ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΚΟΛΛΗΣΕ Ο ΑΡΗΣ , ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 1-1 ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

1/11/2015 07:36:00 μ.μ.



Ένα λάθος στην άμυνα και οι χαμένες ευκαιρίες έριξαν τον Άρη από την κορυφή. Οι κίτρινοι κινδύνεψαν και με ήττα, όμως στο τέλος πήραν το 1-1 απ’ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Τα… έκανε μαντάρα ο Άρης. Οι «κίτρινοι» κινδύνεψαν ακόμη και με την ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όμως με γκολ τουΚαπνίδη στο 90+1΄ κατάφεραν να σώσουν τον βαθμό (1-1).

Το γκολ του Γκαϊδατζή στο 23ο λεπτό, ήταν αυτό που έκανε την ζημιά για τους γηπεδούχους, που έχασαν σωρεία ευκαιριών για να απαντήσουν. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα άτυχοι στο 42’ όταν ο Φερνάντες σημάδεψε το δοκάρι του Εθνικού. Μοιραίος για την ομάδα του Πάουλο Κάμπος ήταν ο Σουνάς, ο οποίος στο 63’ αστόχησε από την άσπρη βούλα.
Την ώρα που τα περιθώρια στένευαν επικίνδυνα, ο Καπνίδης έκανε το 1-1, όμως η πρώτη θέση του Α' ομίλου χάθηκε έπειτα από τις νίκες που σημείωσαν (νωρίτερα) Καβάλα και Πανσερραϊκός.
Άρης: Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Λιόλιος, Λεμονής, Προβατίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος(58 Σταυρόπουλος), Καπνίδης, Ρένια.
Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς(12Λειβαδιώτης) , Μπαρμπαγιάννης, Τορομανίδης, Πελτέκης(60 Συμτσάκης), Ελληνίδης, Γκαϊδατζής, Φλώρος, Μαμούτ(69 Τσαμουρίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top