ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

1/28/2015 04:55:00 μ.μ.

στορικές στιγμές για την ομάδα των Μοιρών που επικράτησε με 0-3 στο γήπεδο του Αλμυρού επί του Αθλόπολις και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα όπου οι Μοίρες είχαν επικρατήσει με 1-0 τελικά η ομάδα της Μεσσαράς προκρίθηκε με 0-4 σκορ στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της. 
Στο πρώτο ημίχρονο δίχως πολλές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες οι Μοίρες κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 27′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μόντι ο Λεμονάκης με κεφαλιά έκανε το 0-1 δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του ενώ στο 40′ οι Μοίρες έμειναν με δέκα παίχτες μετά από αποβολή του Μαραγκάκη ο οποίος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η απόφαση πάντως αυτή ξεσήκωσε έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των Μοιρών. Στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Νικηταράς έχασε μία καλή ευκαιρία για τις Μοίρες.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι περιορίστικε στον χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά παρ’όλα αυτά η εμπειρία των ποδοσφαιριστών των Μοιρών ήταν καθοριστική ώστε να σημειωθούν δύο ακόμα γκολ. Στο 77′ ο Ταβερναράκης μετά από σέντρα του Βιδάκη με το κεφάλι έκανε το 0-2 ενώ στο 90′ ο Φανουράκης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα κάνοντας το συνολικό σκορ 0-4 και ταυτόχρονα οι Μοίρες πήραν την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αθλόπολις: Καλαϊτζάκης, Ντόκα, Κυραλάκης, Φωτάκης, Ρομπάκης Γ.(60′ Μιχελουδάκης), Τσούνι, Ρουμπάκης, Βρυσανάκης(58′ Λενακάκης), Στρατιδάκης, Ρομπάκης Ι., Βιλανάκης(80′ Λεονταράκης)
Μοίρες: Φούλγκερ, Χατζηδάκης, Μπαϊόνι, Λεμονάκης, Κοτσυφάκης(12′ λ.τ. Μόντι), Σουλτάτος, Βιδάκης, Νικηταράς(60′ Φανουράκης), Τσαΐνης, Ταβερναράκης(75′ Προβιδάκης), Μαραγκάκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top