ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ : ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ (10-11/1)

1/13/2015 04:41:00 μ.μ.




Μ.Α. ΑΡΣΕΝΙΟΥ-ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ 0-2 

Με το διπλό απέδρασε από την δύσκολη έδρα του Αρσενίου η Δόξα Π. Μυλοτόπου που επικράτησε με σκορ 2-0 του τοπικού Μ.Α. και επανήλθε στις νίκες. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά , οι δυο ομάδες προσπάθησαν για την νίκη, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές και έφτασαν δίκαια στην νίκη αφού οι γηπεδούχοι έδειξαν ακίνδυνοι επιθετικά και χωρίς γκολ στην έδρα σου δύσκολα παίρνεις αποτέλεσμα. Σκόρε των νικητών ήταν οι Δημήτρης Θεμελής (28΄) Αλέξης Θεοδοσιάδης (64΄). Διαιτητής Καραμπατάκης (Κατεριάδης –Αλμαλιώτης) 

Α.Ε. ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ- ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ 2-1 

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Καρυώτισσα που λύγισε τον ΠΑΟΚ Αραβησσού με σκορ 2-1 και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Το παιχνίδι ήταν καλό, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλύτερα στο πρώτο μέρος όμως ένα ξέσπασμα των γηπεδούχων στις αρχές της επανάληψης έφερε τούμπα το παιχνίδι και τους χάρισε την νίκη , αφού οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν σε εκτέλεσε πέναλτι που ίσως έδινε άλλη τροπή αν γινόταν γκολ. Σκόρερ των νικητών οι Άρης Μιχαηλίδης (47΄) Γιώργος Στάρχος (56΄) ενώ των ηττημένων ο Δημήτρης Γκότσης (32΄) που μάλιστα αστόχησε στο 69΄σε εκτέλεση πέναλτι. Διαιτητής Τριανταφυλλίδης (Ζγούρος- Μπουρλούτσκι) 

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ-ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ 2-3 

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο Μαυροβούνι όπου ο Άρης Παλαιφύτου λίγο πριν το φινάλε έκλεψε την νίκη λυγίζοντας την τοπική Δόξα με σκορ 3-2 αν και βρέθηκε να χάνει με σκορ 2-0. Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι, πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων δείχνοντας ότι έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν αντίθετη άποψη και με ηγέτη τον Κώστα Σνάλα έφεραν τούμπα το παιχνίδι παίρνοντας την νίκη. Σκόρερ των γηπεδούχων ήταν οι Νίκος Λαζαρίδης (24΄πεν.) Τάσος Τζότζος (28΄) ενώ των φιλοξενούμενων ήταν οι Κώστας Σνάλα (35΄-88΄) Στάθης Καλιοντζής (54΄πεν). Διαιτητής Τσαλκάνης (Περδικάς- Βαμβακάς Κ.) 

Μ.Α. ΟΡΜΑΣ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 3-0 

Εμφανώς ανώτερος ο Μ.Α. Όρμας επικράτησε εύκολα με σκορ 3-0 της Αναγέννησης Δωροθεάς και πήρες τους τρεις βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν μονόλογος των γηπεδούχων που είχαν την υπεροχή σε όλο το ματς και πήραν εύκολη νίκη αφού οι φιλοξενούμενοι έδειξαν χτυπητές αδυναμίες σε όλες τις γραμμές. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Χρήστος Νούσης (43΄) Σάββας Ιωάννου (50΄) Άρης Ζουλέκο (64΄). Διαιτητής Παναγιωτίδης (Σκούλης- Αρέστης) 

M.A. ΑΡΝΙΣΣΑΣ-ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 2-1 

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Μ.Α. Άρνισσας μέσα στην έδρα του καθώς λύγισε την αντίσταση του ΠΑΟ Κερασιάς με σκορ 2-1 σε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι αν και ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές στην ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε την ισοπαλία αφού ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια ενώ οι γηπεδούχοι με άριστη τακτική και φαρμακερές αντεπιθέσεις κατάφεραν να πάρουν την νίκη παίζοντας πολύ ψυχωμένα. Σκόρερ των νικητών οι Μανώλης Ζαίφης(43΄αυτογκολ) Μαρτίν Γκούρι (80΄πεν.) ενώ των ηττημένων ο Αντώνης Πασσαλής (87΄). Αποβολή Γιάντσης Μ.Α. Άρνισσας (88΄). Διαιτητής Ταγκαλίδης ( Πίλτσης- Τετραγώνης ) 

