ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : ΠΑΟΔ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1-1 , ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ

11/17/2014 09:05:00 μ.μ.




Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν ΠΑΟΔ και Ιωνικός, με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί οι οποίοι άνοιξαν το σκορ με το… καλημέρα χάρη σε γκολ του Μανελίδη.
Ο Ιωνικός έκανε το 0-1 με εκτέλεση πέναλτι του Μανελίδη στο 7ο λεπτό, ένα γεγονός το οποίος ανάγκασε τους παίκτες του Ανδρέα Καρανάσιου να ανεβάσουν ρυθμό και να πιέσει τους «ασπρόμαυρους». Παρά τις ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΔ, ο δρόμος προς τα δίχτυα άνοιξε στο 70΄ όταν ο Κόντος έγραψε το 1-1, το οποίο έμελλε να είναι και τελικό.
Έτσι λοιπόν, παρά την απώλεια του πρωτοπόρου Φοίνικα Πολίχνης, οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να την εκμεταλλευτούν, με την απόσταση να παραμένει στους έξι πόντους. Βέβαια, ο Ιωνικός μετράει και ένα ΠΑΙΧΝΙΔΙ λιγότερο.
Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΔ δίνει το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Μελιτέα, από τον οποίο παρελθόν αποτελεί ο τεχνικός Αλέξης.
ΠΑΟΔ- ΙΩΝΙΚΟΣ 1-1
Σκόρερ: Κόντος 70΄/ Μανελίδης 7΄
Διαιτησία: Μπάτζιος (Τυριακίδης- Τζαμπελάκης)
ΠΑΟΔ: Χατζόπουλος, Ζήφκας (78΄Κωσταντάρας), Μιχαηλίδης, Γερομανώλης, Ανταβαλής, Τζίκας (60΄Κοτούλας), Κόντος, Ψωμάς, Νικολαϊδης, Ζαχαράκης, Γεωργιάδης
ΙΩΝΙΚΟΣ: Γιαταμίδης, Πασπαλάς (60΄ Παράσχος), Γαϊτανίδης, Μπαλόμπας, Αγγελής, Λήτας, Σικαλίδης, Σαββίδης (75΄Βονόκας), Μανελίδης (80΄Σιδηρόπουλος, Αμπαράς, Ελληνίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top