ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ : ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΠ Ν. ΑΜΙΣΣΟΥ , ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

1/30/2015 12:27:00 μ.μ.
Την απο κοινού λύση της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν σήμερα ο Παοπ Ν. Αμισού και ο Αγγελος Τοκμακτσης, με την διοικηση του Παοπ  να ευχαριστεί δημοσια τον κ. Τοκμακτση και να του εύχεται καλη συνέχεια στην καριέρα του. Επίσης, ανακοινώνει την πρόσληψη του Μιχάλη Μαχαιρίδη στην ηγεσία του συλλόγου.



Τη φανέλα του Μ. Αλεξ. Ξηροποτάμου θα φορά απο την ερχόμενη αγωνιστική της Α κατηγορίας ΕΠΣΔ ο Πέτρος Ακριτιδης, καθώς χθες το βράδυ οι δυο πλευρες έδωσαν τα χέρια. Ο Ακριτιδης αναμένεται να ενισχύσει την αμυντική λειτουργια του Μεγα, στην προσπάθεια που κανει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι άγνωστος στο συλλογο αφού και πριν απο 3 χρονια είχε φορέσει και παλι τη φανέλα του, επι τεχνικής ηγεσίας Χρηστου Κιοσσε.

Στην απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών προχώρησε σήμερα η Δοξα Σιταγρών. Συγκεκριμένα, επιστρέφει μετα το συντομο περασμα τουαπο την Πετρουσα ο Θεοφιλος Γουνατιδης, ενω αποκτήθηκε απο τον Αστέρα Κουδουνιών ο Τασος Καλαϊτζίδης. Οι δυο παίκτες προστέθηκαν στο έμψυχο δυναμικό του συλλογου προκειμενου να τον ενισχύσουν στον β' γυρο του πρωταθλήματος και τους αγώνες κατάταξης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top