αυτός ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον Παραλίμνιο με πρώτο στόχο τουλάχιστο την άνοδο στην Γ’ Εθνική, καθώς η ομάδα με τις κινήσεις το τελευταίο διάστημα έχει ξεφύγει από το τοπικό ποδόσφαιρο και είναι προφανές ότι ανοίγει τα φτερά της για υψηλότερες κατηγορίες. 
Γιατί δεν είναι μόνο οι μεταγραφές του τελευταίου διαστήματος που σε προϊδεάζουν για κάτι τέτοιο, αλλά είναι η όλη προσπάθεια που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια και έχει να κάνει με την οργάνωση σε όλους τους τομείς αλλά και τις υποδομές που πάνω σ’ αυτά μπορούν να «πατήσει» να χτιστεί μια μεγάλη ομάδα. 
* ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ
Σεζόν
Ομάδα
Συμ.
Γκολ
    
03/04
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
0
0
04/05
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
0
0
05/06
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
2
0
06/07
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
4
0
07/08
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
2
0
08/09
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
1
0
09/10
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
6
0
10/11
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
1
0
11/12
ΦΩΚΙΚΟΣ
10
0
12/13
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
19
0
13/14
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
0
0
Πηγή: myplayer.gr
 
ΠΕΝΤΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ
Στον αντίποδα των τελευταίων μεταγραφών είχαμε και 5 αποχωρήσεις, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις.
Έτσι την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη θα πρέπει να ψάξουν οι: Βασίλης Μητρίδης, τερματοφύλακας, Παύλος Δημάδης, μέσος, Κυριάκος Χασιωτάκης, αμυντικός, ενώ ο Σάκης Αβραμίδης προφανώς θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσιά μετά από μια μεγάλη και απόλυτα επιτυχημένη ποδοσφαιρική καριέρα.
 

Μπορεί το ξεκίνημα των Γαλάζιων της Μονόβρυσης στη φετινή περίοδο να μην ήταν ιδανικό, εξ αιτίας κάποιων απρόβλεπτων προβλημάτων. Όμως σιγά σιγά ο Ηρακλής βρέθηκε στην 2η θέση και μπορεί να απέχει 8 βαθμούς από την κορυφή, όμως όλοι στην Μονόβρυση πιστεύουν ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη(ένας ολόκληρος γύρος) και όλα μπορούν να συμβούν. Γι αυτό και μπαίνουν δυναμικά με μια εξάδα μεταγραφών, στο χειμερινό παζάρι των μεταγραφών, σηματοδοτώντας την αντεπίθεση για την κατάληψη της κορυφής. 
Ενίσχυση στον άσο κατ’ αρχή, μια θέση που από την αρχή δημιούργησε προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και ο 22χρονος Δημήτρης Τζιώρτζης μπορεί να εμπνεύσει και πάλι εμπιστοσύνη, έχοντας καλές και γεμάτες χρονιές στον Θρακικό Άνω Μητρουσίου(13-14) και στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής(12-13). 
Ενίσχυση και στα μετόπισθεν με δυο έμπειρους αμυντικούς τον Κώστα Αρβανιτίδης που τα τελευταία χρόνια έπαιζε στο Παραλίμνιο, ενώ έχει αγωνισθεί και στον Πήγασο, αλλά και τον Πετκίδη Γρηγόρη από την ΚΑΕ Αγίου  Πνεύματος.
Στην μεσαία γραμμή μία ακόμη δυνατή προσθήκη που ακούει στο όνομα Πάρης Τζήμας, καθώς ο 20χρονος μεσοαμυντικός παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει προλάβει αγωνισθεί, στον Εθνικό Σιδηροκάστρου(Football League 2), Μέγα Αλέξανδρο Νέας Ζίχνης(Δ΄ Εθν.), ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Πήγασο. Φέτος ξεκίνησε με τον Ηρακλή Αμμουδιάς από τον οποίο αποχώρησε για να συνεχίσει στον συνονόματο της Μονόβρυσης.
Επιστροφή ενός παλιού που θα δώσει μεγάλη βοήθεια στην επίθεση, καθώς ο Δημήτρης Βασιλακάκης επιστρέφει στον Ηρακλή Μονόβρυσης, απ’ όπου είχε αποχωρήσει, όταν οι πεαγγελματικές του υποχρεώσεις τον ανάγκασαν να μεταβεί στον Έβρο.
Τέλος τις σπουδές με τον αθλητισμό θα συνδυάσει ο Καλπακίδης Κώστας, που θα φοιτήσει σε σχολή της πόλης μας και θα δώσει λύσεις στην μεσοεπιθετική λειτουργία των Γαλάζιων της Μονόβρυσης.
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top