Γ’ Εθνική κατηγορία – 1ος όμιλος
 
Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή

Τρεις ομάδες βρίσκονται στην κορυφή του 1ου ομίλου, μετά το τέλος της 6η αγωνιστικής, με τη ΝΙΚΗ της Καβάλας με 2-0 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να ξεχωρίζει.
Πανσερραϊκος και Έβρος Σουφλίου δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Καμπανιακό και τον Ορφέα Ελευθερούπολής αντίστοιχα καθώς έμειναν στο ισόπαλο 1-1.
Στην Δράμα η τοπική Δόξα νίκησε 2-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών, όπως και ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, με το ίδιο αποτέλεσμα (2-0) το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.
Στα δυο τελευταία παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής η Θύελλα Φιλώτα πέρασε νικηφόρα (2-0) από την Καστοριά, ενώ ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Αρναίας.
Τέλος, το ΠΑΙΧΝΙΔΙ του Άρη Ακροποτάμου με τον Άρη έχει οριστεί για την Δευτέρα (10/11) στις 15.00.

Α. Ο. ΚΑΒΑΛΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 2-0

Έπιασαν κορυφή οι «Αργοναύτες»

Το φιλμ του αγώνα
Στο 6′ από λάθος απόκρουση στην άμυνα του ΑΟΚ, ο Μαμούτ πιάνει το ξερό σουτ από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 16′ σουτ του Ζουνίνιο, η μπάλα έχει τροχιά προς την εστία, αλλά κόβει σωτήρια ο Καμπιώτης.
Στο 19′ φάουλ Παππά από δεξιά, απομάκρυνε ο Μπαρμπαγιάννης, βολέ του Ζουνίνιο, η μπάλα γλείφει το αριστερό δοκάρι.
Στο 20′ έξυπνο σουτ του Διαμαντίδη, σύρριζα άουτ.
Στο 39′ από λάθος εκτίμηση του Λειβαδιώτη σε γέμισμα, ο Παππάς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Συρπούδη, όμως νικήθηκε δύο φορές από τον τερματοφύλακα του Εθνικού.
Στο 46′ σέντρα Βιτλή από αριστερά, καρφωτή κεφαλιά του Πόποβιτς και 1-0.
Στο 57′ νέα προσπάθεια του Βιτλή από αριστερά, που άφησε για τον Παππά, όμως το συρτό σουτ μπλόκαρε ο Συρπούδης.
Στο 67′ πάσα «πάρε-βάλε» του Μπρατσιάνι στον Πόποβιτς, που από το σημείο του πέναλτι πλασάρει απογοητευτικά άουτ.
Στο 72′ ο Εθνικός ζήτησε πέναλτι για χέρι του Γκαρακλίδη μετά από έμμεσο φάουλ μέσα στην περιοχή του ΑΟΚ.
Στο 76′ αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα ο Μπαρμπαγιάννης για φάουλ πάνω στον Πόποβιτς. Στην εκτέλεση ο Γκαρακλίδης, αποκρούει ο Συρπούδης και στην επαναφορά ο Παππάς με κεφαλιά στην κενή εστία στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 78′ ο Παππάς έκανε ότι ήθελε τον Κατρανίτσα από δεξιά, έδωσε στον Μπρατσιάνι και με ξερό σουτ έγραψε το 2-0.
Διαιτητές: Κουκούλας, Κούλα Χουσεΐν, Λιάρης (ΕΠΣ Μακεδονίας).
ΑΟΚ: Φυρινίδης, Κοσμίδης (86′ Μπάτζιος), Σταματόπουλος, Γκαρακλίδης, Ιορδανίδης, Γαβριηλίδης, Παππάς, Ζουνίνιο (44′ λ.τρ. Βιτλής), Πόποβιτς (82′ Κανούλας), Διαμαντίδης, Μπρατσιάνι.
Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συρπούδης, Θάνος (62′ Αγγελάκης), Κατρανίτσας, Μπαρμπαγιάννης, Λειβαδιώτης, Τορομανίδης, Καμπιώτης, Ελληνίδης, Καραπατσιάς (75′ Γκαϊδατζής), Φλώρος, Μαμούτ (56′ Τσαμουρλίδης).


ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  1 – 1

Του έκανε (Χ)αλάστρα

ΧΑΛΑΣΤΡΑ:
Μπροστά σε 1000 και πλέον φιλάθλους έγινε στο γήπεδο της Χαλάστρας το ΠΑΙΧΝΙΔΙ του Καμπανιακού με τον Πανσερραικό, με τελικό αποτέλεσμα το ισόπαλο 1-1.
Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι πιάνουν στον ύπνο
την άμυνα του Καμπανιακού, όταν 3’ από σέντρα του Τάντιτς κάνουν το 0-1 με κεφαλιά του Γαιδαρτζή.
Μετά την ψυχρολουσία οι γηπεδούχοι ανεβάζουν στροφές και φτάνουν επικίνδυνα στην αντίπαλη περιοχή. Στο 18΄φτάνουν στην ισοφάριση όταν ο Κουντουράς δίνει ασίστ στον Προβατίδη και αυτός με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-1. Πολύ καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες σ αυτό το πρώτο ημίχρονο.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα δούμε ένα συναρπαστικό δεύτερο ημίχρονο, δυστυχώς η απόδοση των ομάδων έπεσε  και κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα.
Στο Β΄ ημίχρονο ο Πανσερραϊκός ζήτησε επίμονα το γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε έχοντας πολλά παράπονα από το διαιτητή Τσαλουχίδη από το Κιλκίς, ο οποίος όχι μόνο αρνήθηκε το πέναλτι σε ανατροπή του Μπονέρη αλλά έδειξε και την κίτρινη κάρτα στον Σερραίο μεσοεπιθετικό.
Το παιχνίδι τελείωσε με την μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Γαϊδαρτζής, όταν με πλασέ που επιχείρησε από την περιοχή πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κηπουρού. Δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που ο Καμπανιακός δέχεται κόκκινη κάρτα (Αντωνιάδης δεύτερη κίτρινη στο 90΄).
Τελικά το ισόπαλο αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι και οι δυο ευχαριστημένοι.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Τσαλουχίδης (Κιλκίς), Δεμερτζής Χρ. (Πέλλας) και Θεοδώρου (Πιερίας).
ΚΑΜΠΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαλινός, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος (76′ Γαβάνας), Υψηλός, Αντωνιάδης,  Χρήστου (62′ Αποστολίδης), Κουντουράς (68′ Αλεξανδρίδης), Προβατίδης.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κ. Βασιλακάκης): Παλιούρας, Δ. Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Κ. Τριανταφύλλου, Πλιάγκας (59′ Μπονέρης), Τσιμίκας (73′ Ρούτσης), Παπαστεργίου, Τάντιτς, Γαϊδαρτζής.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ  2-0

Νίκη – ανάσα με σωρεία ευκαιριών

Παίζοντας καλύτερα σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, ο Ηρακλής Αμπελοκήπων πέτυχε μία σχεδόν άνετη νίκη πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και χάνοντας σωρεία ευκαιριών για να πάρει πιο άνετα το «τρίποντο» με χαρακτηριστική την φάση στο 8’ όταν σουτ του Σαράφογλου αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Σουμουλίδη και στην επιστροφή νέο σουτ από τον Σαπιασβίλι και αυτό κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Το 1-0 έγινα  στο 34΄όταν ο Χιονίδης μετά από ατομική προσπάθεια σκόραρε με σουτ και στο 88’ όταν πάλι ο ίδιος και μετά από πάσα του Καρατζάογλου πέτυχε με πλασέ το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Μπαϊραμίδης, Παπαδόπουλος και Τζιουβάρας (Κοζάνης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Απ. Κομπόλιας): Ζιάκκας,Κοτέντσης Βόσδου, Γιώγος, Κουρδάκης, Γιαξής, Πολίτης (85’ Καρατζάογλου), Σαράφογλου, Χιονίδης, Σαπιασβίλι (74’ Αλεξανδρίδης), Μαυρίδης (64’ Χαψάς).
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ ( Ν. Καραμπιμπέρης): Σουμουλίδης, Γεωργαντέλης (86’ Σαουλίδης), Κουμπρόγλου, Φωτόπουλος Χρ., Παυλίδης, Κεγαλάς, Καρλόπουλος, Σπυρίδης (76’ Μουρατίδης Λ.), Μαρκόπουλος Κ., Τσίλογλου, Ταχματζίδης (60’ Μεντής).


ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ  1-1

Βαθμός ελέω Παγκάκη

Ο Βαγγέλης Παγκάκης αναδείχθηκε ήρωας της αναμέτρησης στην Ελευθερούπολη. Στο 83` με σπουδαία απόκρουση σε πέναλτι του Κέρη, κράτησε το 1-1. Ο Ορφέας έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Γεωργούση, όπου ο Έβρος κέρδισε πέναλτι με τον Κουρέλλα να ανατρέπεται. Ο Παγκάκης ήρθε από τον πάγκο, έκανε μεγάλη απόκρουση και δικαίως αποθεώθηκε στο τέλος.
Η ομάδα της Ελευθερούπολης είχε μερικά σπουδαία διαστήματα αλλά και αρκετά κενά στην άμυνα, αν εξαιρέσουμε το πολύ καλό μαρκάρισμα του Βραμέντσαλη στον Τοπούζη.
Από την άλλη ο Έβρος στην κόντρα επίθεση, ήταν πολύ επικίνδυνος. Ειδικά με τον πρώην παίκτη του ΑΟΚ, Κουρέλλα. Στην άμυνα επίσης είχε κενά και ο Έβρος.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο ημίχρονο για το ακυρωθέν γκολ του Βραμέντσαλη στο 0-1, όπου ο διαιτητής έδειξε σέντρα αλλά το ακύρωσε ο βοηθός.

Φάσεις και γκολ

5 ` Κλέβει ο Γιαλαμής, κάνει το σουτ, σώζει ο Γκουτζελάς.
11` Ανατροπή Τοπούζη από Τριανταφυλλίδη σφυρίζεται πέναλτι, εκτελεί ο Κέρη για το 0-1.
27` Φαουλ Κερμενίδη η μπάλα στα δίχτυα, ο διαιτητής στη σέντρα, ο βοηθός σηκώνει τη σημαία του για οφσάιντ, ακυρώνεται το γκολ.
33` Μεγάλη απόκρουση του Γεωργούση σε εξ επαφής πλασέ του Κουρέλλα.
37` Φάουλ Κερμενίδη, σώζει ο Γκουτζελάς.
41` Ωραίο γκολ από συνδυασμό Τορεζάνι- Κεχαγιά και τελείωμα του Κερμενίδη με σουτ (1-1).
59` Κοντινό σουτ του Κουρέλλα άουτ.
67` Κόρνερ Κερμενίδη πλασέ του Βραμέντσαλη άουτ.
73` Σουτ του Μεμέτ έσωσε πάνω από τη γραμμή ο Κεχαγιάς.
83` Ανατρέπει ο Γεωργούσης τον Κουρέλλα, πέναλτι και αποβολή του τερματοφύλακα του Ορφέα. Ο Παγκάκης έκανε την μεγάλη απόκρουσε στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Κέρι.
**Διαιτητές: Δραγούσης (Κιλκίς), Αϊναλής, Μιχαηλίδης (Μακεδονίας)
Ορφέας Ελευθερούπολης ( Δ. Μαγκαφίνης): Γεωργούσης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης, Βραμέντζαλης, Τορεζάνι (83’ Παγκάκης), Τσίτσι, Χιονίδης (75’ Οτέμπερης), Μουρατίδης (60’ Χριστοδουλίδης), Αϊβάζης, Γιαλαμής, Κερμενίδης.
Έβρος Σουφλίου (Γ. Αραμπατζής): Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Κίτσιος, Τσαπάνης, Λίτσιος, Δραγανίδης, Γωνιάδης (55’ Εμρέ), Ευφραιμίδης (70’ Μάλκα), Κουρέλας, Κέρι, Τοπούζης (89’ Ερκάν).


ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ  1 – 0
 
Επιστροφή στις νίκες

ΚΙΛΚΙΣ: (Ηλ. Ζλατούδης)
Με μοναδικό στόχο τη κατάκτηση της νίκης, παρατάχθηκε ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς, όπου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ Εθνικής, αντιμετώπισε τον Απόλλωνα Αρναίας, επί του οποίου επικράτησε με σκορ 1-0, κάνοντας καλή εμφάνιση κύρια στο 10 ημίχρονο, με το πρώτο μέρος να είναι μοιρασμένο. Οι Χαλκιδικιώτες δεν συνέχισαν την καλή τους απόδοση, μπήκαν πολύ χαλαρά στο 1ο μέρος, προσπάθησε στην επανάληψη αλλά δεν απέφυγε την ήττα.
Λίγες οι φάσεις στο 1ο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο αποφασιστικά στην επανάληψη , έχασαν δύο ευκαιρίες στο 51΄με τον Γκέρτσο και στο 78’ με Μήτσικα, για να έρθει το 80ο λεπτό όπου ο Μήτσικας επιχείρησε μπάσιμο, έβγαλε την σέντρα και ο Γκέρτσος από πλάγια έκανε το 1-0, που δεν άλλαξε μέχρι την λήξη.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Τσαπάρας, Κρυωνάς και Ζιγκερίδης (Σερρών)
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Β. Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Μπουζούρας, Ορφανός, Δημητρακόπουλος,Αποστολάς, Καρασίμος, Μήτσικας (83’ Παπαδόπουλος), Στεφανίδης (88’ Αλμπάνης), Γκέρτσος, Πεχλιβάνης (85’ Τσίλης), Γκέληνος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Γ. Τζιφόπουλος): Καραβελίδης, Λεμονίδης (70’ Μπουλγκουρίδης Γ.), Μελιγκάλι, Μπιμπισίδης, Σαλέπης, Τσιντογιάννης, Μπολγκουρίδης Δ., Κουκουλέκης, Πιπινίκας (79’ Ζαχαράκης), Γεωργίου, Δημογκίκας (85’ Μπουλγκουρίδης Ελ.).

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ  0 – 2
 
«Θύελλα» σκόρπισε τους «Γουναράδες)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: (Δ. Δέλλιος)
Μία ακόμη απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα της Καστοριάς, καθώς έχασε με σκορ 0-2 από την γειτονική Θύελλα Φιλώτα, μπροστά σε λίγους φιλάθλους της που βρέθηκαν στο ΔΑΚ καστοριάς, με το μέλλον της πλέον να φαίνεται προδιαγεγραμμένο. Έτσι η νέα επταμελής επιτροπή σωτηρίας της ομάδας έχει πολύ δύσκολο έργο να κάνει, θέλοντας να βρει λύση στο διοικητικό, αλλά κύρια στο αγωνιστικό του  συλλόγου των «Γουναράδων». Από την άλλη πλευρά οι Φλωρινιώτες, που και αυτοί δεν έπιασαν ιδιαίτερα καλή απόδοση, ήταν πιο αποτελεσματικοί, πέτυχαν από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και πήραν δίκαια τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Έτσι μόλις στο 9’ από εκτέλεση κόρνερ του Μπαμπάρη, ο Ζηνόβιος με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1, στο 15΄από φάουλ του Ντάμζι, γυριστή κεφαλιά του Παπαδόπουλου αποκρούστηκε στο γάμα της εστίας από τον Κοντογουλίδη και στο 79’ από πάσα του κόλα, ο Στασινόπουλος (Καστοριανός στην καταγωγή) με πλασέ έκανε το τελικό 0-2.
Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Θεολόγου, Δεμερτζής Ν. και Κεσίσογλου (Πέλλας).
Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ (Ηλ. Βάλλης): Κοκκινίδης, Τούλιος (54’ Καρανάσης), Σπανός, Παπαδόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Φράγκος, Ντάμζι, Χριστοφορίδης, Γανότης, Γιαννουλίδης (46’ Γεωργιάδης), Καραθάνας (78’ Τάσσιος).
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Κοντογουλίδης, Κιοσκερίδης, Μπαμπάρης, Σιδηρόπουλος, Κλάζογλου, Μισαηλίδης, Χαϊτίδης (52’ Ανδρεάδης), Στασινόπουλος, κόλα (83’ Σιδηρόπουλος Γ.), Ζηνόβιος, Μαρκόπουλος (71’ Θεοδωρίδης).



Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Άρης Ακροπόταμου -           Άρης Θεσσαλονίκης            (Δευτέρα – 3 μ.μ.)
Δόξα Δράμας            -           Αναγέννηση Γιαν.     2-0
Ηρακλής Αμπελοκήπων     -           Βυζάντιο Κοκκιν.      2-0
Εθνικός Ν. Αγιονερίου        -           Απόλλων Αρναίας    1-0
Καμπανιακός            -           Πανσερραϊκός           1-1
Α.Γ.Σ. Καστοριά        -           Θύελλα Φιλώτα         0-2
Ορφέας Ελευθερ.     -           Έβρος Σουφλίου      1-1
Α.Ο. Καβάλα  -           Εθνικός Αλεξαν.       2-0

Η Βαθμολογία

ΤΕΡΜ.  Β.
1. Πανσερραϊκός      11-4    12
2. Α.Ο. Καβάλα         8-1      12
3. Έβρος Σουφλίου  8-2      12
4. Καμπανιακός        9-4      11
5. Ορφέας Ελευθερ. 7-5      9
6. Δόξα Δράμας        6-7      9
7. Βυζάντιο Κοκκιν.  5-5      8
8. Θύελλα Φιλώτα    5-5      8
9. Εθνικός Ν. Αγιονερίου    4-5      8
10. Ηρακλής Αμπελοκήπων           4-3      7
11. Άρης Θεσσαλονίκης      6-6      7
12. Εθνικός Αλεξαν. 6-6      6
13. Αναγέννηση Γιαν.          3-9      5
14. Απόλλων Αρναίας         4-8      4
15. Άρης Ακροπόταμου       4-11    4
16. Α.Γ.Σ. Καστοριά 2-11    2

Η Επόμενη αγωνιστική (16.11.14 – 3 μ.μ.)

Άρης Θεσσαλονίκης            -           Αναγέννηση Γιαν.                
Βυζάντιο Κοκκιν.      -           Άρης Ακροπόταμου            
Απόλλων Αρναίας    -           Δόξα Δράμας                       
Πανσερραϊκός           -           Ηρακλής Αμπελοκήπων                
Θύελλα Φιλώτα         -           Εθνικός Ν. Αγιονερίου                   
Έβρος Σουφλίου      -           Καμπανιακός                       
Εθνικός Αλεξαν.       -           Α.Γ.Σ. Καστοριά                   
Ορφέας Ελευθερ.     -           Α.Ο. Καβάλα 



Οι σκόρερ


Μουδούρογλου         Δόξα Δράμας                 3
Αμέτ Ερκάν    Έβρος Σουφλίου                      3
Γαϊδαρτζής    Πανσερραϊκός                            3
Μαρκόπουλος           Βυζάντιο Κοκκινοχ.  3
Υψηλός          Καμπανιακός                            3
Αγγελακάκης Εθνικός Αλεξανδ.                    2
Γκέρτσος        Εθνικός Ν. Αγιονερίου        2
Γκόγκας         Πανσερραϊκός                           2
Γκόλιας          Άρης Θεσσαλονίκης            2
Ζουνίνιο         Α.Ο. Καβάλα                             2
Κέρι    Έβρος Σουφλίου                                  2
Κερμενίδης    Ορφέας Ελευθερ.                     2
Μήτσικας       Εθνικός Ν. Αγιονερίου        2
Μπάρμπας    Αναγ. Γιαννιτσών                2
Παππάς         Α.Ο. Καβάλα                            2
Πιπινίκας       Απόλλων Αρναίας                2
Πόποβιτς       Α.Ο. Καβάλα                          2
Προβατίδης   Καμπανιακός                        2
Ραγκαβίνας   Καμπανιακός                        2
Τάντιτς            Πανσερραϊκός                      2
Τοπούζης      Έβρος Σουφλίου                    2
Χιονίδης         Ηρακλής Αμπελοκ.              2