ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ , ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕ Α' ΚΑΙ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

1/27/2015 02:03:00 μ.μ.


Συναρπαστική ήταν και αυτή η αγωνιστική στα πρωταθλήματα της Α' και Β' ΕΠΣΑ.Ας δούμε τι έγινε... 





          Α'κατηγορία(18η αγ.) 
          Α'όμιλος 




Όρθιο και στο Περιστέρι έμεινε το Ηράκλειο,αφού αναδείχτηκε ισόπαλο 1-1 με τον ΑΟ Περιστερίου,παραμένοντας αήττητο για 14ο συνεχόμενο αγώνα.

Το Χαϊδάρι νίκησε 2-0 τον Πανερυθραϊκό και μείωσε τη διαφορά στους 7 βαθμούς, ενώ ο Φωστήρας Ηλιούπολης νίκησε 1-0 εκτός έδρας τον ουραγό Εθν.Αστέρα.
 

Το Χαλάνδρι έχασε 1-0 εκτός από τα Σούρμενα,με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν στις νίκες και να παίρνουν βαθιά ανάσα,ενώ το Καματερό συνέτριψε 4-0 τον Αγ.Δημήτριο και συνέχισε το αήττητο σερί στην έδρα του,ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι πλέον σε πολύ δύσκολη θέση. 

Η Αγ.Ελεούσα νίκησε 2-0 το σχεδόν καταδικασμένο Παλ.Φάληρο που παραμένει χωρίς νίκη,ο Ολυμπιακός Λιοσίων έμεινε στο 0-0 με τον Ήφαιστο Περιστερίου,ενώ σπουδαίο 2πλό πήρε ο Θρίαμβος Αθηνών μέσα στην Ηλιούπολη απο την τοπική ομάδα. 




          2ος όμιλος 





Το γεγονός ολόκληρης της αγωνιστικής ήταν η <<αποκαθήλωση>> του Αιγάλεω,αφού το Σίτι υπέστη την πρώτη ήττα του στο Βύρωνα από την ψυχωμένη Δόξα με 2-1,με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή,όπου πλέον βρίσκεται με 3 βαθμούς διαφορά η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος,ο ΓΣ Αργυρούπολης,που πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη από τον Χολαργό με 2-1,με ανατροπή μάλιστα! 

Η Αγ.Παρασκευή έμεινε στο 1-1 εκτός με τους Αγ.Αναργύρους, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις,ενώ ο Χαραυγιακός νίκησε πολύ εύκολα εκτός έδρας τον Κολωνό με 4-0.

Ο Αγ.Ιερόθεος παραχώρησε 1-1 στον ΠΑΟ Ρουφ,και η Διάνα Ηλιούπολης νίκησε 1-0 την Ελπίδα Αγ.Αναργύρων που συνεχώς βυθίζεται.
 

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της ουράς μεταξύ Πεύκης και Ιάσονα, ενώ χωρίς κόπο πήρε τους 3 βαθμούς η Θύελλα Αγ.Δημητρίου(3-0 α.α. τον Ακάδημο. 





          Β'κατηγορία(16η αγ.) 
          1ος όμιλος 




Προελαύνει η Ειρήνη Πετρούπολης,που κέρδισε εύκολα 4-0 εκτός έδρας το Κουκάκι και ξέφυγε 5 βαθμούς από τον Άφοβο που έχασε έκτος έδρας από τα Ιλίσσια 2004 με 2-1,με τους γηπεδούχους να ξαναμπαίνουν στη μάχη της ανόδου. 

Ο Αθηναϊκός νίκησε έστω και δύσκολα 1-0 τον ουραγό Πήγασο Πατησίων,ενώ νέα απώλεια για τον Αγ.Θωμά που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Χρυσούπολη εκτός έδρας.

Ο ΓΣ Καισαριανής νίκησε εκτός 2-0 την ΑΕ Γλυφάδας,με το συγκρότημα του Θανάση Ψύλλια να παραμένει στη διεκδίκηση της ανόδου.
 

Σημαντική νίκη για τον Κένταυρο Βριλησσίων επί της Κορωνίδας με 3-1,στο 2-2 έμειναν Καλαμάκι και Ηρακλής Περιστερίου,ενώ τεράστιο διπλό μέσα στο Περιστέρι επί του Φοίνικα με 3-1 πήρε ο Ατλας Κυψέλης. 





          2ος όμιλος 





Δεν άλλαξαν τα πράγματα στην κορυφή,αφού δεν νίκησε κανένας από τους 4 πρώτους!

Συγκεκριμένα, η πρωτοπόρος Λυκόβρυση έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τον Κρόνο Αθηνών,ενώ Θρίαμβος Χαϊδαρίου και Πετράλωνα ήρθαν κι αυτοί ισόπαλοι 1-1,με μεγάλη ένταση και επεισόδια μετά τη λήξη του ματς.

Ο Αττικός νίκησε εύκολα την Αλσούπολη με 3-0,πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο 1ο μέρος,και προσπέρασε την αντίπαλο της στη βαθμολογία.
 

Στο 0-0 έμειναν Απόλλων Χαλανδρίου και Αγιαξ Ταύρου,όπως και η Αρμενική με τον Γκυζιακό,ενώ ο Αστέρας Εξαρχείων επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί του ΑΟΝ Αργυρούπολης. 

Σημαντικές για τη μάχη της παραμονής νίκες πέτυχαν η ΑΕ Περιστερίου με 2-0 επί του Κεραυνού Αγ.Βαρβάρας,και ο Φωστήρας Καισαριανής,που πάντως παραμένει ουραγός,με 1-0 επί των Μελισσίων. 




          3ος όμιλος 





Όρθιος έμεινε ο Μικρασιατικός,παίρνοντας 1-1 εκτός έδρας από τον Βοτανικό.

Έσπασε έτσι το σερί των 9 συνεχόμενων νικών των αντιπάλων του και παρέμεινε στην κορυφή,με τον Βοτανικό να υποχωρεί στην 3η θέση.
 

Δεύτερος πέρασε ο Παπάγος, που κέρδισε πολύ εύκολα στην Πετρούπολη τον ουραγό Αίμο με 5-1,ενώ ο Αρης Πετρούπολης νίκησε εκτός έδρας 3-1 τη Λαύρα Αργυρούπολης.

Η Τερψιθέα έχασε μέσα στην έδρα της από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου,με τον Λευτέρη Χαλά να πετυχαίνει 3 γκολ για τους φιλοξενούμενους,και η Ανθούπολη επικράτησε 3-1 του Αστέρα Ζωγράφου.
 

Σπουδαία νίκη-ανάσα για τη Δάφνη Παλ.Φαλήρου με 1-0 επί του Ερμή Ηρακλείου, ενώ σημαντική εκτός έδρας νίκη για την Άμιλλα Περιστερίου με 3-1 επί του Παράδεισου.

Τέλος,η Ελευθερούπολη συνέτριψε 4-0 την Κηπούπολη,που πλέον είναι σε πολύ δύσκολη θέση.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top