ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : ΝΙΚΗ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΟΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

1/28/2015 04:56:00 μ.μ.





Με τον Μερτίρι να σημειώνει το μοναδικό γκολ το οποίο αποδείχθηκε «χρυσό» ο ΠΟΑ επικράτησε με 1-0 επί της Μινωικής και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ έχοντας τον τίτλο του φαβορί αλλά και το τον τίτλο του πολυνίκη του θεσμού. Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο Πανεπιστήμιο ενώ στο Ατσαλένιο, ο Μερτίρι με γκολ στο 28′ έδωσε την πρόκριση στους Ατσαλενιώτες. 
Καλύτερος ήταν ο ΠΟΑ στο πρώτο μέρος όπου ξεκίνησε δυνατά και απείλησε για πρώτη φορά μόλις στο 5′ με κεφαλιά του Πετράκη να περνάει άουτ. Στο 12′ ο Φραγκιαδάκης είχε για τον ΠΟΑ μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία όταν κατάφεραν να διώξουν οι αμυντικοί της Μινωικής. Στο 13′ ο Βαλαβανόπουλος βρήκε ωραία τον Μερτίρι ο οποίος σούταρε με τον Ψαρουλάκη να αποκρούει εντυπωσιακά ενώ στο 28′ ο ΠΟΑ άνοιξε το σκορ με τρομερή ενέργεια του Μύρου Γιακουμάκη ο οποίος σέντραρε για τον Μερτίρι με επιθετικό του ΠΟΑ με το κεφάλι να ανοίγει το σκορ. Στο 45′ ο ΠΟΑ έχασε τρομερή ευκαιρία με τον Μερτίρι ο οποίος αρχικά σούταρε με τον Ψαρουλάκη να αποκρούει και σε δεύτερη διαδοχική προσπάθεια του Μερτίρι απομάκρυναν οι αμυντικοί της Μινωικής.
Στην επανάληψη η Μινωική ανέβασε τον ρυθμό της, έπαιξε περισσότερο επιθετικά ενώ από την άλλη ο ΠΟΑ προσπάθησε να διαχειριστεί το υπέρ του σκορ. Στο 47′ λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, ο Γιάννης Βλάχος απείλησε την εστία του ΠΟΑ με σουτ από κοντά όμως κόντραρε η μπάλα και απομακρύνθηκε, στο 62′ και πάλι ο Γιάννης Βλάχος με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι του Ματαλλιωτάκη ενώ στο 65′ ο Μπουτσάκης προσπάθησε να νικήσει τον Ψαρουλάκη με τον τερματοφύλακα της Μινωικής να απομακρύνει. Στο φινάλε, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μερτίρι μετά από σέντρα του Φραγκιαδάκη από κοντά αστόχησε να «καθαρίσει» το παιχνίδι όμως με δικό του γκολ που σημείωσε στο 28′ κατάφερε ο ΠΟΑ να πάρει την πρόκριση.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΟΑ: Ματαλλιωτάκης, Βρεττός Κ., Γιακουμάκης Γ., Ρουμπάκης, Πετράκης, Γιακουμάκης Μ.(88′ λ.τ. Τζιράκης), Βαλαβανόπουλος(62′ Βρεττός Ν.), Μερτίρι, Μπουτσάκης(83′ Σταυρακάκης), Φραγκιαδάκης, Χατζηανδρέου
Μινωική: Ψαρουλάκης, Χελά, Βιτσαράς, Τσομπανάκης(62′ Λέσι), Αποστολάκης(46′ Βλάχος), Ντελία, Δεληθωμαίδης, Κουτουλάκης(76′ Γουργιώτης), Γιαπεντζάκης, Ρουμελιώτης, Καστελιανάκης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top