ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ

11/17/2014 09:10:00 μ.μ.




Παρουσία 100 και πλέον φιλάθλων έγινε το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ της Νίκης Νεοχωρούδας και του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, όπου οι φιλοξενούμενοι πήραν μια πολύ σημαντική νίκη με 0-1.
Αν και δεν ήταν καλύτερος του αντιπάλου του, ο Κεραυνός που είχε την εδαφική υπεροχή στο πρώτο μέρος κατάφερε από το 22ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με γυριστή κεφαλιά του Μπεκράι. Όλα ξεκίνησαν από το χτύπημα φάουλ του Ουσταμπασίδη, ο οποίος βρήκε τον Μπεκράι στο πρώτο δοκάρι και αυτός από κοντά «νίκησε» τον Ρεϊζόπουλο, γράφοντας το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη Νεοχωρούδας ανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά βρήκε μπροστά της έναν πολύ καλό Καζάντζη, ο οποίος είχε τρεις εντυπωσιακές επμβάσεις σε ισάριθμα σου από τους Τσουλχάι και Στράντζαλη. Σίγουρα η εμφάνιση του τερματοφύλακα του Κεραυνού ήταν εξαιρετική και αποτέλεσε ένας από τους βασικούς λόγους όπου ο Κεραυνός διατήρησε το «μηδέν» στην άμυνα, κατακτώντας τελικά και το τρίποντο της νίκης.

keraynos oraiokastroyΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ- ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 0-1
Σκόρερ: Μπεκράι 22΄
Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Φράγιος- Ντόκας)
Νίκη Νεοχωρούδας (Πρ. Σαββίδης): Ρεϊζόπουλος, Δάντσης, Μουμτζίδης, Τερζής Δ., Πέτρου (55΄Ζέγος), Χατζηδημητρίου (72΄Σταματάκης), Κουσούτης, Τσουλουφάς, Καραβελίδης (55΄Καρασταμάτης), Τσουλχάι, Στράντζαλης
Κεραυνός Ωραιοκάσττρου (Κοτσέρογλου): Καζάντζης, Εξαδάχτυλος, Κόντος, Λιάτσικος, Μαρκίδης, Παπουλίδης, Μπεκράι (89΄Πουριατζής), Καζάκος (80΄Πουσουλίδης), Ουσταμπασίδης, Γαβρίδης, Στεφανίδης
Ρεπορτάζ: Σταύρος Μαυρίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top