ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ : ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

11/17/2014 09:14:00 μ.μ.


Tεράστιο ενδιαφέρον παρουσίασε και αυτή η αγωνιστική στην ΕΠΣΑ. Ας δούμε μία-μία τις κατηγορίες.
       
 Α’ Κατηγορία (9η αγωνιστική)
        
1ος όμιλος
Τεράστιο διπλό πέτυχε το Ηράκλειο μέσα στην Ερυθραία με 3-2,σε ένα απίστευτο ματς που κρίθηκε στο 92' με ανάποδο ψαλίδι του Βασίλη Λαναρά και παρέμεινε έτσι στην κορυφή με 21 βαθμούς. Το Χαϊδάκι νίκησε 1-0 το Καματερό σε ένα αρκετά επεισοδιακό ματς και ακολουθεί με 20 βαθμούς. Το Χαλάνδρι πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Θριάμβου με 1-0 και έμεινε μόνο τρίτο με 19  βαθμούς.4ος πέρασε ο Φωστήρας Ηλιούπολης με το εκτός έδρας 1-0 επί του παραπαίοντα Αγίου Δημητρίου. Στο τοπικό ντέρμπι ο ΑΟ Περιστερίου νίκησε τυπικά εκτός έδρας τον Ήφαιστο με 3-0. Ο Ολυμπιακός Λιοσίων νίκησε 2-0 τον Εθνικό Αστέρα και επανήλθε στις επιτυχίες. Η Ηλιούπολη νίκησε 2-0 την Αγία Ελεούσα ενώ Παλαιό Φάληρο και Σούρμενα,  αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0.


2ος όμιλος
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής Αιγάλεω και Αγία Παρασκευή έμειναν στο 0-0, παραμένοντας και οι δυο αήττητοι. Η «Σάντα» παρέμεινε στην κορυφή με 23 βαθμούς, έχοντας πλέον «συγκάτοικο» τον ΓΣ Αργυρούπολης που συνέτριψε τον Κολωνό με 4-0.Ο Χολαργός νίκησε 1-0 τους Αγίους Αναργύρους και είναι 3ος με 20 βαθμούς. Ο Χαραυγιακός έχασε κι άλλο έδαφος μένοντας στο 1-1 εκτός με την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων. Σημαντικές νίκες πέτυχαν οι Διάνα Ηλιούπολης (1-0 τη Δόξα Βύρωνα) και Πεύκη (1-0 εκτός τον ουραγό Ακάδημο). Στο 0-0 έμειναν τα «ζευγάρια» Ρούφ-Ιάσονας και Άγιος Ιερόθεος-Θύελλα Αγίου Δημητρίου.


Β’ Κατηγορία (7η αγωνιστική)

1ος όμιλος
Αγωνιστική των πρωτοπόρων είχαμε, αφού νίκησαν και οι 6 πρώτοι της βαθμολογίας! Συγκεκριμένα οι Αθηναικός (1-0 εκτός τον Ηρακλή Περιστερίου)(18 β.),Ειρήνη Πετρούπολης (3-0 την ΑΕ Γλυφάδας), Άγιος Θωμάς (3-0 στο γειτονικό ντέρμπι τον ΓΣ Καισαριανής), Άφοβος (1-0 τον Άτλα Κυψέλης) (16β.), Κορωνίδα (3-0 τον Πήγασο Πατησίων) και Ιλίσια 2004 (3-2 εκτός το Κουκάκι) (14β.). Η Χρυσούπολη νίκησε το Φοίνικα με 2-0 ενώ το Καλαμάκι, συνέτριψε 3-0 εκτός το Καλαμάκι.

2ος όμιλος

«Βατερλώ» των πρωτοπόρων σε αυτό τον όμιλο, αφού δεν κέρδισε κανένας από τους πέντε πρώτους! Συγκεκριμένα, η πρωτοπόρος Λυκόβρυση (17β.) παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στην Αρμενική, τα Πετράλωνα (16β.) απέσπασαν ισοπαλία επίσης 0-0 από την Αλσούπολη (12β.), ο ΑΟΝ Αργυρούπολης(14β.) υπέστη οδυνηρή ήττα εντός με 0-3 από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και ο Αστέρας Εξαρχείων (13 β.) παραχώρησε ισοπαλία 3-3 στον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Σημαντικά διπλά από Γκυζιακό( 1-0 στα Μελίσσια), Κρόνο Αθηνών (3-2 τον Φωστήρα Καισαριανής) ενώ ο  Αττικός, παραχώρησε 3-3 στην ΑΕ Περιστερίου και ο Κεραυνός Αγίας Βαρβάρας 1-1 στον Αγιαξ Ταύρου. Χαρακτηριστικό της αγωνιστικής οι 5 ισοπαλίες σε 8 ματς

3ος όμιλος
Εκπληκτική εμφάνιση από τον Μικρασιατικό που συνέτριψε τον Άρη Πετρούπολης με 3-0 υποχρεώνοντας τον στην πρώτη απώλεια και φτάνοντας τον στην κορυφή με 18 βαθμούς.Έναν βαθμό πίσω βρίσκεται ο Παπάγος που νίκησε σε επεισοδιακό ματς 2-1 την Ανθούπολη. Πρώτη νίκη και πρώτοι βαθμοί για την Κηπούπολη (3-2 εκτός τον Ατρόμητο Χαλανδρίου). Σημαντικές νίκες για Ερμή Ηρακλείου (3-2 τον Αστέρα Ζωγράφου), Βοτανικός (4-1 τον Παράδεισο), Τερψιθέα (2-1 εκτός την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου), Λαύρα Αργυρούπολης (1-0 εκτός την Άμιλλα Περιστερίου) ενώ ο Αίμος Πετρούπολης, παραχώρησε 2-2 στην Ελευθερούπολη.

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (6η αγωνιστική)

1ος όμιλος
Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή, αφού η Πέρα Κλούμπ με τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΑΟ Ιλίου με 1-0 εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Κεραυνού Πετρούπολης 2-2 με το Δάσος και πέρασε στην κορυφή. Ήττα-«σοκ» εντός για τα Βριλήσσια από τα Πατήσια με 1-2 και ο Πανιώνιος Καισαριανής με το εκτός έδρας 3-0 επί του Ολυμπιακού Κυψέλης πέρασε τρίτος.


2ος όμιλος
Ο Τριφυλλιακός νίκησε 2-0 τον Γαλαξία και παρέμεινε στην κορυφή ενώ ακολουθούν Αμπελόκηποι (2-0 την Αναγέννηση Πετρούπολης) και Ταταύλα (2-1 τον Αετό Καλλιθέας).

3ος όμιλος
Με νίκες προχώρησαν οι πρωτοπόροι. Ο Άτταλος νίκησε εκτός 1-0 την Ιεράπολη, ο Άρης Χολαργού με το ίδιο σκορ τη Νίκη Αλίμου και η Νέα Σμύρνη 3-0 την Θύελλα Περιστερίου. Ο Χαλκηδονικός παραχώρησε 0-0 στο Βύρωνα κα έμεινε λίγο πίσω.


4ος όμιλος
Ασταμάτητο το Γαλάτσι νίκησε 2-0 τη Μεταμόρφωση και έκανε το «έξι στα έξι».Ακολουθεί η Κοψαχείλα που νίκησε 1-0 εκτός τον Πανθησειακό
 ΠΗΓΗ :pamebala.gr/ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΚΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top