ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΡΟ

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ , Γ' ΕΘΝΙΚΗ , ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ , ΝΕΑ , ΑΓΩΝΕΣ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ , ΑΡΘΡΑ


Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014
0 σχόλια

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ : ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ , ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

11/10/2014 08:42:00 μ.μ.



ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ 

Ο μόνιμος σκόρερ του Μ.Α. Ν. Μύλοτοπου Μιχάλης Δημητριάδης μίλησε στο ντέρμπυ οδήγησε την ομάδα του στην ΝΊΚΗ. Η ομάδα του Γκιόργκι Λαπιασβίλι επανήλθε μετά το σκορ του Μελισσίου και συνεχίζει να είναι κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων ελπίζοντας γιατί όχι και στην κατάκτηση της κορυφής. 

ΠΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟ Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο Μ.Α. ΑΡΣΕΝΙΟΥ 

Με εμφάνιση σούπερ στο δεύτερο μέρος και με εκπληκτικό τον Μάριο Γάτσο ο Μ.Α. Αρσενίου συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις του και μαζί συνεχίζει την αναρρίχηση του στην βαθμολογία. Η ομάδα του Κώστας Αλεξανδρίδη δείχνει να έχει βρει τον εαυτό της και τα μαύρα σύννεφα έχουν φύγει για τα καλά από το στρατόπεδο του Μ.Α. Αρσενίου. 

ΚΑΡΕ ΤΕΡΜΑΤΩΝ ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ 

Επανήλθαν στις νίκες οι Πρόμαχοι που πήραν εύκολα τρίποντο επί της Άρνισσας με τους συνήθεις ύποπτους Νίκος και Γιώργο Νάνο να σκοράρουν και πάλι. Το ματς αποδείχθηκε πολύ εύκολο για την ομάδα του Βασίλη Σαμαρά που θέλει να έχει το ίδιο καλή εικόνα και στα επόμενα παιχνίδια όπου φυσικά στόχος είναι οι νίκες που θα την κρατήσουν κοντά στην κορυφή. 

ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ Β ΜΕΡΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ 

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η Ένωση Τσάκων που λύγισε το Γαρέφι με την ομάδα του Δημήτρη Παπανδρέου νε δείχνει πολύ καλό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ένωση έχει καλούς παίκτες στο ρόστερ της έχει κάποιες δυσκολίες στο σκοράρισμα ωστόσο όλοι προσπάθησαν να βοηθήσουν και μέχρι στιγμής τα καταφέρουν παρότι υπήρχαν ματς που το πλήρωσε με ήττα. 

ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ Η ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ 

Ένα ματς που έδειχνε να ελέγχει και να είναι κοντά στην ΝΊΚΗ τελικά δεν το πήρε η Δόξα Ρίζου που έμεινε στην ισοπαλία με την Πέλλα και απώλεσε δυο πολύτιμους βαθμούς. Η ομάδα του Χρήστου Καρκαμάνη έδειξε πολύ καλή εικόνα κατά διαστήματα ενώ έχει και πολλά παράπονα από την διαιτησία. Στα θετικά η πολύ καλή εμφάνιση του Θόδωρου Αργυρόπουλου που έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει του μαυραετούς. 

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΚΡΥΣΗΣ 

Τις πρώτες του βαθμολογικές απώλειες για φέτος είχε ο Απόλλων Κρύας Βρύσης που έμεινε στην ισοπαλία μέσα στο Άσπρο σε ένα ΠΑΙΧΝΊΔΙ από τα πλέον δύσκολα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου βρέθηκε πίσω στο σκορ στην λήξη του ημίχρονου όμως ισοφάρισε σχετικά νωρίς με τον Γιωργο Κίτσα και δημιούργησε φάσεις για να πάρει την ΝΊΚΗ όμως έδειξε επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια. Κάποτε θα ερχόντουσαν και οι απώλειες το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και η προσπάθεια συνεχίζεται. 

ΕΔΕΙΞΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Ο Μ.Α. ΠΕΛΛΑΣ 

Ένα φαινομενικά χαμένο παιχνίδι το έφερε στα ίσα και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας ο Μ.Α. Πέλλας μέσα στο Ριζό. Σίγουρα δεν είναι αρνητικό το αποτέλεσμα έτσι όπως πήγε το ματς για την ομάδα του Λάζαρου Μακρίδη που είχε για κορυφαίο τον Δημήτρη Καραμούζα που βρήκε δυο φορές δίχτυα. Ο δρόμος είναι δύσκολος ακολουθεί παιχνίδι στην Αριδαία με τον Αλμωπό όπου αρχικός στόχος είναι η καλή εμφάνιση και ότι προκύψει. 

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ 

Αν και προηγήθηκε σε κρίσιμο σημείο ο Ηρακλής Άσπρου στο ντέρμπυ με την Κρύα Βρύση τελικά έμεινα στην ισοπαλία. Ο Μάνθος Πλατάκης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Δημήτρη Τομπάζη όμως η γρήγορη ισοφάριση στις αρχές της επανάληψης μάλλον πάγωσε τον Γηραιό που δεν βρήκε τρόπο να αντιδράσει για να κυνηγήσει το νικητήριο γκολ ενώ έτσι όπως πήγε το ματς και βαθμός δεν είναι κακό αποτέλεσμα. 

ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥΠΕΡ Ο Μ.Α. ΔΡΟΣΕΡΟΥ 

Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπυ στο Γυψοχώρι ο Μ.Α. Δροσερού καθώς η ομάδα του Μιχάλη Μπάσδου έδειξε ποιος είναι το αφεντικό της γειτονιάς και όχι μόνο. Η εμφάνιση αυτή γέμισε με αισιοδοξία τους φίλους της ομάδας που ακολούθησαν και συμπαρασταθήκαν θερμά. Μόνο πλήγμα η αποβολή του Μάκη Τοπαλίδη όμως σε τέτοια ΝΊΚΗ όλα πάνε κατ΄ ευχήν και η συνέχεια είναι αυτό που πρέπει να κοιτάξουν στην ομάδα. 

ΕΔΕΙΞΕ ΨΥΧΗ Η ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο η Δόξα Μελισσίου έδειξε για μια ακόμα φορά το πόσο σκληροτράχηλη ομάδα είναι και δεν παρατάει ποτέ ένα ΠΑΙΧΝΊΔΙ. Η ομάδα του Πέτρου Λιτοβολή είχε αντίδοτο στο προβάδισμα των γηπεδούχων τους έμπειρους Παναγιώτη Φωστηρόπουλο και Ανδρέας Χατζηδάκη και τελικά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας παρότι σε κάποιο σημείο του ματς έδειχνε ότι είναι ακατόρθωτο να γίνει. 

ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 

Εύκολος αντίπαλος αποδείχθηκε το Ριζάρι για την Δόξα Μανδάλου του Χρήστου Καλαιτζίδη που θέλει να αναρριχηθεί στην βαθμολογία όσο ψηλότερα μπορεί. Οι μαυραετοί έχουν καλό υλικό, χτυπάνε όλα τα παιχνίδια και η προσθήκη του έμπειρου Σταύρου Γιαννουσίδη δυναμώνει ακόμα περισσότερο των ομάδα που ξέρει να στέκεται στην κατηγορία κοιτώντας στα μάτια όλους τους αντιπάλους είτε μέσα στο Μάνδαλο είτε εκτός έδρας. Να σημειωθεί η αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου που για μια ακόμα χρονιά αποτελεί τον δωδέκατο παίκτη ακολουθώντας παντού.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ 

Η ξέφρενη πορεία του Μακεδονικού Μεσημερίου συνεχίζεται καθώς ούτε ο Μακεδονικός Έδεσσας στάθηκε εμπόδιο για να ανακόψει τον δρόμο της ομάδας του Νίκου Δούμου. Με τον στόχο της ανόδου να γίνεται όλο και πιο ορατός η σκληρή προσπάθεια συνεχίζεται και υπάρχει η αισιοδοξία ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουν αυτό που έχουν βάλει στόχο από τις αρχές της σαιζόν. 

ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ 

Άλλο ένα τρίποντο για τον Αετό Σκύδρας που πέρασε και το εμπόδιο του Πυρσού Πετριάς. Ο νεανικός σύλλογος είχε για σκόρερ τους Ισαακίδη και Σύρμαλη που πέτυχε φοβερό γκολ και βλέπει πλέον τα επόμενα παιχνίδια όπου στόχος είναι η αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα αλλά και η κάλυψη των χαμένων βαθμών στην αρχή του πρωταθλήματος που ήρθαν απρόσμενα μέσα στην έδρα του Αετό. 

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΟ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ 

Διεύρυνε το σερί των καλών αποτελεσμάτων ο Ευρωπός Φούστανης που κάτω από αντίξοες συνθήκες λύγισε την Παναγίτσα. Η ομάδα του Κώστα Τσόρμπα μετά από ένα μέτριο ματς και πώς να παίξει κάποιος ποδόσφαιρο με τόσα νερά στο γήπεδο πήρε το τρίποντο με τον αειθαλή μέσο Γιάννη Μυλόπουλο να λιώνει τον γρίφο και να βρίσκει δίχτυα. Η ομάδα έχει βρει τον δρόμο της και εμφανίζεται συνεχώς μεταμορφωμένη προς το καλύτερο. 

ΠΗΡΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΥ Ο ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 

Οι τρεις βαθμοί της νίκης ήταν το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ Δαμιανού στο γειτονικό ντέρμπυ με την Ραχώνα και οι παίκτες εκτέλεσαν κατά γράμμα όσα τους είπε ο προπονητής τους Βασίλης Χόντος. Ήταν ήρεμοι, είχαν υπομονή στο ΠΑΙΧΝΊΔΙ  τους, σίγουρα έχουν διαφορά στην ομάδα οπότε ήρθε η ΝΊΚΗ  που κρατά σε τροχιά ανόδου τον «Δικέφαλο» που με βάση το υλικό του δύσκολα θα χάσεις την άνοδο, κάτι που αποτελεί τον βασικό στόνο για φέτος. 

