ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΛΓΑΡΩΝ, 2-3 ΤΗΝ Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

10/20/2014 03:50:00 μ.μ.


Μετά την νίκη επί του Βαθυλάκκου, ο Εθνικός Μαλγάρων έκανε το «2» στα «2», κερδίζοντας εκτός έδρας με 2-3 την Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων.

Με τον Λεφάκη να επιστρέφει στα… πάτρια εδάφη ως αντίπαλος αυτή τη φορά της ΑΕΑ, ο Εθνικός κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη χάρη στα δύο γκολ του Τσαπαρδάκη και στο ένα του Κανδύλα, ο οποίος ωστόσο στο 70΄ αποβλήθηκε και θα χάσει το επόμενο παιχνίδι με τον Ελευθεριακό. Για την ομάδα των Αμπελοκήπων σκόραραν οι Καλπαζίδης και Στράντζαλης, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1 και 2-2.
Το κλίμα μετά και από αυτήν την νίκη είναι υπέροχο για τους Μαλγαρινούς, οι οποίοι δείχνουν να παίρνουν τα πάνω τους, προσδοκώντας πλέον το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ελευθεριακό, εκεί όπου θα κυνηγήσουν το τρίτο σερί «τρίποντο».
Τέλος, η διοίκηση του Εθνικού Μαλγάρων ευχαρίστησε στο τέλος του παιχνιδιού την ομάδα της ΑΕΑ για την φιλοξενία της ενώ έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση τους, στο διαιτητικό «τρίο» Γιώργου Κωσταντινίδη-Ηλία Παπαδόπουλου- Άρη Μερκενίδη.
ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ- ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΛΓΑΡΩΝ 2-3
Σκόρερ: Καλπαζίδης 34΄, Ντάρτζαλης 65΄/ Κανδύλας 6΄,Τσαπαρδάκης 38΄, 74΄
Διαιτησία: Κωσταντινίδης Γ. (Ηλ. Παπαδόπουλος- Μερκενίδης Α.)
ΑΕΑ: Παρασκευαϊδης, Σπυρίδης (46΄Σαλταρίδης), Καρυπίδης  (84΄ Παγούλιας), Ζάκου, Καλπαζίδης, Ντάρτζαλης, Δάρατζης, Παρασκευόπουλος, Αριστειάδης, Κοτσερίδης, Μήτσογλου (75΄ Δερέκης)
Εθνικός Μαλγάρων (Κατσαντώνης): Λεφάκης, Γιάντσος, Χαρμάγγελος, Δίμτσης, Τσινασλανίδης (89΄ Γιαλατζής), Τσιαούσης, Παπάζογλου, Τσαπαρδάκης (80΄Βεργίδης), Κανδύλας, Αραμπατζής, Παπαδόπουλος (68΄Βογιατζής)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top