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ- ΕΥΡΩΠΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ 3-0 

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου επικράτησε με σκορ 3-0 του Ευρωπού Φούστανης. Το παιχνίδι τέλειωσε πολύ γρήγορα με τους γηπεδούχους πρωταγωνιστές στο πρώτο ημίωρο όπου με ηγέτη τον Δημήτρη Ζαχαράκη καθάρισαν νωρίς νωρίς την υπόθεση νίκη. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη παρουσιάστηκαν απογοητευτικοί και με πολλά κενά στην άμυνα. Σκόραραν για τους νικητές οι Δημήτρης Ζαχαράκης (6΄-8΄) Θοδωρής Μπαρμπαγιάννης (29΄). Διαιτητής Μιχαηλίδης (Σίπκας Σ.- Μήτρου) 

ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ- Μ.Α. ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ 7-1 

Έκανε το λάθος να προηγηθεί ο Μ.Α. Εσωβάλτων στον Αξό καθώς η τοπική Νίκης τον συνέτριψε με σκορ 7-1. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτικής καθώς οι γηπεδούχοι υπήρχαν μόνο μέσα στον γήπεδο και έκαναν ότι ήθελαν με αποτέλεσμα να φτάσουν στην μεγάλη νίκη αφού οι φιλοξενούμενοι ξέχασαν να εμφανιστούν στο γήπεδο. Σκόραραν για τους νικητές οι Αφταντίλ Νιοράτζε (30΄) Τάσος Παντζαρτζής (32΄) Δημήτρης Πασαλής (40΄- 49΄) Σάρα Φαίκ (57΄) Γιάννης Δημητριάδης (70΄- 89΄) ενώ των ηττημένων ο Βασίλης Σταυρίδης (10΄). Διαιτητής Καραγιάννη (Αλατζάς- Κορνισορλής Α.) 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ- Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ 2-4 

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στο Γαρέφι όπου οι Πρόμαχοι πήραν μεγάλη νίκη με σκορ 4-2 επί του τοπικού Ηρακλή στο γειτονικό ντέρμπυ. Το παιχνίδι ήταν θεαματικό, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μισό του ημιχρόνου ενώ οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές μετά το εικοσάλεπτο. Στην επανάληψη η υπεροχή ήταν μοιρασμένη υπήρχαν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν τελικά οι φιλοξενούμενοι πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια πήραν την μεγάλη νίκη. Σκόρερ των νικητών οι Νίκος Νάνος (25΄) Γιάννης Πρόικος (27΄) Δημήτρης Σέλκος (53΄) Γιώργος Αμπάρης (90΄) ενώ των ηττημένων οι Περικλής Μάρκου (12΄) Θωμάς Σίσκος (43΄ πεν.) . Χαμένο πέναλτι Θωμάς Σίσκος (78΄) Ηρακλής Γαρεφίου. Διαιτητής Μαυρίδης (Βαμβακάς Κ. – Γάτσος) 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΙΔΑΣ-ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ 0-0 

Χωρίς νικητή τελείωσε το παιχνίδι στην Ίδα όπου ο τοπικός Μακεδονικός και η Ένωση Τσάκων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0. Το παιχνίδι ήταν καλό, οι δύο ομάδες κυνήγησαν την νίκη, αγωνίστηκαν ανοιχτά όμως οι επιθετικοί μάλλον ήταν ντεφορμέ καθώς όσες φάσεις έγιναν δεν είχαν ευτυχή κατάληξη με αποτέλεσμα να μοιραστούν τους βαθμούς και τις εντυπώσεις. Διαιτητής Αργυρός (Αποστολούδας- Κόγιος) 

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ 0-3 

Με σημαντικές διαδικασίες πέρασε από τα Γιαννιτσά ο Άρης Αμπελειών που επικράτησε με σκορ 3-0 του τοπικού Φιλίππου και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον β΄ όμιλο. Το ματς ήταν δυνατό , είχε ενδιαφέρον μέχρι να ανοίξει το σκορ και από εκεί και μετά όλα πήραν τον δρόμο τους αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και δεν είχαν κανένα πρόβλημα για να πάρουν το τρίποντο της νίκης αφού οι γηπεδούχοι παρότι ήταν μαχητικοί δεν είχαν καμιά ουσία στο παιχνίδι τους. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Χρήστος Καρράς (36΄) Φώτης Γρηγορίου (51΄) Βασίλης Αρβανιτόπουλος (64΄). Διαιτητής Καρυπίδης (Αλατζάς- Μιχάλογλου) 

ΔΑΦΝΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ- ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 0-5 

Σε υγιεινό περίπατο εξελίχθηκε η αναμέτρηση στην Παναγίτσα για τον Άρη Λουτράκιου που επικράτησε με σκορ 5-0 την τοπικής Δάφνης και πλησίασε την δεύτερη προνομιούχο θέση. Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον μόνο στο πρώτο μέρος όταν και το σκορ ήταν ρευστό αφού στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο γήπεδο παίρνοντας έτσι την μεγάλη σε έκταση νίκη. Σκόρερ των νικητών οι Γιάννης Βασιλόπουλος (6΄-70΄) Σταύρος Σπρίτος (Ζούγας) (51΄-77΄) Γιώργος Νάνος (75΄). Διαιτητής Βαμβακάς Φ. ( Κουκούλης Σ.- Παναγιωτίδης ) 

ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ 1-1 

Μοιρασιά είχαν στην Υδραία όπου ο τοπικός Άρης και η Νίκη Βορεινού αναδείχθηκαν ισόπαλοι σε σκορ 1-1. Το παιχνίδι ήταν δυνατό είχε ένταση μάλιστα στην φάση της αποβολής των γηπεδούχων υπήρξε διακοπή μέχρι να εμφανιστεί στο γήπεδο η αστυνομία για να αρχίσει εκ νέον και να τελειώσει κανονικά. Κατά τα άλλα οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ομάδα στο πρώτο μέρος είχαν αρκετές φάσεις για να πετύχουν κι άλλα τέρματα ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προ του φάσματος της ήττας βγήκαν μπροστά και τελικά λίγο πριν την λήξη πήραν τον πολύτιμο βαθμό. Σκόρερ των γηπεδούχων ο Γιώργος Ελευθεριάδης (86΄) ενώ των φιλοξενούμενων ο Χρήστος Καραδοσίδης (24΄) Αποβολές Γιώργος Σινάπης (55΄) Νίκης Βορεινού, Θόδωρος Τσολερίδης (76΄) Άρης Υδραίας. Διαιτητής Κατεριάδης (Κύρου- Μητωνάς) 

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 0-1 

Λίγο πριν το φινάλε κρίθηκε το ντέρμπυ στο Μελίσσι όπου ο Φίλιππος Σταυροδρομίου επικράτησε με σκορ 1-0 και προσπέρασε την τοπική Δόξα στην βαθμολογία. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό στο πρώτο μέρος , οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι όμως να φτάσουν σε κάποιο τέρμα παρότι είχαν κάποιες ευκαιρίες. Στην επανάληψη υπήρχε ισορροπία, οι φιλοξενούμενοι ήταν φαρμάκι στις αντεπιθέσεις και τελικά έφτασαν στο γκολ κάτι που χάρισε τους τρεις βαθμούς. Διαιτητής Σιδηρόπουλος (Σίπκας Ι.- Τριανταφυλλίδης) 

ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ-ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 1-0 

Παιχνίδι για γερά νευρά έγινε στα Άθυρα όπου ο τοπικός Άρης επικράτησε δύσκολα με σκορ 1-0 της μαχητικής Νίκης Καλής και πήρε σημαντικό τρίποντο. Το παιχνίδι ήταν καλό, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στον πρώτο μέρος, δημιούργησαν και έχασαν κάποιες ευκαιρίες ενώ στην επανάληψη υπήρχαν φάσεις και από τις δυο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν καθώς έχασαν πέναλτι και μετά οι γηπεδούχοι έφτασαν στον χρυσό τέρμα όπως αποδείχθηκε. Σκόρερ των γηπεδούχων ο Μανώλης Μουχτάρης (75΄). Χαμένο πέναλτι ο Γιώργος Νικολαίδης (70΄) Νίκης Καλής. Διαιτητής Καραμπατάκης (Ζιώγλης- Γιαλαμουίδης)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top