ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ : Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

11/10/2014 08:31:00 μ.μ.




Χαμόγελα στην Αναγέννηση που κέρδισε με 2-1 τον Χείμαρρο και σκαρφάλωσε στην 4η θέση. 
Στην Ανώτερη(Β΄ όμιλος) μεγάλη ΝΙΚΗ σε μέγεθος και αξία για το ΄Αγιο Πνεύμα με 4-0, επί του πρωτοπόρου Δραβίσκου,  που δίνει νέο ενδιαφέρον στην κορυφή του Β΄ ομίλου. Μεγάλα διπλά όμως για Λευκώνα, Σκούταρι, Μονόβρυση και ΑΕ Νιγρίτας, αλλά και εύκολη εντός έδρας νίκη  για την Ορεινή. 
Στον Α΄ όμιλο μεγάλο διπλό για το Γόνιμο στο ντέρμπι με το Μεγαλοχώρι και εντός έδρας νίκης για το Βαμβακόφυτο.
Στην Αναγέννηση, ο Οδυσσέας με δυο γκολ στο πρώτο τέταρτο απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα το οποίο του έφτανε για να πάρει το σημαντικό τρίποντο το οποίο τον εδραιώνει στην εξάδα, ήδη βρέθηκε στην 4η θέση και βλέπει πιο αισιόδοξα προς τα πάνω. Τα γκολ πέτυχαν ο Τζιαμπουρής και ο Μουσικάκης, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Χειμάρρου, ήταν να μειώσουν σε 2-1 με γκολ του Μαυρομμάτη, αλλά πλέον ο Ηρακλής υποχώρησε πολύ στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς βρέθηκε 6 πόντους μακριά από την εξάδα.
Στον Α΄ όμιλο της Ανώτερης μεγάλη νίκη για τη Σαλαμίνα Γονίμου μέσα στο Μεγαλοχώρι επί του τοπικού Κεραυνού, στο γειτονικό ντέρμπι, που την έφερε στη 2η θέση παρέα με ην Ροδόπολη, χάρις στο γκολ του Καρυοφύλη. Από την άλλη οδυνηρή η ήττα για τους γηπεδούχους καθώς έμειναν έξι βαθμούς πίσω από τη 2η προνομιούχο θέση, πέρα από την ήττα στο τοπικό ντέρμπι.
Στο Βαμβακόφυτο η τοπική Αστραπή παρότι αιφνιδιάστηκε από το Στρυμονικό, καθώς στο πρώτο ημίχρονο ήταν  πίσω στο σκορ, κατάφερε στο Β΄ ημίχρονο με αντεπίθεση διαρκείας να κερδίσει με 4-1, με τους φιλοξενούμενους όμως να έχουν παράπονα από την διαιτησία. Τα γκολ πέτυχαν οι: 50' Τούσεφ, 55',60' Χαριλάου, 87' Αλικότσης - 17' Δουλγέρης
Στο Β΄ όμιλο Άγιο Πνεύμα-Δραβίσκος εκτενές ρεπορτάζ σε λίγο.
Ο Ολυμπιακός Λευκώνα πήρε μεγάλο διπλό μέσα στη Βέργη κόντρα στον τοπικό Κοπατσιανό και ανέβηκε στην 4η θέση. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 23΄ με τον Σκλάβενα, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν λίγο πριν τη λήξη του Α΄ ημιχρόνου με τον Καζάκη και στο 50΄με τον Παύλο Θεοδωρίδη πέτυχαν το νικητήριο γκολ. Οι γηπεοδύχοι μετά και από αυτή την ήταν παραμένουν πολύ χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Σαν σίφουνας πέρασε από το Νεοχώρι, η Ελπίδα Σκουτάρεως που πέτυχε μεγάλη νίκη με 5-1 επί του τοπικού Αστέρα, και βρέθηκε στην 6η θέση, παρέα με τη Μονόβρυση και την ΑΕ Νιγρίτας. Τα γκολ: 74' Χατζίδης - 5',64' Αντωνογλούδης Π., 15' Ζαφειριάδης Βαλ., 60' Διαμαντής, 81' Tσικνίδης 
Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Ηρακλής Μονόβρυσης, μέσα στην Πεπονιά, με 3-0, επί του τοπικού Αστέρα, τον οποίο προσπέρασε βαθμολογικά και βλέπει προς τα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα. Τα γκολ: 24'(π), 88΄Γκατέκας 82' Ρούμπος
Νίκη ουσίας της ΑΕ Νιγρίτας με 2-0 μέσα στους Επταμύλους, που ανέβηκε στην 6η θέση, επί του τοπικού Μακεδονικού, που δεν μπορεί φέτος να ξεφύγει από τα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα. Τα γκολ: 22' Τσιχαράπης, 82' Σολάκης
Η Ορεινή πέτυχε ευρεία νίκη επί των Λεόντων με 5-0 και ελπίζει στα καλύτερα στο μέλλον. Τα γκολ: 02' Κυράδης, 07', 87' Ταπάσκος, 73', 78'  Θεοχάρης.
Στον Α΄ όμιλο της Β΄ κατηγορίας η Δόξα Λιθοτόπου πέρασε με το εξωπραγματικό 10-0 από τα Πλατανάκια και εκμεταλλευόμενη το ρεπό των Χρυσοχωράφων έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή. Διπλό με 2-1 στην Κερκίνη για την Ελπίδα Προβατά που έπιασε στην 4η θέση τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας/Κεσσάνης και βλέπει ακόμη πιο ψηλά.
Στο Β΄ όμιλο είχαμε αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή, καθώς το Κωνσταντινάτο που κέρδισε με 3-2 το βαλτοτόπι και η ΝΙΚΗ Αμπέλων που κέρδισε με 7-1 στην Τερπνή, στρογγυλοκάθισαν στην κορυφή, εκμεταλλευόμενοι την χθεσινή ισοπαλία της Άνω Βροντούς. Νίκη και για τη Νίκη στο Χριστός με 3-0 επί του ΠΟΣ 2000 και έπιασε την 4η θέση δυο βαθμούς πίσω από την κορυφή. Το σκορ της ημέρας είχαμε στο ντέρμπι ουραγών των Σερρών, καθώς ο Ηρακλής κέρδισε με 9-3 τη Θύελλα.
Στο Γ΄ όμιλο στο μοναδικό ΠΑΙΧΝΙΔΙ που διεξήχθη σήμερα, ο Μακεδονικός Ιβήρων πέρασε με νίκη από τον Αχινό και έπιασε στην κορυφή τον Μαυρόλοφο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top