ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΕΚΤΗ ΣΕΡΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ , 2-1 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

1/11/2015 10:45:00 μ.μ.

Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 2-1

Την έκτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ πανηγύρισε την Κυριακή (11/1) ο Α.Ο. Κορωπίου που παραμένει σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την πρωτοπόρο Θύελλα Ραφήνας.

Η ομάδα του Γιώργου Παπαϊωάννου, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, επικράτησε στο Αντώνης Πρίφτης με 2-1 του Ολυμπιακού Λαυρίου και πανηγύρισε ακόμα ένα μεγάλο τρίποντο στη μάχη που δίνει για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς είχαμε ένα κλασικό παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες. Παρ' όλα αυτά οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή ευκαιρία: Το Κορωπί ένα χαμένο τετ-α-τετ του Χανιώτη και ο Ολυμπιακός Λαυρίου μια απειλητική στιγμή του Βελετάκου.

Στην επανάληψη ο Α.Ο. Κορωπίου με την κίνηση του Γιώργου Παπαϊωάννου να περάσει στο ματς τον Μαρινάκη βελτίωσε την εικόνα του και στο 50' πήρε προβάδισμα με προβολή του πολύπειρου επιθετικού Χανιώτη. Ένα τέταρτο μετά, πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν, όταν ο Τσίκλος από ασταθή επέμβαση του Μιχάλη πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε σε 1-1.

Από εκεί και πέρα ο ΑΟΚ πίεσε, απείλησε σε δύο τρεις περιπτώσεις και τελικά λυτρώθηκε στο 85' με τον Ματσάκο να νικά τον Κύρκο, με σουτ εκτός περιοχής και να διαμορφώνει το τελικό 2-1.
*Στη ΦΩΤΟ οι άνθρωποι του Α.Ο. Κορωπίου πανηγυρίζουν τη νίκη που πέτυχαν.

Α.Ο. ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης, Ματσάκος, Ρεντζής, Πλάτανος, Αλεξίου (65' Σπηλιόπουλος), Χανιώτης (90' Κερμέζος), Βαλεντίνος Γιαχάεβ, Νούρια (46' Μαρινάκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Κύρκος, Βαφειάδης, Κουρτάνοβιτς, Τσίκλος, Πάνου, Μπεργιάννης, Βίλα, Παπαγεωργίου, Μπουλλάρι (50' Παράσχος), Έλενας (60' Γκλέι), Βελετάκος (80' Μούργος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top