ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΑΓΧΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ , 3-0 ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

1/11/2015 07:38:00 μ.μ.




Μία αγχωτική, παρά το ευρύ σκορ 3-0, νίκη πέτυχε η ομάδα της Δόξας Δράμας επί του μαχητικού Άρη Ακροπόταμου που είχε τις ευκαιρίες για πετύχει κάποιο τέρμα και γενικά δυσκόλευσε τους Δραμινούς που μπόρεσαν να πετύχουν τέρμα όταν τους δόθηκε η ευκαιρία.
Τρία τουλάχιστον νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα των «Μαυραετών» που έδειξαν ότι ακόμη δεν μπόρεσαν να μπουν στην ομάδα, κάτι που φάνηκε τόσο στην αμυντική τους γραμμή, όσο και στον χώρο του κέντρου. Από την άλλη πλευρά οι Καβαλιώτες ήταν καλοί σ’ όσες φορές βγήκαν στην αντεπίθεση και έχασαν ευκαιρίες ακόμη και να προηγηθούν, αλλά πλήρωσαν αδράνεια των αμυντικών τους.
Το φιλμ του αγώνα
11’ Πρώτη φάση για τον Ακροπόταμο με τον Αποστολίδη να πιάνει γυριστή κεφαλιά που απόκρουσε με δεύτερη προσπάθεια ο Καράδαης.
18’ κόρνερ από τον Καρυπίδη, ασθενής απόκρουση από τους αμυντικούς, ο Αθανασιάδης με κεφαλιά κάνει το 1-0.
19’ Κεφαλιά του Χαριτίδη μέσα από την μικρή περιοχή φεύγει ελάχιστα άουτ.
27’ Ευκαιρία για τον Άρη, από σέντρα του Γκεοργίεφ από δεξιά βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Αποστολίδη που πιάνει κεφαλιά απέναντι στον Καράδαη η οποία φεύγει άουτ.
32’ Συνδυασμός Χαριτίδη – Γεωργιάδη από αριστερά, σουτ του Παπαβασιλείου, μάλλον σε χέρι αμυντικού και η μπάλα αποκρούεται από τον Μπαντή.
35’ Γυριστή κεφαλιά του Γιαλαμή μέσα από την περιοχή και η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καράδαη.
40’ Σέντρα του Κυριακίδη από αριστερά, υπέροχο γυριστό από τον Μουδούγλου και το 2-0.
54’ Ατομική ενέργεια του Μουδούρογλου αφού κλέβει την μπάλα από τον Σεφερίδη με δυνατό σουτ κάνει το 3-0.
72’  Ο Μουδούρογλου βγαίνει απέναντι στον Μπαντή, αλλά δεν προλαβαίνει να αξιοποιήσει αυτή την ατομική του προσπάθεια.
86’ Μακρινή κάθετη πάσα του Πετρόπουλου βρίσκει τον Μουδούρογλου μέσα στην μικρή περιοχή απέναντι στον Μπαντή, αλλά το σουτ του επιθετικού της Δόξας φεύγει ελάχιστα άουτ.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Κιγιτζή, Δημητριάδης (Θράκης) και Κούλα (Ξάνθης).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αν. Παντζιαράς): Καράδαης, Γεωργιάδης, Κυριακίδης, Χαριτωνίδης, Σιάμπος, Ντουτσαρίδης, Παπαζούδης (64’ λ.τ. Μπάμπουρας), Παπαβασιλείου (59’ Λάσπατζης), Χαριτίδης (71’ Πετρόπουλος), Μουδούρογλου, Αθανασιάδης.
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ (Ακ. Βάβαλης): Μπαντής, Ρετσινάς, Προβατίδης (61’ Καμπερίδης), Καραγιαννίδης, Σεφερίδης, Κωνσταντινίδης, Βλάχος (75’ Μονιός), Γεωργίεφ, Γιαλαμής, Αποστολίδης, Χισανισβίλι (61’ Χούτσεφ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top