ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ , 2-0 ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ

11/17/2014 09:00:00 μ.μ.




Σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο ΠΑΙΧΝΙΔΙ , με τεράστιο ενδιαφέρον τόσο για θέμα γοήτρου όσο και για βαθμολογικούς λόγους, η Αναγέννηση Επανωμής κέρδισε με 2-0 τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και παρέμεινε κοντά στη κορυφή.
Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Μπαλασάς της Αναγέννησης, ο οποίος με τα δύο γκολ που πέτυχε στο 70΄ και στο 83΄, βοήθησε τα μέγιστα για να πάρει η Επανωμή το «τρίποντο». Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν η αποβολή του Πατάρα της Μηχανιώνας για χτύπημα εκτός φάσης ενώ από τον Ποσειδώνα απουσίασε επίσης και ο νεαρός επιθετικός Βασίλης Βλαχογιώργος λόγω στρατού. Από τους γηπεδούχους πάντως ξεχώρισαν επίσης Θεοχαράκης, Γιουκούδης και Νικολόπουλος.
Αναφορικά με την ομάδα του Νεράτζη Θεοχαράκη και του Βασίλη Σταυριανίδη, η αλήθεια είναι ότι δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον Ποσειδώνα και δίκαια έφτασε στη νίκη. Πάντως χρόνος για πανηγύρια δεν υπάρχουν, μιας και πλέον προέχει το δύσκολο εκτός έδρας ΠΑΙΧΝΙΔΙ με τον Φοίνικα Καλαμαριάς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ 2-0
Σκόρερ: Μπαλασάς 70΄, 83΄
Διαιτησία: Βανδουλάκης (Στεφανίδης- Κώτσου)
Αποβλήθηκε ο Πατάρας του Ποσειδώνα Μηχανιώνας στο 37΄
Επανωμή (Θεοχαράκης-Σταυριανίδης): Ρήγας, Νταντάμης, Ντέντας, Θεοχαράκης, Τζαβάρας, Νικολόπουλος, Γιουκούδης, Σαρακατσάνος, Κούγιας (34΄Λέλεκας), Μπαλασάς (84΄Σφυρής Χ.), Τοπτσίδης (61΄Σφυρής Ν.)
Μηχανιώνα (Μιχαηλίδης): Ρόμπιν, Κάλφας, Ελευθεριάδης, Λυμπάδης (58΄Καρδαμήλας), Σιτσιάνης, Κόκκινος, Παναγιώτου (81΄Γιαπατζίδης), Πατάρας, Σταμίδης (46΄Γραμματικόπουλος), Κανέλης, Κυπριανού

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top