ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ : ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ , ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

1/11/2015 10:50:00 μ.μ.



Σπουδαίο βαθμολογικό διπλό για τον Ελευσινιακό, ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Μεγαρικού,παραμένοντας στο παιχνίδι της ανόδου. Χρυσός σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Εφραιμίδης στο 32ο λεπτό του παιχνιδιού. Με 10 ποδοσφαιριστές τελείωσε το παιχνίδι ο Μεγαρικός, λόγω αποβολής του Σακκά με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση αντιπάλου. Χωρίς τερματοφύλακα ξεκίνησε το παιχνίδι ο Μεγαρικός, με τον Σάλτα να βάζει γάντια και να κάθεται κάτω από τα γκολπόστ.

Μεγαρικός Σάλτας,Ηλίας,Σακκάς,Φυλακτός,Βαγιανός (79΄λ.τρ. Ροδάκογλου),Τοπάλης,Δέσκος, Νότα,Γεωργακής (46 Πιλιλής),Λουκάς (62' Χατζόπουλος),Καλαϊτζής

Ελευσινιακός: Καπνογιάννης,Τζαφέρης,Κουσιορής (56' Χαραλαμπίδης),Οικονομόπουλος, Πηλίδης, Πέππας,Μυλωνάς,Απαζίδης (85' Στάμου),Σγουρόπουλος,Εφραιμίδης,Παπαδόπουλος (72' Νταλαβερίδης


Εύκολο απόγευμα είχε ο Απόλλων Ποντίων , ο οποίος κέρδισε με 4-1 τον Σκορπιό στην Γκορυτσά. Μόλις στο 7ο λεπτό, φάουλ του Γεωργιάδη από τα αριστερά, με τον Μπαϊράμοβ από κοντά να ανοίγει το σκορ. Στο 27ο λεπτό, κόρνερ του Γεωργιάδη από τα δεξιά, με τον Γκαβζίδη Χρήστο να σουτάρει διαγώνια και να στέλνει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Χάζλαρη. Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος έγινε δημιουργός στο 31ο λεπτό, με τον Εραλίδη να πιάνει την κεφαλια και να στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Σκορπιού. Στο δεύτερο ημίχρονο, 68ο λεπτό, ο Τζορτζολάκης έχασε σπουδαία ευκαιρία, με τον Στεφανίδη να αποκρούει σωτήρια το σουτ του. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Θάνο μείωσε σε 3-1, με τον Παπαδόπουλο Χρήστο στο 87ο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Απόλλων: Στεφανίδης,Μεντικίδης,Καμενίδης (61' Χιονίδης Κ.),Μπαϊράμοβ,Εραλίδης (66' Παπαδόπουλος Χ.),Μιχαηλίδης,Παπαδόπουθλος Ν.,Γεωργιάδης,Σωπιάδης Θ.,Γκαβζίδης Χ.,Χιονίδης Γ. (51' Γκαβζίδης Κ.)


Σκορπιός: Χάζλαρης,Ελεύθερος (67' Τζορτζολάκης),Χρυσανθίδης,Μπίκας,Σπηλιόπουλος (75' Ρίζος),Κατσίβελας,Λέλος,Θάνο,Μήλο,Παρτσινέβελος,Κοκκόριας (56' Τσίγκος) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top