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ 

Άμεση επαναφορά στις νίκες για τον Άρη Παλαιφύτου που πήρε το γειτονικό ντέρμπυ ενάντια στην Καρυώτισσα. Η ομάδα του Ανδρέα Βοιτσίδη συνήλθε άμεσα από το σοκ της Αραβησσού , οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα και ψυχή όπως χρειάζονται αυτά τα παιχνίδια και έστειλαν το δικό τους μήνυμα σε όσους τους θεωρούσαν ξεγραμμένους και τυχερούς σε κάποια παιχνίδια. Ο δρόμος είναι μακρύς ωστόσο οι κίτρινοι θα έχουν στόχο σε κάθε παιχνίδια. Ο δρόμος είναι μακρύς ωστόσο οι κίτρινοι θα έχουν στόνο σε κάθε παιχνίδι την νίκη και στο τέλος θα γίνει το ταμείο. 

ΑΣΤΡΑΨΕ Η … ΑΣΤΡΑΠΗΣ ΖΕΡΒΗΣ 

Συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα η Αστραπή Ζέρβης που εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και λύγισε την Φλαμουριά. Έτσι παραμένεις ε τροχιά κατάκτησης μια εκ των τριών προνομιούχων θέσεων με τν θέληση για το παραπάνω βήμα να αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας που εκπροσωπεί το ακριτικό χωρίο. 

ΑΞΙΑ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ Η ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ 

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Νίκη Βορεινού που νίκησε το Λυκόστομο και πήρε την βαθμολογική ανάσα που ήθελε. Η ομάδα του Άκη Παπαδόπουλου ήταν αποφασιστική έδειξε μεγαλύτερη θέληση και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη στην πολύ καλή μεσοεπιθετική της λειτουργία όπου διαθέτει τεχνίτες ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία. 

ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ 

Δεύτερη σερί νίκη για το Πατριαρχείο που έφυγε με το διπλό από το Μεσιανό με αντίπαλο την Αργοσυκιά. Ο Δικέφαλος πήρε φόρα και δείχνει σιγά- σιγά να έχει ξεπεράσει το κακό ξεκίνημα που τον έχει αφήσει αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία όμως ακόμα είναι πολύ νωρίς και όλα μπορούν να γίνουν. 

ΑΛΩΣΕ ΤΑ ΕΣΩΒΑΛΤΑ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 

Με το διπλό έφυγε από τα Εσώβαλτα ο Φίλιππος Γιαννιτσών που δείχνει να συνέρχεται μετά τα άτυχα αποτελέσματα στις αρχές του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Σάκη Ντιμτσούδη έδειξε πιο γυμνασμένη, είχε ποιότητα και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς κάτι που ήταν και το ζητούμενο κρατώντας την στροφή της με τις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. 

ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ 

Πήρε το γειτονικό ντέρμπυ με τον Εξαπλάτανο ο Αλμωπός και επανήλθε άμεσα στις νίκες μετά την ισοπαλία στη Έδεσσα. Οι κυανόλευκοι του Λεωνίδα Μπίλη ήθελαν πάση θυσία τα τρίποντο την νίκης με οποιονδήποτε τρόπο και αφού τα πήραν κοιτούν το επόμενο ΠΑΙΧΝΊΔΙπου είναι και πάλι στην Αριδαία με την Πέλλα. Στόχος μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου η αναρρίχηση στην κορυφή και υπάρχει αισιοδοξία ότι αν οι παίκτες αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους η πρωτιά είναι εφικτή. 

ΔΙΕΥΡΥΝΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 

Ούτε ο Άρης Υδραίας στάθηκε ικανός για να κόψει τον δρόμο του Άρη Νησίου που συνεχίζει το σερί των νικών του το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η ομάδα του Γιώργου Γιαννούλτση έχει βρει τον τρόπο να κερδίζει τα παιχνίδια χάρη στην ποιότητα και την εμπειρία των παικτών της και έτσι θέλει να συνεχίζει παρότι τίποτα δεν είναι εύκολο. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 

Μετά την ήττα στην Ζέρβη ο Ακρίτας Σωσάνδρας επέστρεψε στις νίκες καθώς η Ξιφιανή δεν ήταν η ομάδα που μπορούσε να κάνει την ζημιά. Έτσι οι τρεις βαθμοί ξαναβάζουν τον Ακρίτα στο κόλπο της κατάκτησης μια εκ των προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στην Α΄ Κατηγορία. 

ΕΥΚΟΛΑ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ 

Πολύ εύκολα πήρε την ΝΊΚΗ η Ένωση Πολύκαρπης- Μοναστηρακίου τους τρεις βαθμούς της νίκης με αντίπαλο τον Άρη Θεοδωρακίου και επέστρεψαν τα χαμόγελα μετά την ήττα της προπερασμένης αγωνιστικής. Η ομάδα του Νίκου Τσολερίδη χτυπάει σε κάθε παιχνίδι την νίκη, στο τέλος θα δει τι πέτυχε αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Top